|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
koubic
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
U.B0B

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 3:53 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | Na toto sem narazil na jedne diskuzi na Ihnedu.cz, muze to nekdo potvrdit, nebo vyvratit?
Vychytralá vláda!!!!!!
aneb jak tíhu vlládních reforem opět odnesou spořádaní a loajální občané.
Veřejně prospěšné práce budou vykonávat nezaměstnaní, kteří déle než dva měsíce pobírají od úřadu práce příspěvek v nezaměstnanosti.
Cikáni však příspěvek v nezaměstnanosti nepobírají, protože nikdy nepracovali. Ti dostávají sociální dávky, které nejsou vázány na vykonávání veřejně prospěšných prací.
Takže toto řešení, co vymyslela naše vládní garnitura, není zaměřeno na to, aby cikáni začali pracovat, ale proti nám ostatním, kteří jsme byli léta zaměstnaní a povinně jsme odváděli do státní kasy sociální pojištění.
Pokud přijdeme o práci a neseženeme si rychle novou, tak za pár drobných po dvou měsících na pracáku půjdeme zametat ulice a sbírat psí lejna.
A cikáni, kteří nikdy nepracovali, budou nadále pobírat štědré sociální dávky. |
pokud ja vim, tak nejde o to jestli dostava clovek tzv podporu, ale bere se v potaz registrace na uradu prace. navic, nekde sem to tu postoval - je prislib, ze verejne prospesne prace se prednostne budou pridelovat lidem, kteri jsou vedeni jako uchazeci o praci dele nez rok a tudiz by prace pro lidi s kratsi dobou registrace nemela vyzbyt.
takze podminka - registrace na uradu prace a prednostne vic nez rok trvajici registrace.
pokud nejsem veden na uradu prace nemam narok na vsechny ty mozny davky, takze predpoklad je ze vsichni jsou na uradu prace registrovani.
no co je ale horsi, jsou lide v invalidnim duchodu. tech je stejne jako nezamestnanych a vic. tam uz se defacto nic neresi a pokud jste s timto trochu obeznameni, tak vite, ze i v dnesni dobe urputneho setreni je velice jednoduche plny invalidni duchod ziskat. t.z. ze pred par lety, duchod dostal kazdy kdo si o nej rekl. a pokud jim i nadale zustale, tak je to vetsi pruser nez nejaky dlouhodobe nezamestnany.
mozna mi budete oponovat, ale znam podrobne vicero pripadu, kdy si lide vyridily duchod jen proto, ze nestihali splacet hypoteku. ve 30ti-40ti letech. duchod to resi - plati stat. a vyridit jej dnes?? otazka cca 14ti dnu. zadny cekani jak driv.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 4:04 pm Předmět: |
|
|
| koubic napsal: | | kdyz nekdo dela deti, asi by ho nemela rozhodit kazda tisicovka... |
velmi hloupy nazor
deti, nase budoucnost, by mela byt dotovana ze vseho nejvice. clovek, ktery nema a nevychova deti, je vlastne v globalu k nicemu. prisel si na tuto planetu pouze uzit a nic neudelal pro zachovani lidske rasy.
kdyby bylo nejak radne osetreno to, aby se penize nemohly zneuzivat a za "vadne" dite (beru tim to ze v cca 17ti letech krade kabel, ktery je pod proudem a chcipne - u nas cca pred pul rokem) by se proste brali i zpetne, tak bych do deti, do jejich vychovy, do radnych rodicu cpal penize horem dolem - platily by to ti kteri deti nemaj.
ted nevim ktery nazor je hloupejsi, al ja to tak vidim ..:)
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 4:09 pm Předmět: |
|
|
| koubic napsal: | | u.bobe ty jsi rasista? |
nebo asi jo - kdyz sem cetl titulek, tak sem vedel ze to bude narkoman nebo neetnicky cech - proste nekdo s jinou, nez (pro me) normalni mentalitou (african, afganec, fetak, dement, cikan ...).
Zlodějka překvapila seniora na záchodě, ukradla mu platební kartu
ale nevim, jestli je ten problem u me nebo nekde jinde. kdo kdy slysel, ze nekdo nekoho okradl na mise??
ja se bojim jedny veci a jestli jsem kuli tomu rasista, tak jsem jim tedy rad. napsal jsem to 2x i napr. premierovi p.Necasovi - neco v tom smyslu, ze s prichodem demokracie a volneho pohybu, k nam dorazila i vyssi mira zlocinosti a lide ze scela jinou mentalitou, nez jsme my a nase zakony zvykli. jak to, ze se obrovskym problemem muze stat vyresit (titerny) konflikt s desitkami nebo stovkami cikanu na sluknovsku?? dejme tomu ze je u nas 100k-200k cikanu. ok. ale ti lidi jsou defacto stredoevropane a jejich mentalita a hranice normalnosti se od te "nasi" zas tak moc nelisi. jak muze jeden problem na sluknovsku vycerpat policii financne? co budou delat, az takovych mist bude 10,20,30? kde jsou razna systemova reseni, kdyz penize na represe nejsou?? a co budou delat az se diky rizene migraci v CR usadi statisice africanu, lidi z blizkeho a dalneho vychodu atd, jejichz mentalite a hranici normalnosti nebudeme nikdy rozumet? co bude stat delat se statisici "jinych" lidi, kdyz dnes nezvlada banalitu - vyresit problem se stovkami vychcanych a umyslne neprizpusobivych cikanu?
Naposledy upravil U.B0B dne čt leden 12, 2012 4:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 4:21 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | | ShawnRay napsal: | Na toto sem narazil na jedne diskuzi na Ihnedu.cz, muze to nekdo potvrdit, nebo vyvratit?
Vychytralá vláda!!!!!!
Veřejně prospěšné práce budou vykonávat nezaměstnaní, kteří déle než dva měsíce pobírají od úřadu práce příspěvek v nezaměstnanosti.
Cikáni však příspěvek v nezaměstnanosti nepobírají, protože nikdy nepracovali. Ti dostávají sociální dávky, které nejsou vázány na vykonávání veřejně prospěšných prací.
Takže toto řešení, co vymyslela naše vládní garnitura, není zaměřeno na to, aby cikáni začali pracovat, ale proti nám ostatním, kteří jsme byli léta zaměstnaní a povinně jsme odváděli do státní kasy sociální pojištění.
Pokud přijdeme o práci a neseženeme si rychle novou, tak za pár drobných po dvou měsících na pracáku půjdeme zametat ulice a sbírat psí lejna.
A cikáni, kteří nikdy nepracovali, budou nadále pobírat štědré sociální dávky. |
pokud ja vim, tak nejde o to jestli dostava clovek tzv podporu, ale bere se v potaz registrace na uradu prace. navic, nekde sem to tu postoval - je prislib, ze verejne prospesne prace se prednostne budou pridelovat lidem, kteri jsou vedeni jako uchazeci o praci dele nez rok a tudiz by prace pro lidi s kratsi dobou registrace nemela vyzbyt.
takze podminka - registrace na uradu prace a prednostne vic nez rok trvajici registrace.
pokud nejsem veden na uradu prace nemam narok na vsechny ty mozny davky, takze predpoklad je ze vsichni jsou na uradu prace registrovani.
no co je ale horsi, jsou lide v invalidnim duchodu. tech je stejne jako nezamestnanych a vic. tam uz se defacto nic neresi a pokud jste s timto trochu obeznameni, tak vite, ze i v dnesni dobe urputneho setreni je velice jednoduche plny invalidni duchod ziskat. t.z. ze pred par lety, duchod dostal kazdy kdo si o nej rekl. a pokud jim i nadale zustale, tak je to vetsi pruser nez nejaky dlouhodobe nezamestnany.
mozna mi budete oponovat, ale znam podrobne vicero pripadu, kdy si lide vyridily duchod jen proto, ze nestihali splacet hypoteku. ve 30ti-40ti letech. duchod to resi - plati stat. a vyridit jej dnes?? otazka cca 14ti dnu. zadny cekani jak driv. |
http://www.hoax.cz/hoax/cikani-a-verejne-prospesne-prace/ _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 4:26 pm Předmět: |
|
|
[quote="U.B0B"] | ShawnRay napsal: | Na toto sem narazil na jedne diskuzi na Ihnedu.cz, muze to nekdo potvrdit, nebo vyvratit?
Vychytralá vláda!!!!!!
No styl příspěvku je typicky hoaxácký, tak nevim. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
Jsem debil, nečtu předchozí příspěvky. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
no, mas moznost u sveho prispevku pouzit tlacitko EDIT a tim elegantne vyresit to, kdyz prispevek neni takovy jaky mel byt. stejne jako kdyz neumis ani pouzit funkci Quote (mas moznot toto opravit) - nebo spis ani se nepodivas zpetne jak vysleny prispevek vypada - cista arogance nebo nezajem.
dale, pokud je prispevek jako posledni je mozno jeste pouzit tlacitko X - odstranit prispevek. to zcela smaze vlastni, tou dobou posledni prispevek.
takze, pokud zjistim, ze prispevek neni takovy jaky ma byt (a nebyl jsem schopny pouzit ani funkci Nahled ) mam moznost jej zeditovat. pokud problem ale vyresim tim, ze puvodni prispevek neopravim a napisu dalsi, zbytecny, nic neresici post, tak ... nevim - negramota, idiot, slepec, 10ti lete dite a mene, .. nevim o cem to vlastne vypovida. 1400 prispevku. clovek by rekl - zkusenost sama. a pritom nechce nebo neumi pouzivat ani trivialni nastroje tohoto fora.
Naposledy upravil U.B0B dne čt leden 12, 2012 4:57 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 4:58 pm Předmět: |
|
|
opravdova tragedie - " Je více než pravděpodobné, že sud s 50 000 litry kvalitní whisky přijde nazmar ."
delat svoji umyslnou smrti skodu jinym ... hloupe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 4:59 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | | no, mas moznost u sveho prispevku pouzit tlacitko EDIT ... nevim - negramota, idiot, slepec, 10ti lete dite a mene, .. nevim o cem to vlastne vypovida. 1400 prispevku. clovek by rekl - zkusenost sama. a pritom nechce nebo neumi pouzivat ani trivialni nastroje tohoto fora. |
Zamyslím se nad sebou, díky za čas věnovaný textu. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 6:09 pm Předmět: |
|
|
u.bobe a cvicis ty vubec?
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | http://www.novinky.cz/koktejl/256002-muz-spachal-sebevrazdu-utopenim-v-giganticke-nadrzi-s-whisky.html?ref=ostatni-clanky
pocitam ze ten typek odolaval vsem pokusum ho zachranit s urputnou vytrvalosti. |
Já takto likviduji plže na zahradě. Akorát se neutopí ve whisky, ale v pivu. Z vlastní vůle, přilákaní vůní, vlezou do nádoby s pivem, napijí se, dojde k intoxikaci a plž hyne. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 6:39 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: |
Já takto likviduji plže na zahradě. Akorát se neutopí ve whisky, ale v pivu. Z vlastní vůle, přilákaní vůní, vlezou do nádoby s pivem, napijí se, dojde k intoxikaci a plž hyne. |
Hmm stastni to plzove :D az budes priste neco hubit tak pozor aby se tam nepriplazili i jina individua nez jen plzove :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 12:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|