|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ShawnRay

|
Zaslal: út září 06, 2011 5:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mysH

|
Zaslal: út září 06, 2011 7:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út září 06, 2011 7:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út září 06, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
Tak tohle mi tedy nijak v zásadě nevadí, naopak ... pokud je země jednou součástí "shengenského prostoru", tak by i v ostatních členských zemích mělo být nahlíženo na pohyb jejích občanů jako na pohyb "místních". A ne že nás budou v Reichu fízlové prudit a buzerovat pomalu jak dederónští celníci za totáče. Pokud by se jednalo jen o kontroly občanů nečlenských zemí, tak prosím, ať si každá země zvolí svůj vlastní postup, ale pokud jsme už jednou členy, a někde nás buzerují jak si zamanou, tak je ta dohoda jaksi k prdu.
To mysH ... ono se to dostane k ÚS a uvidí se. Nakonec, s ohledem na výsledek prvního hlasování v PS, se tohle dalo čekat. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út září 06, 2011 8:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út září 06, 2011 9:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: út září 06, 2011 9:31 pm Předmět: |
|
|
Dalo se to čekat. Říšský sněm, pardon evropský parlament to de facto nařizuje schválit. Určitou nadějí je znění toho paskvilu, který je jedna ušitý horkou jehlou, druhak je objektiví odpovědnost protiústavní. Takže ovce budou ostřihány dle litery zákona, pro ty ostatní tu bude cesta. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st září 07, 2011 12:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: st září 07, 2011 1:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: st září 07, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Já nechci být štíhlý, já chci mít buď bicepsy, nebo aspoň tricepsy. |
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st září 07, 2011 2:50 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | ygg: mě osobně to vadí (pokud se zvýšil příliv imigrantů, tak si to Dánsko prostě na hranicích pohlídalo a ne ,aby mě to diktovalo nějaký jelito bruselský co můžu a co ne. Vadí mě vůbec směr jakým se unie ubírá od Lisabonu 2009.
|
Opakuji, pokud je někdo řádným občanem nějaké země EU, která je současně členskou zemí Shengenu, tak by měl být režim jednotný pro všechny, a měl by být fakticky automatický. Co se týče občanů jiných zemí, tak tam souhlasím s tím, že by do toho jednotlivým státům neměl nikdo kecat. Osobně Shengen považuji za jednu z nejlepších věcí, které se v EU kdy podařily. Možná i proto, že vzpomínky na celnice z dob totáče, nebo taškařice amerických imigračních úřadů, jsou něco, na co se fakt nezapomíná. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st září 07, 2011 2:54 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | http://xman.idnes.cz/jak-jsem-se-stal-kulturistou-zacinam-ctyrmi-vajicky-f9p-/xman-adrenalin.aspx?c=A110907_120411_xman-adrenalin_fro
Teď bude ta hrstka lidí, co chodí do posilovny ještě víc za kokoty než dosud... |
Že ze sebe Poláček dělá ve svých článcích kokota ("jel sem na Moravu a vypil 6l burčáku a čekal co to se mnou udělá", "projel jsem repulbiku na Segwayi"), to už jsem si všimnul, ale tímhle ze sebe dělá korunovanýho...
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st září 07, 2011 2:56 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | ShawnRay napsal: | ygg: mě osobně to vadí (pokud se zvýšil příliv imigrantů, tak si to Dánsko prostě na hranicích pohlídalo a ne ,aby mě to diktovalo nějaký jelito bruselský co můžu a co ne. Vadí mě vůbec směr jakým se unie ubírá od Lisabonu 2009.
|
Opakuji, pokud je někdo řádným občanem nějaké země EU, která je současně členskou zemí Shengenu, tak by měl být režim jednotný pro všechny, a měl by být fakticky automatický. Co se týče občanů jiných zemí, tak tam souhlasím s tím, že by do toho jednotlivým státům neměl nikdo kecat. Osobně Shengen považuji za jednu z nejlepších věcí, které se v EU kdy podařily. Možná i proto, že vzpomínky na celnice z dob totáče, nebo taškařice amerických imigračních úřadů, jsou něco, na co se fakt nezapomíná. |
přesně tak, souhlas.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st září 07, 2011 3:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|