|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 11:24 am Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | Octopuss napsal: | Hovno, zprznil jsem ženu že ještě ve tři ráno řvala z okna že jsem hrdina, a mám o kilo NAVÍC.
(ano, mívám tendenci pokračovat bílým sexem ) |
mam strach se zeptat kdo je "Billi Sex" a proč se mu tak řika |
Tipoval bych, že sex s ledničkou v tom smyslu že ji vylíže do čista*a20*
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 12:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 2:41 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | vy fakt nezklamete... :P |
ale zklamal jsi tesil jsem se na nejakou suprovou odpoved dy se poradne zasmeju a misto toho jsi odpovedel jako nas starej ucitel vytvarky
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 2:45 pm Předmět: |
|
|
Jsem hladovej, zpruzelej a bolí mě záda. Nemůžu furt sypat nějaký pseudovtipný bláboly :P
Zeptej se Tommyho na synthol, pobavíš se líp.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 3:14 pm Předmět: |
|
|
takze s chudaka zbiteho hnedocechy, se nam vyklubal skurvenej drogovej dealer ...
Napadený chlapec z Břeclavi změnil výpověď, zbili ho kvůli marihuaně
pokud clanek pravdivy, tak doufam, ze ten idiot skonci v pastaku, pokud uz nesnizili trestni zodpovednost - potom doufam ze skonci ve vezeni .... tenhle stat brzy na drogy dojede ... nejvic uzivatelu drog a alkoholu na svete ... v cem vsem chce byt jeste nase debilni CR prvni??
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 4:19 pm Předmět: |
|
|
To je humus.
ale nemohli mu vyhrožovat, aby změnil výpověď? S ohledem na to, že se odtamtud asi stěhovat nebudou, a cigošů je tam tři prdele... Umím si představit, že k nim přišli na návštěvu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 4:30 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | To je humus.
ale nemohli mu vyhrožovat, aby změnil výpověď? S ohledem na to, že se odtamtud asi stěhovat nebudou, a cigošů je tam tři prdele... Umím si představit, že k nim přišli na návštěvu. |
Ne, to je blbost. Tenhle případ je docela jasný a logický. Vnášet tam vyhrožování cikánů by bylo jen wishful thinking.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
No ono "nemáš cigáro" je podobna zaminka ke zmlaceni jako "co čumíš" (to prvni pouzivaj spis skupiny, to druhy jednotlivci mi prijde :) ... tim nehodnotim to, jak to v Breclavi doopravdy bylo. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Ne, to je blbost. Tenhle případ je docela jasný a logický. Vnášet tam vyhrožování cikánů by bylo jen wishful thinking. |
Tys tam byl, že to je tak jasný?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Mablung napsal: | | Ne, to je blbost. Tenhle případ je docela jasný a logický. Vnášet tam vyhrožování cikánů by bylo jen wishful thinking. |
Tys tam byl, že to je tak jasný? |
Occamova břitva funguje perfektně
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 6:02 pm Předmět: |
|
|
Jaká břitva zase?
Mně osobně to nepřipadá nereálný.
A trochu pochybuju, že by 15letej kluk prodával trávu, obzvlášť když podle fotek to nevypadá, že by potřeboval prachy (jako socka nevypadá).
edit: A i kdyby tak to kurva není důvod rozkopat mu ledvinu....
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 6:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
A trochu pochybuju, že by 15letej kluk prodával trávu, obzvlášť když podle fotek to nevypadá, že by potřeboval prachy (jako socka nevypadá).
|
Na konci zakladky a na gymplu sem par dealujicich kluku z tyhle vekovy kategorie potkal. Taky nevypadali, ze by prachy potrebovali. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
V každém případě by stálo za to si tento případ velmi dobře pamatovat a příště si uvědomit, že posuzovat COKOLI jen na základě info z médií, je silně o hubu, a že bez skutečně kvalitních info od zdroje, tj. spisu, platí vždy okřídlené .... tak móžno i tak móžno.
Takže až se zase někdo bude rozhořčovat nad něčím podobným, ať si vzpomene....VÍME HOVNO! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|