Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 241, 242, 243 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bombay

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohužel se to bere tak, že majetek nemá takovou hodnotu jako zdraví/život člověka.
Zbraň (palnou) můžeš použít jen v případě KN nebo NO.
Mablung

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
jj, jasne - V CR nemuze clovek branit svuj vlastni majetek. musi se divat, jak jej nekdo okrada a cekat jestli nebude i primerene fyzicky napaden, aby se mohl primerene branit. pokud bych mohl branit svuj majetek, tak bych mohl napr. strilet i po utikajicim lupici, pokud u sebe stale bude mit muj majetek.

Jmenuj mi prosím pár civilizovaných států kde civilisté mohou legálně střílet po utíkajícím zlodějovi který už nadále nikoho neohrožuje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Jmenuj mi prosím pár civilizovaných států kde civilisté mohou legálně střílet po utíkajícím zlodějovi který už nadále nikoho neohrožuje.

sry, ale stat ktery chrani zlodeje NENI civilizovany ..
YUD

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Mablung napsal:

sry, ale stat ktery chrani zlodeje NENI civilizovany ..

Výklad práva ala Blesk...
Gohan

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už se nedivím tomu, že se u nás tak vesele krade, když mentalita lidí soucítí se zlodějema
ShawnRay

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:

Jeste jim dej diplom, vykradat je totiz uplne normalni asi ne twe .. sry, ale zlodej ve chvili kdy krade (se zbrani obzvlast) by mel ztratit veskery prava .. sam si vybral, jeho problem, jeho boj .. kdyz ho to bude stat treba zivot, proc ne. Kdyby neloupil, nikdy by se mu nic nestalo
Gohan

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
YUD napsal:

Jeste jim dej diplom, vykradat je totiz uplne normalni asi ne twe .. sry, ale zlodej ve chvili kdy krade (se zbrani obzvlast) by mel ztratit veskery prava .. sam si vybral, jeho problem, jeho boj .. kdyz ho to bude stat treba zivot, proc ne. Kdyby neloupil, nikdy by se mu nic nestalo

Jasně že to není normální, ale dokud tady jsou kocábové a spol. tak ta špína bude mít o to jednodušší život.
cz.petab

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

iDNES.cz napsal:
Mladíci bezdůvodně útočili na lidi v metru, napadenému přerazili čelist
versus
blesk.cz napsal:
Romský gang v metru: Napadený skončil v bezvědomí!

Samotné události o kterých články pojednávají už k smíchu nejsou.
citace:
Dva mladíci začali kolem páté hodiny ranní v prostorách stanice metra slovně napadat dva muže. Následně došlo i ke rvačce, do které se vzápětí zapojili i další členové party. "Jeden z prvních útočníků, jímž byl osmnáctiletý mladík, udeřil jednoho z napadených mužů zezadu pěstí do hlavy a muž zůstal bezvládně ležet na zemi," popsala zbabělý útok pražská policejní mluvčí Eva Kropáčová. K útoku došlo na konci července, ale policie zveřejnila video až nyní.

Celá skupina útočníků se pak pustila do druhého napadeného, který se před násilníky marně snažil utéct. Při odchodu se ještě jeden z útočníků sklonil ke zraněnému v bezvědomí a chladnokrevně mu zvedl hlavu, aby ho zkontroloval. Romský gang pak odjel směrem ke stanici Anděl. "Při nastupování do metra jeden z mladíků udeřil ženu, která stála na nástupišti, na stanici Národní třída ještě sedmnáctiletý útočník vyhodil ze soupravy dalšího muže, kterého kopl do břicha," uvedla Kropáčová.

Videa útoků jsou v odkazovaných článcích:
http://praha.idnes.cz/Clanek.aspx?c=A111109_143304_praha-zpravy_cen
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-krimi/162684/romsky-gang-v-metru-napadeny-skoncil-v-bezvedomi.html

Na rozdíl od Blesku má iDNES kupodivu (zatím) otevřenou diskusi.
Gohan

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dokud se nenajde někdo, kdo by v takovéhle situaci vytáhl zbran a poslal útočníky k zemi s kulkou v hrudi, tak se jenom budou vysmívat a útoky budou častější.
Mablung

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Proč?

Jestliže zdůrazňujete že tahle situace je prakticky jen v Čechách (minimálně mi to z vašich příspěvků vyplývá), tak mě strašně zajímá kde na světě je to povolené ...
Gohan

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Gohan napsal:
Proč?

Jestliže zdůrazňujete že tahle situace je prakticky jen v Čechách (minimálně mi to z vašich příspěvků vyplývá), tak mě strašně zajímá kde na světě je to povolené ...

A co mě zajímá kde to je povolené nebo není? To je mi úplně u prdele, protože já žiju v česku, ne někde kde to je povolené, takže mi tvoje otázka příjde strašně zcestná.
Mablung

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Mablung napsal:
Gohan napsal:
Proč?

A co mě zajímá kde to je povolené nebo není? To je mi úplně u prdele, protože já žiju v česku, ne někde kde to je povolené, takže mi tvoje otázka příjde strašně zcestná.

Jestli ty vystuduješ vejšku, tak to bude známka šíleného úpadku našeho školství ...
Gohan

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Gohan napsal:
Mablung napsal:
Gohan napsal:
Proč?

Jestli ty vystuduješ vejšku, tak to bude známka šíleného úpadku našeho školství ...

Jo že? Protože mě zajímá co se děje u nás a ne někde jinde... jestli ty jsi ji vystudoval, tak ten úpadek už nastal. A jako bonus sem taháš výplody jako "Ukaž mi kde jinde to tak je" a "Jestli vystuduješ tak je to úpadek školství". Takže si choď, až tě někdo přepadne,vykrade nebo něco podobného, tak mu podej ruku a poděkuj mu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 241, 242, 243 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: