|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: út leden 27, 2015 2:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marky V.

|
Zaslal: út leden 27, 2015 3:11 pm Předmět: |
|
|
Nebudu se nikoho zastávat a ani pranýřovat, ale v tomhle článku máme info jen z jedné strany. Jak by to vypadalo, kdyby se takhle jednostranně k celé věci vyjádřil dotyčný policista? BTW, tupě ocitovat v článku pár paragrafů, to opravdu zvládne každý novinář, dokonce i český , ale já osobně bych to přenechal odborníkům, v tomhle případě zejména poslední písmeno z citovaných možností, které pisálek tak nějak odbyl...
Ale opakuju, nechci tu dělat nějaké rezultáty, když jsem u toho nebyl. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út leden 27, 2015 3:28 pm Předmět: |
|
|
podám fízlovi občanku, přiblble se usměju, myslím si o prdeli, on mi ji vrátí a je to vyřízený.
odbojné povahy to mají holt těžší a vidí v tom záminku k "rebelii".
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út leden 27, 2015 3:29 pm Předmět: |
|
|
to je jako kdybych jel po silnici, hlídka si mně vybrala k náhodné kontrole a já jim řekl, že nemají žádný objektivní důvod mně kontrolovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út leden 27, 2015 3:42 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | podám fízlovi občanku, přiblble se usměju, myslím si o prdeli, on mi ji vrátí a je to vyřízený.
|
To není o odbojné povaze, ale tom, že pokud jakýkoli státní orgán něco po občanovi chce, měl by mu být jasně a zela konkrétně schopen sdělit, proč to chce. Já vím že to spoustě lidí asi přijde divné, ale já si pořád myslím, že tu je "stát" pro občana, a ne občan pro stát.
Považovat za štěstí a důvod k radosti to, že mě nechají na pokoji ti, které já platím, a současně považovat za správné být k nim milý a vstřícný kdykoli si ONI vzpomenou, že po mně něco chtějí .... no to mě poser .... se SNB na věčné časy nikdy jinak.
To Marky ... skutečně pochybuji, že by si lajsli takto jen fabulovat, navíc Fendrych (myslím, že i ty máš věk na to si pamatovat, že F nebyl vždy jen novinář) zrovna žádný bojovník za svobodu není, takže to už asi fakt muselo být docela přes čáru. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: út leden 27, 2015 3:48 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | To není o odbojné povaze, ale tom, že pokud jakýkoli státní orgán něco po občanovi chce, měl by mu být jasně a zela konkrétně schopen sdělit, proč to chce. Já vím že to spoustě lidí asi přijde divné, ale já si pořád myslím, že tu je "stát" pro občana, a ne občan pro stát.
|
Souhlas. Bez ohledu na minulost samotného Fendrycha, bez ohledu na fakt, že paragraf se dá točit různě: zažil jsem osobně od policie víc buzerace než pomoci
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: út leden 27, 2015 4:42 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Hulkie napsal: | podám fízlovi občanku, přiblble se usměju, myslím si o prdeli, on mi ji vrátí a je to vyřízený.
|
To není o odbojné povaze, ale tom, že pokud jakýkoli státní orgán něco po občanovi chce, měl by mu být jasně a zela konkrétně schopen sdělit, proč to chce. Já vím že to spoustě lidí asi přijde divné, ale já si pořád myslím, že tu je "stát" pro občana, a ne občan pro stát.
Považovat za štěstí a důvod k radosti to, že mě nechají na pokoji ti, které já platím, a současně považovat za správné být k nim milý a vstřícný kdykoli si ONI vzpomenou, že po mně něco chtějí .... no to mě poser .... se SNB na věčné časy nikdy jinak.
To Marky ... skutečně pochybuji, že by si lajsli takto jen fabulovat, navíc Fendrych (myslím, že i ty máš věk na to si pamatovat, že F nebyl vždy jen novinář) zrovna žádný bojovník za svobodu není, takže to už asi fakt muselo být docela přes čáru. |
To se s tebou naprosto shodnu. Samozřejmě i policista má povinnost, pokud zasahuje do práv a svobod občana a nejsou jiné zákonné podmínky, občanovi vysvětlit proč tak činí a co bude následovat. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po únor 02, 2015 5:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st únor 18, 2015 10:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st duben 08, 2015 12:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st duben 08, 2015 1:28 pm Předmět: |
|
|
Diskuzi jsem nečetl, mám jen jedny nervy.
A já si umím s trochou .. velkou trochou .. fantazie představit, že střelí. Jednou. Ten černoch neutíkal, toho nebyl schopen, jen se rychle pajdal pryč, a jedna by na zastavení byla až až. Ale prostě mu pokropit záda .... fakt bych mu to doživotí přál. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st duben 08, 2015 1:45 pm Předmět: |
|
|
policajt v base kde je 90% ciernych...dlhu zivotnost mat nebude _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: st duben 08, 2015 4:10 pm Předmět: |
|
|
co mi ale vždycky vrtá hlavou u podobných případů jsou reakce "oběti". Když vim, že žiju v zemi, kde jsou policajti dosti nervozní a dobře vyzbrojeni, tak proč před nima pořád zdrhaj a neposlouchaj rozkazy. Jasně taky by se mi nechtělo při výzvě lehnout třeba na zem ale udělal bych to bez prodlení a bez keců. To, že se policajt choval jako kokot potom můžu řešit s jeho nadřízenym. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st duben 08, 2015 4:38 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | | co mi ale vždycky vrtá hlavou u podobných případů jsou reakce "oběti". Když vim, že žiju v zemi, kde jsou policajti dosti nervozní a dobře vyzbrojeni, tak proč před nima pořád zdrhaj a neposlouchaj rozkazy. Jasně taky by se mi nechtělo při výzvě lehnout třeba na zem ale udělal bych to bez prodlení a bez keců. To, že se policajt choval jako kokot potom můžu řešit s jeho nadřízenym. |
každý průměrný běloch v USA by uposlechl výzev policisty, jenom opičky s tím mají problém...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|