Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 267, 268, 269 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mysH

PříspěvekZaslal: pá leden 27, 2012 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mysH

PříspěvekZaslal: pá leden 27, 2012 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B

PříspěvekZaslal: pá leden 27, 2012 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj uz jsem to cetl :) : (

ACTA v Polsku. Cenzura internetu sjednotila Poláky. Tisíce lidí v ulicích
u nas lidi nezvednou zadky ani kdyz se jim dnes a denne močí a kálí na hlavu (jit/nejit jednou za 4 roky k volbam neni dostacujicim vyjardenim sveho nazoru), tak asi kuli internetu to nebude lepsi.... pripadne video zde - target="_blank" class="postlink">Protest przeciw ACTA w Warszawie

ono vubec svobody asi bude ubyvat
USA: Za drobné pěstitelství do vězení, za přechovávání semen těžké tresty
Tradicni ceska zabijacka je v ohrozeni

vse jde do p...le

a az doroste dalsi generace, tak to vlastne bude jedno ....
Agresivní děti v mateřských školkách

nulova zodpovednost rodicu, nulove postihy. nulova zodpovednost statnich uredniku a politiku, nulove postihy ...
V tom pajzlu jsme v hajzlu ....

Mablung

PříspěvekZaslal: pá leden 27, 2012 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
doporucuju procist cely o cem to vlastne cely je:

http://pctuning.tyden.cz/hardware/multimedia-zvuk-tv/23124-uvaha-o-co-posledni-dny-jde-mame-na-krku-megaprusvih?start=1

Já osobně jsem kdysi psal že nechápu proč jsou kriminalizováni jednotlivý uživatelé, když lze jednoduše napálit zdroj.
Proti zavření megauploadu nic nemám, pokud to bude v souladu s právem. Spíše mě štve, že jedou na dvou frontách. Zasahují proti společnostem typu Megaupload (podle mě zcela správně), ale zároveň omezují svobodu internetu a nutí ISP kontrolovat zákazníky. To se mi dost nelíbí. Proti Megauploadu by se mělo zasahovat aby se ochránila autorská práva A svoboda internetu.
Co se teritoriality týče, toho bych se moc neobával. Bude to právně ošetřené, jinak by se NZ vystavovalo reálnému riziku že zaplatí škody.
Co se Rybky týče, tohodle autora jsem měl rád pro jeho technickou fundovanost, ale podle mě tady zachází v konspiračních teoriích příliš daleko.
mysH

PříspěvekZaslal: pá leden 27, 2012 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1) takze platici uzivatele, ktery jsou odstrihnuty od svoji ZAPLACENY sluzby - to je fer je vypnout. Ne kazdy tam sosa warez (i kdyz jich asi bude vetsina)
2) pokud souhlasis s uzavrenim MegaUploadu a jses proti kontrole od ISP, tak si odporujes. U jednoho je warez spatny, u druhyho v klidu?
3) je tezka naivita cekat, ze pokud skonci warez, nastanou zase zlaty casy vydavatelum
4) co se tyka situaci v CR - dokud me kazdy HDD, tiskarna, CD a dalsi zarizeni stoji poplatky pro svaz, tak ma vlastne kazdy predplaceno a muze krast o100sest
idoktor

PříspěvekZaslal: pá leden 27, 2012 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
doporucuju procist cely o cem to vlastne cely je:

http://pctuning.tyden.cz/hardware/multimedia-zvuk-tv/23124-uvaha-o-co-posledni-dny-jde-mame-na-krku-megaprusvih?start=1

Moc pěkně napsáno.

Ještě jsem nikdy na žádné demonstraci nebyl, ale v sobotu se jdu podívat taky:
http://pastebin.com/DdAsYEtv
Mablung

PříspěvekZaslal: pá leden 27, 2012 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
1) takze platici uzivatele, ktery jsou odstrihnuty od svoji ZAPLACENY sluzby - to je fer je vypnout. Ne kazdy tam sosa warez (i kdyz jich asi bude vetsina)
2) pokud souhlasis s uzavrenim MegaUploadu a jses proti kontrole od ISP, tak si odporujes. U jednoho je warez spatny, u druhyho v klidu?
3) je tezka naivita cekat, ze pokud skonci warez, nastanou zase zlaty casy vydavatelum
4) co se tyka situaci v CR - dokud me kazdy HDD, tiskarna, CD a dalsi zarizeni stoji poplatky pro svaz, tak ma vlastne kazdy predplaceno a muze krast o100sest

1) Přiznejme si, jako stahovač stahovači, že absolutní většina
2) Zavřením MegaUploadu nikoho nešpehuješ, na nikoho nepřenášíš odpovědnost. To je pro mě zásadní rozdíl.
3) To nečekám. Jen říkám že současná situace není v souladu se zákonem.
4) Předplacenost je blbost. Vydavatelé si nás prostě jako piráty vychovali. To samé teď pozoruji u knih. E-books nasadili nesmyslně vysokou cenu, takže co udělá rozumný člověk? Zcela správně, stáhne si to. Kdyby byla cena knih rozumná, tak si do Kindlu stahuju z Amazonu knihy. Když cenu přepálili, stáhl jsem si zadara kompletního Pratchetta a postupně si budu stahovat co chci. I když to má kapku rozházené formátování, podporovat ty svině nebudu. Nevím jaká je teď cena u ebooks. Před půl rokem byla nesmyslná a tím u mě skončili ...
mysH

PříspěvekZaslal: pá leden 27, 2012 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
...

1) to sice ano, ale nejde vsechny hodit do stejnyho pytle. Presne jak tam pise Rybka, nejde hodit atomovku na somalskou vesnici s tim, ze tam jsou urcite vsichni pirati (a vsichni nejsou)
2) a jses si jistej, ze nemaj i logy .. nebo neziskaj logy, kdo tam co kdy stahoval? to uz je spehovani .. navic to odpojeni od netu bude vtipny - klasicka domacnost o vice lidech a spolecny pocitac. Jsem zvedavej jak se bude dokazovat KDO stahoval .. pokud nevymysli stejnou kokotinu jako u aut, ze prestupek pacha vozidlo (majitel vozidla)
3) ber to jako revoluci .. nenechas si vsechno libit .. ano, je to protizakonny .. ale vznik skod je dost virtualni. V tomhle smeru si vetsina lidi, pokud si to nestahne, tak si to ani nekoupi. Tzn nulova skoda.
4) predplacenost blbost je, ale jak rikam - dokud to chtej, tak co cekaj. Kazdy si plati "odpustek", tak co by mel mit cerny svedomi. Hudbu nekupuju roky (neposloucham vetsinou nic co se da koupit), filmy nepotrebuju .. a knizky me stvou. Par mi jich chybi, chtel jsem dokoupit, ale kdyz jsem videl tu cenu, tak jsem si je stahl jako ebook. Coz me stve, protoze papir je proste papir .. ale zatimco byt to levnejsi, koupim .. tak pri tyhle cene si to muzou narvat do zadku. Oni lidi nuti piratit .. cim je to drazsi, tim vic piratu .. cim vyssi jizdny, tim vic lidi jezdi nacerno .. atd .. dyt je to logicky :)
PS: vsiml sis treba u her, ze nevychazi uz temer zadny dema? A vis proc? Protoze kdyby lidi zahrali demo, uz si to nikdy nekoupi .. recenze nejsou vzdy pravdivy. Takze v cem je horsi model sosnout warez verzi, zkusit, vymazat. . nez to samy u dema? :)
cipinek

PříspěvekZaslal: pá leden 27, 2012 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

protože je otevřený beta-testing..., ne počkej, fakt už nevychází dema?, kecáš, já už teda asi 7 let nehraji a PC scénu her sleduji z povzdálí se slzou v oku, ale že by nevycházely dema, stejně už všechno, co vyšlo po Quake II a Starcraftu I a Warcarftu II jsou sračky...
cipinek

PříspěvekZaslal: pá leden 27, 2012 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a zapomněl jsem na Diablo a X-COM TFTD...
mysH

PříspěvekZaslal: pá leden 27, 2012 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
ne počkej, fakt už nevychází dema?

procitam nekolik hernich webu denne a nebyvaj ani linky (vyjimecne) .. a kdyz uz, tak temer vzdy nekolik tydnu/mesicu po vydani hry, tzn uz trochu pozde :) mozna, ze jsou v priloze dvd hernich casopisu, ale to uz nekupuju tak 15let :)
rekl bych, ze jich nevychazi tolik
U.B0B

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker

PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2012 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2012 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://aktualne.centrum.cz/domaci/regiony/praha/clanek.phtml?id=730918#utm_medium=newsbox&utm_source=centrumHP&utm_content=position-9ˇ

... aneb život v prdeli snadno a rychle.
Marky V.

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2012 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/domaci/257558-popalena-natalka-uz-nastoupila-do-skolky-zatim-stale-nevi-co-se-ji-stalo.html

Ani jsem ten článek nečetl, jenom mi ten název připomněl jednu zajímavost: pokud se nepletu, tak existuje zákon, který zaručuje anonymitu nezletilým obětem trestných činů. Jak se zdá, tak zákony opět neplatí stejně pro každého.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 267, 268, 269 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: