|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 12:34 am Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | http://www.novinky.cz/domaci/234561-svrhli-jsme-komunismus-ted-je-na-rade-korupcni-rezim-vyzyva-nova-iniciativa.html
Manifest sdružení má nyní dvě stě signatářů. Mezi nimi jsou politolog Jiří Pehe, bývalí politici Unie svobody Jan Ruml, Hana Marvanová či Václav Krása , režiséři Fero Fenič, Olga Sommerová, Břetislav Rychlík a Helena Třeštíková, herci Táňa Fischerová, Tomáš Hanák či Jan Kraus, filozof Erazim Kohák, teolog Tomáš Halík, výtvarník Jiří David, písničkáři Jan Burian a Jaroslav Hutka, bývalá šéfka Akademie věd Helena Illnerová nebo romský aktivista Karel Holomek.
|
brzy tam jistě bude i Havel, pokud už tam není... pravda a láska vítězí... škoda jenom, že stál v začátcích těchto sraček
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 8:03 am Předmět: |
|
|
Asi měli blbci pocit, že se o nich už dlouho nepsalo ....  . Protože jen totální debil může věřit tomu, že podobná šaškárna (byť se samotným textem lze asi v mnohém souhlasit) může něco změnit. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 10:34 am Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: |
brzy tam jistě bude i Havel, pokud už tam není... pravda a láska vítězí... škoda jenom, že stál v začátcích těchto sraček |
Václav Lahev , obětoval vše, roky vězení, plíce i střeva...holko z porcelánu marná je snaha, jemu se už nepostaví
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 1:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 1:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 1:50 pm Předmět: |
|
|
more vole pyčine rasyzmus totok, ten gadžo na nas utočil more
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 2:33 pm Předmět: |
|
|
Útok cikánů trval asi 3 minuty a kolem místa lynče prošlo několik občanů, kteří raději sklopili oči.
To uz sa u vas moze? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 2:55 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | Útok cikánů trval asi 3 minuty a kolem místa lynče prošlo několik občanů, kteří raději sklopili oči.
To uz sa u vas moze? |
Co, aby cigoši útočili na bílý ? Jo, to se může a dostanou za to poloviční tresty....mi tomu říkáme humanita a spravedlnost.
Ale na Nově by řekli ,,občané,,
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 2:57 pm Předmět: |
|
|
myslim vyraz cigani,to uz sa nehovori socialne neprisposobivi,pripadne len mladici? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 3:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 4:03 pm Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | měli ho rovnou zastřelit; teď by nebyli aspoň zklamní, že je na svobodě |
Asi tak. Byt to muj partak tak to do nej normalne napalim po prvni varovani at odhodi zbran. Aby fakt vystrelil, zmrzacil ho nebo zabil a ja pak musel zit s tim ze misto toho aby jsem ho zachranil jsem premyslel co by kdyby tak fakt ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 4:06 pm Předmět: |
|
|
namířená zbraň = musím střílet , fízli byli zas posraní vytáhnout bouchačky
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | sousedovic Toníček napsal: | měli ho rovnou zastřelit; teď by nebyli aspoň zklamní, že je na svobodě |
Asi tak. Byt to muj partak tak to do nej normalne napalim po prvni varovani at odhodi zbran. Aby fakt vystrelil, zmrzacil ho nebo zabil a ja pak musel zit s tim ze misto toho aby jsem ho zachranil jsem premyslel co by kdyby tak fakt ne. |
Ty jsi zas chytry,predstavujes si to jako pocitacovou hru.Kdyby strilel a pak se zjistilo ze ten cigan drzel plynovku,to by zas byla ostuda a kecu ze vrazdili policajti atd.Neni to tak lehke.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 5:43 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Gohan napsal: | | sousedovic Toníček napsal: | měli ho rovnou zastřelit; teď by nebyli aspoň zklamní, že je na svobodě |
Asi tak. Byt to muj partak tak to do nej normalne napalim po prvni varovani at odhodi zbran. Aby fakt vystrelil, zmrzacil ho nebo zabil a ja pak musel zit s tim ze misto toho aby jsem ho zachranil jsem premyslel co by kdyby tak fakt ne. |
Ty jsi zas chytry,predstavujes si to jako pocitacovou hru.Kdyby strilel a pak se zjistilo ze ten cigan drzel plynovku,to by zas byla ostuda a kecu ze vrazdili policajti atd.Neni to tak lehke. |
blbost, ostuda by to byla kdyby držel v ruce maturitní vysvědčení a pracovní smlouvu ....v případě plynovky je to ZBRAN která je absolutně shodná s ostrou a může i zabít. Takže okamžitě kulku do hlavy zmrda...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|