Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možnost probliknout řidiče před sebou je normálně v zákoně a touhle debilní úpravou asi nezmizí.

Podívejte se na "Máte slovo" z 6.1., je tam Bárta a ten dopravně policejní kašpárek. Mluví tam mimojiné i o téhle blbosti.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně hlavně dostává ten rozestup .... jednak lidi nebudou čumet na cestu a vnímat okolí a jen spekulovat jestli je to dost nebo málo, jednak by mě zajímalo, jak to chcou benga měřit/kontrolovat. Pokud se tedy VV-xindl nechystá orwelovsky využít mýtných bran, což ale znamená, že se nám časy bolševického fízlování budou brzy zdát jako období svobody
CIZO

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nádhera, zrovna dneska jsem jel do práce a nějaký dva debilové si asi spletli jižní spojku s polygonem a místo 80 jeli 120, o něčem jako je blinkr asi nikdy neslyšeli, ale to jim nebránilo předjíždět přes dva pruhy. Takový fakt vytáhnout z auta, seřezat jako psy, aby jim došlo že asi udělali něco co neměli, sebrat řidičáky a fyzicky zabavit auta. Ale to bysme asi chtěli moc, aby se o tohle policie zajímala.

Derek Poundstone
mysH

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Mně hlavně dostává ten rozestup .... jednak lidi nebudou čumet na cestu a vnímat okolí a jen spekulovat jestli je to dost nebo málo, jednak by mě zajímalo, jak to chcou benga měřit/kontrolovat. Pokud se tedy VV-xindl nechystá orwelovsky využít mýtných bran, což ale znamená, že se nám časy bolševického fízlování budou brzy zdát jako období svobody

Vyuziti mytnych bran pro mereni rychlosti nebo pouziti kamer na tyhle sledovaci-buzerovaci akce byla jen otazkou casu. Neni nic lehciho nez to jeste udelat na mereni usekove rychlosti a pak to bude uplne zuzo jezdit. Prumerny ridic se bude nudit (130 na dalnici pri rizeni prumernyho auta je nuda), podprumerny ridic to z neustalyho stresu diky sledovani rozestupu a tachometru jestli nejede o 5km vic nez by mel to napere nekam ..
Bonus v podobe toho, ze system bude spravovat nejaka spratelena firma a statu odevzda po odecteni svych "nakladu" zhruba desatek je taky jasny.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevěřím, že by takové fízlování prošlo. Tohle by byl konec šancí VV se ještě někdy dostat do vlády. A nikdo s tím nebude souhlasit.

Navíc už se to jednou zkoušelo navrhnout, ale neprošlo to.
mysH

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc by ne - jedna spratelena firma, co to bude spravovat na tom nahrabe balik, da provize stranam aby to podporili a dal byli ticho a jeste nejaky zbytek statu, aby lidi videli, ze je to supr krok .. aby ty silnicni piraty znicili. Sranda ze s nekolikaletym "fungovanim" bodoveho systemu se tyhle pirati porad nevybodovali = system neplni svoji funkcni. Plus pri stale stoupajicim objemu dopravy a klesajicim poctem mrtvych ten ultrachuj Trzil/Huml rekne, ze to porad nestaci .. bourat i umirat se bude i kdyz vsichni budou jezdit predpisove.
ygg

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Mirio .... když vidím co za parkovací debilosystém prochází tady v Praze a .... a nic, zase tam modrásci jsou se socánkama na další období .... tak si říkám, že to je fakt jen otázka času.
Bombay

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=687849

Tak já už nevím.

Nacismus je zlý, áno?
Chválíme lidi, kteří proti němu bojovali, áno?
Kdo ho nyní podporuje, bo je zakázaný, je zlý, áno?

Komunismus je zlý, áno?
Chválíme lidi, kteří proti němu bojovali, áno?
Dokonce je chceme odměňovat, áno?
TAK KURVA PROČ TATO IDEOLOGIE NENÍ TAKY ZAKÁZANÁ???
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Proc by ne - jedna spratelena firma, co to bude spravovat na tom nahrabe balik, da provize stranam aby to podporili a dal byli ticho a jeste nejaky zbytek statu, aby lidi videli, ze je to supr krok .. aby ty silnicni piraty znicili. Sranda ze s nekolikaletym "fungovanim" bodoveho systemu se tyhle pirati porad nevybodovali = system neplni svoji funkcni. Plus pri stale stoupajicim objemu dopravy a klesajicim poctem mrtvych ten ultrachuj Trzil/Huml rekne, ze to porad nestaci .. bourat i umirat se bude i kdyz vsichni budou jezdit predpisove.
Jak jsem už psal - protože už se o tom jednou jednalo a neprošlo to. Navíc např. počet úmrtí na cestách se nezvyšuje, ale snižuje. Nemají proto dostatečně silné argumenty. Tohle neprojde.

Naposledy upravil mirio dne st leden 12, 2011 2:00 pm, celkově upraveno 1 krát
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
http://www.novinky.cz/krimi/222155-ridic-ujizdejici-v-ostrave-policii-neprezil-po-smyku-naraz-do-tramvaje.html

Dobře mu tak - nic jiného nezasloužil !

Pak takovej debil náhodou najede na nějakou zastávku a zabije XY lidí...
mysH

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darion

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
...

Mně bylo ňáký divný, že mi ještě poštou nepřišly klepeta:D
Mablung

PříspěvekZaslal: st leden 12, 2011 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Nevěřím, že by takové fízlování prošlo. Tohle by byl konec šancí VV se ještě někdy dostat do vlády. A nikdo s tím nebude souhlasit.

Navíc už se to jednou zkoušelo navrhnout, ale neprošlo to.

Dělal jsem závozníka v Anglii a tam mi řidiči říkali že tenhle systém funguje a docela si sledovali aby průměrnou rychlost nepřekročili. Tipl bych si že bude fungovat i pro osobní, tj. technicky to už zvládnuté je
ygg

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2011 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:

Já myslím, že když jde o fízlování, tak bych Bártu rozhodně nepodceňoval .... ono je to asi to jediné, co mu jde, a čemu fakt rozumí.

http://zpravy.idnes.cz/abl-sledovala-politiky-potvrdily-nove-dukazy-ministr-barta-mlci-phd-/domaci.asp?c=A110112_210623_domaci_abr

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: