|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: so červen 18, 2011 3:29 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | ygg napsal: | http://aktualne.centrum.cz/domaci/regiony/praha/clanek.phtml?id=704419
.... zmrdi v akci. By si tam mohli ještě zase založit Lidové milice |
Proč zmrdi? Že je nasralo, že jim to někdo bojkotuje? Taky bych byl.
Mě třeba nasralo, že tramvaje jezdily. Když stávka, tak snad sakra všichni nebo nikdo. |
Zmrdi samozřejmě proto, že když jim nikdo nebrání stávkovat, a že tím nasrali opravdu asi HODNĚ lidí (ačkoli mne naopak potěšili.-), tak oni by se úplně stejně měli chovat k těm, kteří se stávkou nesouhlasí a nepřipojí se. Kdo se neumí chovat slušně, je prostě ZMRD ... to je prosté. Pokud ale tohle nechápeš, tak je asi jakékoli vysvětlování marné ....
A to co píšeš na konce je neskutečná bolševická píčovina ... stávkuje ten, kdo se stávkou souhlasí a věří v její smysl .. proč by měl jako stávkovat i někdo jiný mi zkus vysvětlit. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Naposledy upravil ygg dne so červen 18, 2011 4:00 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
U.B0B

|
Zaslal: so červen 18, 2011 3:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: so červen 18, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
Prinz: Jestli nestačí až potom říct, že ti auto ukradli, tak to samozřejmě považuju za pičovinu; myslel jsem ale, že to lze takto nahlásit posteriorně
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so červen 18, 2011 3:50 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Takže co se této problematiky týče.
1) Fízlové budou nadále akceptovat osobu blízkou .
Výsledek - lidi budou pyskovat že na všechno serou a že na ulicích není bezpečno
2) Zavede se zákon že lidé jsou odpovědní za svá vozidla
Výsledek - lidé budou pyskovat že se jim sahá na jejich práva
3) Zavedou se všude kamery
Výsledek - lidé budou pyskovat že se zavádí diktatura a nesvoboda
4) Zvýší se počet fízlů na silnicích
Výsledek -lidi budou pyskovat že fízlové místo aby honili zloděje tak honí nevinné občany překračující rychlost o 0,5 km/h
5) Lidé se postříli
Výsledke - bude klid a nikdo nebude vyžadovat řešení situací typu perpetum mobile |
Ad 1 ... furt nechápeš, že se tu o žádnou osobu blízkou nejedná. Ty prostě odmítněš vypovídat. Buď tobě, nekomu jinému, přestupek prokáží i bez toho tvého (sebe)bonzu, nebo mají smůlu. Což je zcela ok
Ad 2 ... trestán je řidič, nelze trestat vozidlo, stejně jako nelze trestat majitele vozidla za přestupek spáchaný někým jiným.
Ad 3 ... kamery fízlování jsou, o tom žádná, a používány by měly být skutečně jen doplňkově. Zejména u nás je to navíc úlet, když i záznamy policejních odposlechů jsou v médiích nejpozději do týdne .
Ad 4 ... policie v terénu mi jako taková nevadí, naopak. A takto nevadí nikomu, kdo není hajzl. Jde totiž o to, co tam dělá ... a to je u nás kámen úrazu. I když jak jsem na Slovensku zjistil, nejsme v tom sami:-).
Ad 5 ... na to je u nás přeci jen málo myslivců _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so červen 18, 2011 3:59 pm Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | | Prinz: Jestli nestačí až potom říct, že ti auto ukradli, tak to samozřejmě považuju za pičovinu; myslel jsem ale, že to lze takto nahlásit posteriorně |
Říct/nahlásit to můžeš, ale ve skutečnosti nemusíš být schopen to prokázat (tj. večer zaparkuješ a ráno najdou tvoje auto s půlkou chlapa na kapotě někde v lese) ... proto platí presumpce nevinny a oni musí tobě prokázat, že k přestupku/TČ došlo ještě před krádeží. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so červen 18, 2011 4:11 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: |
Ad 1 ... furt nechápeš, že se tu o žádnou osobu blízkou nejedná. Ty prostě odmítněš vypovídat. Buď tobě, nekomu jinému, přestupek prokáží i bez toho tvého (sebe)bonzu, nebo mají smůlu. Což je zcela ok
Ad 2 ... trestán je řidič, nelze trestat vozidlo, stejně jako nelze trestat majitele vozidla za přestupek spáchaný někým jiným.
Ad 3 ... kamery fízlování jsou, o tom žádná, a používány by měly být skutečně jen doplňkově. Zejména u nás je to navíc úlet, když i záznamy policejních odposlechů jsou v médiích nejpozději do týdne .
Ad 4 ... policie v terénu mi jako taková nevadí, naopak. A takto nevadí nikomu, kdo není hajzl. Jde totiž o to, co tam dělá ... a to je u nás kámen úrazu. I když jak jsem na Slovensku zjistil, nejsme v tom sami:-).
Ad 5 ... na to je u nás přeci jen málo myslivců |
Tím jen popisuji ten paradox, že lidé budou nadávat na něco, ale druhým dechem zablokují jakékoliv řešení.
To vidíš všude. U řešení dopravních nehod, důchodové reformy, zákoníku práce, ... . U každé podobné diskuze ti lidé ošklivě ukáží, že chtějí VŠECHNA svá práva, ale NULA povinností.
I to je jeden z důvodů proč jde tolik věcí do prdele ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so červen 18, 2011 4:12 pm Předmět: |
|
|
Tady mě docela zaujala zmínka o Holandsku, což je docela v rozporu s tím co říkal Princ.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so červen 18, 2011 4:33 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Tím jen popisuji ten paradox, že lidé budou nadávat na něco, ale druhým dechem zablokují jakékoliv řešení. To vidíš všude. U řešení dopravních nehod, důchodové reformy, zákoníku práce, ... |
Ale vždyť to není pravda ... prostě ať policajti dělají svoji práci. Mně třeba vůbec nevadí když na Hřebenkách před školou velmi často MP měří na 30. Pokud by tam ale by stacionární radar a někdo mě chtěl kasírovat za to, že jsem tam o půlnoci jel 50, tak si pomyslím cosi o čůrácích.
Průser je jednoduše v tom, že cca 30% značek je úplně k hovnu a slouží jen jako potenciální kasička pro případ nouze, stejně jako to, že místo aby policajti fakt hlídali skutečné prasárny, tak prudí s píčovinama typu pásů, lékarniček, žárovek a podobně.
EDIT ... to s tím Holandskem je pravda, ale je to jen důkaz posilování postavení státní byrokracie vůči občanovi, ke kterému dochází všude v západní Evropě, a rozhodně ne něco, čemu bych byl ochoten tleskat. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so červen 18, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Mablung napsal: | | Tím jen popisuji ten paradox, že lidé budou nadávat na něco, ale druhým dechem zablokují jakékoliv řešení. To vidíš všude. U řešení dopravních nehod, důchodové reformy, zákoníku práce, ... |
Ale vždyť to není pravda ... prostě ať policajti dělají svoji práci. Mně třeba vůbec nevadí když na Hřebenkách před školou velmi často MP měří na 30. Pokud by tam ale by stacionární radar a někdo mě chtěl kasírovat za to, že jsem tam o půlnoci jel 50, tak si pomyslím cosi o čůrácích.
Průser je jednoduše v tom, že cca 30% značek je úplně k hovnu a slouží jen jako potenciální kasička pro případ nouze, stejně jako to, že místo aby policajti fakt hlídali skutečné prasárny, tak prudí s píčovinama typu pásů, lékarniček, žárovek a podobně.
EDIT ... to s tím Holandskem je pravda, ale je to jen důkaz posilování postavení státní byrokracie vůči občanovi, ke kterému dochází všude v západní Evropě, a rozhodně ne něco, čemu bych byl ochoten tleskat. |
Nabízí se otázka: kdyby jsi tam o půlnoci jel 50km/h, stopla by tě hlídka a hrozila by pokuta. Byli by policajti pořád šmejdi za pokutu, nebo by jsi uznal chybu a nedělal problémy? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so červen 18, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
Tak predpokladam ze ta tricitka tam je kvuli te skole, takze by to byla svinarna tak jak tak :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so červen 18, 2011 5:55 pm Předmět: |
|
|
Ano byli, ač bych samozřejmě zaplatit musel, i když v případě nudy by se dalo na úřadě hrát na materiální stránku přestupku, tj. jak je omezení rychlosti opodstatněné kvůli škole přes den, tak je nesmyslné v noci .... logické a správné by bylo, kdyby tam ta 30 platila např. od 6-20 (22), a zbytek klasická 50. Jenže chtít po úředníkovi aby myslel .... Vtip je v tom, že ani ty policajti fakt nejsou vždy úplní blci, a o té půlnoci tam měřit nepůjdou. Takže jde sice o pseudořešení, a nikoli ideální, ale v bordelu zvaném Praha i tohle dobrý.
EDIT ... ono to nefunguje "samo", ale vždy v kombinaci. Když budou značky jak u debilů (zde velmi časté) a policajti rozumní, tak se na něco vyserou (např. na tuhle 30 u školy v noci) a něco vyřeší třeba domluvou, a člověk si pak prostě bude příště dávat bacha, byť na hovadinu. Když budou značky super, a policajti budou muset jen vykazovat nějakou činnost a sbírat čárky, tak se prostě soustředí na kokotiny typu náhradní žárovky, lékárna, folie na skle, 4mm u zimáků a podobně. Nic to nemění ale na tom, že už za dnešní stávající právní úpravy je řada cest, jak situaci v dopravě zlepšit, a ne vymýšlet podobné nesmysly, jaký je zde diskutován. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: so červen 18, 2011 7:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so červen 18, 2011 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: |
Nabízí se otázka: kdyby jsi tam o půlnoci jel 50km/h, stopla by tě hlídka a hrozila by pokuta. Byli by policajti pořád šmejdi za pokutu, nebo by jsi uznal chybu a nedělal problémy? |
Byli by šmejdi, ale zaplatit by musel
Mimochodem, Yggu, jak bys hlídal prasárničky typu "myšek", předjetí a přibrždění na dálnici, ...?
| mysH napsal: | | ... youtube ... |
Dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so červen 18, 2011 8:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so červen 18, 2011 11:17 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | Byli by šmejdi, ale zaplatit by musel
Mimochodem, Yggu, jak bys hlídal prasárničky typu "myšek", předjetí a přibrždění na dálnici, ...?
|
No...musel...to záleží na náladě a ochotě obětovat čas a peníze...on NSS v podobných případech zase až tak úřadům na ruku nejde. A pointa není v tom, že tě benga někdy donutí zaplatit za hovadinu, ale v tom, aby zasahovali tam, kde to je skutečně potřeba. Což o půlnoci před školou fakt není. Potom občan vcelku logicky dospěje k názoru, že značná část dopravních omezení/značek je úplně k hovnu (a třeba v Praze si za těmi min. 30% stojím), a také se podle toho chová...bohužel nezřídka pak i v těch případech, kdy ty značky dávají smysl. A stejně tak pak hledá jakoukoli možnost, jak s policajty vyjebat, protože oni to samé dělají s ním.
Prasárny se dají hlídat jediným možným způsobem .... policajti musí být v provozu a podobné přestupky okamžitě dokumentovat (ať mají klidně kamery v autech, to mi neva, naopak) a postihovat. Kdysi jsem jezdil asi půl roku každý týden po D1 do Humpolce, což je blbých 90 km. Mít jen za každé předjíždění kamionů z toho jejich pravého pruhu přes plnou litr, tak jsem za ten půlrok měl na nové auto, byť by to Lexus nebyl. A hádej kolikrát jsem potkal policajty.... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|