|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 9:59 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | To supp .... čistě technická .... omezit křížové výpravy pouze na ty, jejichž cílem byl Blízký východ (Svatá země), je opravdu silně mimo |
Dědo, ty moc dobře víš jak sem to myslel a proč sem se o kruciátech zmínil. Tak ze sebe nedělej co nejseš, to, že postneš husity a pohany atd sem veděl ještě dřív, než sem to dopsal, prože si nemlich to samý udělal už několikrát když na to přišla řeč. Takže tvůj post ,, co s tím mají společnýho křižáci ,, si samozřejmě napsal schválně jen kvůli tomu, abys na to navázal tím, že nebyly jen kvůli obraně křesťanskýho světa ,,tam dole,, a bla bla bla
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MalajskyTygr
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 9:59 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | g_dgrim napsal: | | racionalnej argumentacii neni pristupny ziaden veriaci, pretoze samotna viera je iracionalna :) |
podpis |
Takže jste oba zastáncem teorie, že nikde (neexistoval prostor) a nikdy (neexistoval čas) vznikla z ničeho hmota která se začala rozvíjet až si časem uvědomila samu sebe. To je poměrně racionální
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:01 pm Předmět: |
|
|
"Oni samozřejmě tolerantní byli OVŠEM POUZE TAM, KDE VLÁDLI !!!" ... což ovšem je jen důkazem známé pravdy, že náboženství je jedna věc, víra druhá. A jen dokazuje, že ani islám (stějně jako například křesťanství) není sám o sobě militantní a nenávistný. Jde vždy o konkrétní výklad ... resp. o to, jakým účelům má jako nástroj sloužit. Pokud je někdo hajzl, tak si v jakékoli víře (včetně ateismu) nejde něco, čím své chování ospravedlnit a co pro svůj prospěch využít. Není snad v historii lidstva náboženství/ideologie, kterou by někdo takto nevyužil..nebo to aspoň nezkusil. Holt je to v lidech....v jejich přirozenosti, ne v tom, zda chodí do kostela nebo do mešity. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:01 pm Předmět: |
|
|
Že my jsme se té zmínky o křižácích chytli...sup se zase zbytečně rozohnil _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:07 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | filipiny? |
Ano, krásná ukázka tolerance Islámu k ostatním náboženstvím jsou například Filipíny ( a islámský terorismus a boj proti křesťanům ) Ještě názornější je to ale třeba v takové Nigérii. Tam být nemuslim je terno.
Ale kde to dneska není, že jo. V Dánsku aby ses bál že se rozlítneš na kousky potom, co dal islamista bombu do auta jenom proto, že někdo nakreslil Mohamada s bombou v turbanu.....ve Švédsku můžeš uhořet, když islamisti zapálí barák v sousedství jen proto, že jim tam zakázali mešitu... Silnější pes mrdá Mablungu.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:07 pm Předmět: |
|
|
To supp ... chytil jsem se toho, protože v případě křižáků šlo na OBOU stranách o náboženský spor. S islámem, pohany, kacíři .... kdy obě strany bránili svoji víru. Dnes je ale situace zcela jiná, protože evropská společnost jako celek je převážně sekulární, skutečně hluboce věřících křesťanů je výrazná menšina (i když je to region od regionu) ... takže je otázka, zda by ti křižáci nechápali spíš modlící se musulmany ve francouzských městech, nebo to, že jejich potomci místo v neděli do kostela jedou nakoupit do hypáče  . Mám vážnou obavu, že spíše by jejich sympatie patřili těm musulmanům .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Naposledy upravil ygg dne čt leden 13, 2011 10:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:10 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Že my jsme se té zmínky o křižácích chytli...sup se zase zbytečně rozohnil |
Odpověděl jsem ti na otázku co se mi na tom nelíbí. Promiň že to bylo tak dlouhý, příště ho pošlu do řiti rovnou, bude to kratší a výstižnější
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:11 pm Předmět: |
|
|
No, mám pocit, že MT chtěl naznačit to, že výše uvedené je tak vysoká hra, že být přesvědčen o JAKÉKOLI pravdě, je velmi odvážné .... možná až iracionálně  .
Clověk..jako lidská bytost..by prostě měl umět připustit, že na nekteré odpovědi je prostě moc malé pívo, a že na odpovědi NEVÍM není nic ostudného či zlého. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:16 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | To supp ... chytil jsem se toho, protože v případě křižáků šlo na OBOU stranách o náboženský spor. S islámem, pohany, kacíři .... kdy obě strany bránili svoji víru. Dnes je ale situace zcela jiná, protože evropská společnost jako celek je převážně sekulární, skutečně hluboce věřících křesťanů je výrazná menšina (i když je to region od regionu) ... takže je otázka, zda by ti křižáci nechápali spíš modlící se musulmany ve francouzských městech, nebo to, že jejich potomci místo v neděli do kostela jedou nakoupit do hypáče . Mám vážnou obavu, že spíše by jejich sympatie patřili těm musulmanům .... |
Právě proto, že je sekulární a ,,nevěřící,, vetšina , by nemělo být tolerováno to, co tolerováno je. V Evropě zakážou burky a muslimáci se můžou posrat....multikulti humanisti s nima v jeden povyk. Pak v islámským světě vybuchne bomba před kostelem, zmasakruje pár lidí A ??? Muslimáci se radujou a multikulti humanisti to ještě svedou na evropskou civilizaci, že zakazuje burky. Svět se v prdel obrací.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:22 pm Předmět: |
|
|
Tak to zase mícháš dvě věci dohromady .... třeba burky mi neva, u některých dam je to dokonce vhodnější než obličej "navolno"  ... a ony si možná myslí to samé o mně  . Jiná hra je, když někdo přijede a odmítá plně respektovat zákony hostitelské země .... toho samozřejmě nakopat zpátky, a nebo do moře .... a to, že najednou začínají platit různá pravidla pro různé skupiny, je cesta do totální prdele, v tom 100% souhlas. Ale to se tu řešilo už x-krát....
A ty už toho koukej nechat, nebo pustí manželka Deadlifta k compu, oni si to tu začně číst, pak deset stran smaže a tobě dá ban. Mně ve statistikách ubudou posty a zase budu muset hloubat, který z nových nicků jsi ty _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:35 pm Předmět: |
|
|
To poznáš podle podpisu, bude tam číslo 5. Navíc, na tohle se BAN vztahuje jen podle kouzelnýho pravidla ,, výjimečné udělení BANu z jiných důvodů než je uvedeno ,,
Pro někoho možná ne, ale pro mě je zavedení islámskýho práva ( v Británii třeba ) , teroristický útoky ( každej víme ) + celá řada vydupaných ústupků, muslimský ghetta, ,,nadstandartní,, míra zločinnosti atd atd Zdá už docela pádnej důvod na to ,,šup do moře,,
Ekonomický důvody k přistěhovalectví už pominuly ( kor teďka ) Většinu z utečenců a přistěhovalců stejně od začátku ( sběrný tábory ) do konce ( sociální dávky, porodný, příspěvky ) bude živit cílovej stát
řekni mi jeden důvod, k čemu budou další a další desetitisíce přistěhovalců, když půlka půjde po sociálních dávkách, ženský budou rodit jak na běžícím pásu - všechny bude živit stát. A z čeho? Z toho, že bude 10 miliónů dalších třeba Francouzů co budou kupní síla? Jaká kupní síla, když půlka ( a možná i víc ) vrátí jen zpět do systému státní prachy z dávek ?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:47 pm Předmět: |
|
|
A tak tady nejsme v nějakém zásadním rozporu .... jen musím zdůraznit, že zejména to co předvádějí britové, to je už vyloženě nad moje chápání  , a to mám ještě schovaný index se zkouškou z vědeckého komunismu, takže mě jen tak něco nerozhází  .
Hlavně kdybych si měl před 20 roky tipnou, kde se něco podobného může začít takhle srát, tak Británie by mě napadla až jako poslední ... a hele, je to tam _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|