|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mandor
|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 1:05 pm Předmět: |
|
|
Marky: díky za vysvětlení, já se s policií domluvil zatím vždy v klidu a slušně, nikdo nic nenahrával - o té možnosti jsem nevěděl.
Malburg: o té kopačce jsem mluvil v situací, kdy jim zdrhá z auta, to už za pasivní rezistenci nepovažuju. Samozřejmě, že páka, kterou jsem zmiňoval taky je asi vhodnější, ale v dané situaci bych nehodnotil ani to kolínko jako nepřiměřené. Samozřejmě je to o názoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marky V.

|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 1:17 pm Předmět: |
|
|
Sdělím vám tajemství, které neznají ani řadoví poldové a často ani jejich nadřízení: kdyby se všechny zákroky dělaly tak, jak je učí odborníci na taktiku zákroku, tak by se z toho humanistická veřejnost a média posrali.
Všechno s maximální razancí, všechny páky a odváděcí nesmysly (který spolehlivě nefungujou na pořádný chlapy, opilce a feťáky) se začínají pořádným navolňovacím úderem apod. Hlavní je, aby nedošlo ke zranění policajta. Jenže u nás na to ještě nejsme zvyklý. Pořás se s těma pašíkama přetahujeme jako děti na pískovišti, až to vypadá směšně. Já mám parťáka docela ranaře a stokrát jsem zažil, že lidi při našem zákroku říkali "takhle na toho hajzla, tyhle policajti se ním neserou, tak to má být" apod. a stokrát jsem si naopak vyslechl, že "tohle je snad zbytečný, ta rána nebyla nutná" apod. Už bylo i pár stížností, ale pořád oba sloužíme, tak to snad neděláme nejhůř.
Ještě k tomu ovšem dodám, abych nebyl hned odsouzenej jako nějakej policejní tlouk, že nejdřív se s každým snažíme domluvit v klidu. Jenže když to nejde ani po třetí výzvě, stokrát ho přemlouvat nebudu. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
to mi taky docela vadi ze policie v tomto smeru nema autoritu a vlastne si ji ani nijak nemuze udelat. Proste nekdo odporuje tak se vyzve ke spolupraci, pokud neposlechne tak se na nej pujde hrube a je to. Tak by to proste melo fungovat. Pokud poda stiznost, vytahne se zaznam z jeho kamery a posoudi se.
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 1:38 pm Předmět: |
|
|
Jak říkal jeden sociolog - napřed to byl oficír Raukousko-Uherska, pak komunistický STbák, mezitím gestapák, krátké trvání první republiky ten náhled nezměnilo. Pořád vnímáme státní moc jako něco cizího a nepřátelského, což je celkem smutné.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 1:40 pm Předmět: |
|
|
se tomu ani nedivim kdyz sou nase zakony postavene na hlavu , clovek aby se kolikrat bal jakkoliv hajit sve prava aby si nesel sednout napár
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 1:41 pm Předmět: |
|
|
| mandor napsal: | | Jak říkal jeden sociolog - napřed to byl oficír Raukousko-Uherska, pak komunistický STbák, mezitím gestapák, krátké trvání první republiky ten náhled nezměnilo. Pořád vnímáme státní moc jako něco cizího a nepřátelského, což je celkem smutné. |
ale statna moc JE cudzia a nepriatelska,alebo mas iny pocit? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 1:48 pm Předmět: |
|
|
Kubaz: napiš mi které ustanovení TP se ti zdá špatné, ne judikát, ale ustanovení zákona. Bez sarkazmu, zajímalo by mě to.
Petey: Já v téhle zemi žiju rád, mám dojem, že to jde pomalu, ale dopředu. Jestli se naseru a nebudu moct změnit co mě sere tak se prostě odstěhuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 3:28 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | mandor napsal: | | Jak říkal jeden sociolog - napřed to byl oficír Raukousko-Uherska, pak komunistický STbák, mezitím gestapák, krátké trvání první republiky ten náhled nezměnilo. Pořád vnímáme státní moc jako něco cizího a nepřátelského, což je celkem smutné. |
ale statna moc JE cudzia a nepriatelska,alebo mas iny pocit? |
Záleží, na tom kdo jí vykonává a jak. Většina zákonů týkající se výkonu veřejný správy je celkem v pořádku, takže prolbém je IMO v osobním přístupu nositelů veř. správy (úředníků). Proč se někde chovají slušně a ochotně a jinde máš pocit, že je otravuješ? Nejvyšší patra výkonný a soudní moci je otázka jiná, tak trošku mafiánská... _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 3:35 pm Předmět: |
|
|
MarkyV - to,ze nase krajiny (obe bez rozdielu) riadi mafia,to sa asi zhodneme.A par poctivych policajtov ktorych aj tak zomele system to nezachrani _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 3:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | http://aktualne.centrum.cz/zahranici/clanek.phtml?id=708226#utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox
Tak teď už jen chybí prohlášení nějaké teroragentury. |
To je spina ty vole, co ti norove udelali krome toho, ze tam ty hajzly pustili a nechavaji je tam zit v klidu?Ze otiskli nejakeho proroka to je strasne uplne tak pod jdem odpalit nejake lidi. Doufam ze uz co nejdriv zjisti ze hrozba ze strany islamu je realna a zacnou vyhostovat rizikove muslimy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 9:41 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze okolo roku 2050 uz evropa nebude vypadat, tak jako dnes, mmch. projdete se parkrat po václaváku, já napočítal onehdá 10 utěrek a o něco víc tučnáků celých v černém... už je tu máme, jen až to bouchne i u nás, tak aby se třeba někdo nedivil...
POstupuje to rychleji než jsem čekal. _________________ Squat: Because somewhere out there a girl is warming up with your max.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 9:45 pm Předmět: |
|
|
Nejhorsi je ze otazka ohledne toho bouchnuti neni jestli, ale kdy.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: so červenec 23, 2011 8:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: so červenec 23, 2011 9:13 am Předmět: |
|
|
Obecně ubránit se někomu kdo to začne ze slušné vzdálenosti kosit automatem bude asi nepravděpodobné. Samožřejmě, že je blbost zakazovat zbraně, ale nemyslím si, že by zase nějak výrazně snížilo hrozbu terorizmu to, že budeme všichni chodit s krochnou.
Spíš se ukazuje, že mít bezpečnostní agenturu bude nej kšeft 21 století. Lidi co na to mají si budou chtít zaplatit bezpečí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|