Jediné co mi na pěstírnách vadí jsou daňové úniky a černé odběry elektřiny ...
Danovy unik z ceho? Kdyz to tu je z neznamyho duvodu porad ilegalni?
Praveze cerny odber je rychla cesta ke konci - CEZ reaguje docela promptne. Pokud nemaj vlastni agregatory, tak sklidi max 1 urodu a nazdar
Nejvíc mě baví jak média omílají že Breivik hrál Call of Duty:MW2 a trénoval na něm. Takže podle jejich logiky, když sem hrál Guitar Hero tak bych asi měl být kytarový hráč ne? Nebo co takhle NHL, to je ze mě vlastně ted už hokejista ne? A co LA Noire, to vlastně teď můžu rozjet karieru jako spickovy detektiv. Fakt super myšlení
Nejvíc mě baví jak média omílají že Breivik hrál Call of Duty:MW2 a trénoval na něm. Takže podle jejich logiky, když sem hrál Guitar Hero tak bych asi měl být kytarový hráč ne? Nebo co takhle NHL, to je ze mě vlastně ted už hokejista ne? A co LA Noire, to vlastně teď můžu rozjet karieru jako spickovy detektiv. Fakt super myšlení
Treba Kdyby nehral tuto misi, tak odpali jen tu bombu.
Správně, ekonomika nám tak skvěle "roste", tažena zejména neustále stoupající domácí spotřebou , že je potřeba ovcím zase trochu víc utáhnout šroub ...
Tommy ted nevim jestli to myslis vazne nebo jako ironii
Ironicky, nechtel sem tam davat smejiciho se smajlika, aby si tu nekteri nemysleli ze si z takove tragedie delam srandu.
Ale nechapu, za neco takoveho v te hre co sem postoval na videu muze vubec vyjit, verim ze se tim muze nekdy nejake decko co to bude hrat a nema to v hlave srovnane v budoucnu inspirovat.
Ono kdyz je clovek ponoreny do hry tak pri takovem masakru citi napeti a pozitek ze hry, k nejakemu uvedomeni si vaznosti te situace nemusi dojit. Pak k tomu staci pustit nejakeho silence a je na svete tragedie podobna te v Norsku.
Naposledy upravil 70mMyW!53 dne čt červenec 28, 2011 8:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Tommy ted nevim jestli to myslis vazne nebo jako ironii
Ironicky, nechtel sem tam davat smejiciho se smajlika, aby si tu nekteri nemysleli ze si z takove tragedie delam srandu.
Ale nechapu, za neco takoveho v te hre co sem postoval na videu muze vubec vyjit, verim ze se tim muze nekdy nejake decko co to bude hrat a nema to v hlave srovnane v budoucnu inspirovat.
To ze se tim inspiruje ale neni chyba hry. Stejne jako to ze nekdo nekoho zastreli neni chyba zakonu o zbranich. Chyba je vzdycky v cloveku.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru