|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: po leden 16, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
idoktor

|
Zaslal: po leden 16, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: po leden 16, 2012 8:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: út leden 17, 2012 2:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: út leden 17, 2012 3:23 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/znasilnili-a-zbili-mesicniho-chlapecka-zazrakem-prezil.html
|
Ani sem to celý nečetl dělá se mi z toho šoufl. Hlavně by mě zajímalo co jim tak mr*á v tý jejich hlavě, když udělá pár takovouhle prasárnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út leden 17, 2012 8:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st leden 18, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st leden 18, 2012 7:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: st leden 18, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
No to je skvělý. Rasismus naruby v nejlepším podání. Školku nám zdražili a Cikáni jí budou mít zdarma? Paráda. A kdo tohle rozhodnutí státu bude platit? Provozovatelem většiny školek jsou obce...
Svým prostým rozumem bych dokonce řekl, že cikánský děti musej bejt do školy skvěle připravený, když na ně jejich rodiče mají tolik času. Můžou se jim věnovat, učit je. Kdyby ovšem sami něco uměli.
Tohle nesmyslný rozhodnutí je dalším kamínkem do mozaiky vzrůstajícího napětí a rasismu. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 12:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 12:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 12:48 pm Předmět: |
|
|
Jelene, todle "zastřelení" má i "temnou" stránku mince, stejně jako můžeš pár případama ukázat na to, že je tendle svět na hovno, tak můžeš ukázat stejně tak pěkně to, že je i svět, kde můžeš mít zbraň a střílet jak kovboj na hovno taky.
Amerika, kde funguje sebeobrana atd. trošku jinak jak tady, to nemá zrovna růžový nemyslíš? Ty slumy, kam se bojí policajti jezdit a do kterejch přijdeš si rovnou už automaticky zapisovanej do černý kroniky tam jsou :)
Rozhodně si nemyslím, že když ukradneš lízatko nebo cokoliv máš právo mně zastřelit, kórt třeba zastřelit dítě (za to že má rodiče idioty).
Nemyslím si, že v tomhle státě to je tak "hrozný" jak se podává a sebeobrana tu rozhodně je povolena a tak horký jak je to podaný v tom článku to taky není.
Není to černý a bíly ... jako nic na tomhle světě, ale rozhodně vím, že to, co je teď je špatný, stejně jako to, co navrhuje dotyčnej pán. (to se mi ale zdá mnohem horší) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 1:41 pm Předmět: |
|
|
Prasopes.: takova osobni - jakou pro tebe ma cenu zivot zlodeje? A druha osobni - jakou cenu pro tebe ma zivot zlodeje, ktery ti neco ukradl. A treti osobni - jakou cenu pro tebe ma zivot zlodeje, ktery ti prave neco krade a ty tomu muzes zabranit.
Me vyslo 3x zadnou ..
Na druhou stranu zase musim i souhlasit s nazorem, ze zatimco pro ukradeny auto je clovek schopen nekomu ustrelit opravnene hlavu, tak pokud ho nejaka svina ze statniho bordelu obere stat o penize, ktery statu dal v danich (a u nekterych to nejsou tak zanedbatelny castky), tak to jsem jeste neslysel, ze by v posledni dobe to sel nekdo resit a taky zastrelil zlodeje. Coz me prijde, ze je to taky skoda
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 1:49 pm Předmět: |
|
|
mysH: pro mně je velký rozdíl loupež a krádež víš. A taky je pro mně velkej rozdíl krást proto, že prostě musím jinak chcípnu hlady a proto, že prostě se mi nechce dělat.
Jenže ve chvíli, kdy dáš lidem do ruky zákon (zbraň), vznikne tu divokej západ a naopak si myslím, že byť jedinej promarněnej život nevinně nestojí za tisíc aut, který někdo ukradne. Abys pochopil, souhlasím s tím, že pokud tě někdo jde oloupit (ne okrást), tak musí počítat s nejhorším. Nesouhlasím s tím, že se ti někdo hrabe v báglu (v přihrádce u auta) a ty vytáhneš kvér a nasolíš do něj zásobník.
Proto si myslím, že není pravda ani na jedný straně a proto si myslím, že je lepší varianta, že projde pár lumpům nějaký auto, než, že se tu bude řešit nevinná oběť (asi nejsem dostatečnej materialista/kapitalista na to, abych todle uznával).
edit.: prostě to nevidím s tak hodně rudejma očima a chutí po krvi a už vůbec to nevidím černobíle :) což je možná problém a možná dobře. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 2:16 pm Předmět: |
|
|
Prasopes- jenze timhle nahledem nic neresis a se vzrustajici kriminalitou budes cim dal vic bezmocnej.
Muj navrh:n evidim nic spatnyho na tom, kdyz si muze clovek branit svoje zdravi, majetek a zivot zbrani. Zlodej nebo nasilnik v okamziku kdy se rozhodne vykonat nasilnej trestnej cin by mel automaticky prijit o svoje pravo na zivot a vklada ho do rukou obeti. Stejne tak obet zodpovida svym zdravim a svobodou za to, ze svou obrannou reakci neposkodi nikoho jineho krome agresora.
Takhle bych nastavil pravidla a dvoj az trojnasobne zprisnil tresty. Kolik zlodeju, kteri to dnes "risknou", protoze jim nic nehrozi, by si to rozmyslelo? 99%? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|