Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 326, 327, 328 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2015 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já Fendrycha nemusím. Hodně nemusím. Ale když Bůh dopustí, i motyka spustí .... http://nazory.aktualne.cz/komentare/policajti-se-utrhli-ze-retezu-klidne-vas-bezduvodne-seberou/r~62cabadca60e11e49bec0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-16

.... jako, ne že by bylo špatné se vrátit do mládí, ale zrovna tohle bych si tedy fakt odpustil .
Marky V.

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2015 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Já Fendrycha nemusím. Hodně nemusím. Ale když Bůh dopustí, i motyka spustí .... http://nazory.aktualne.cz/komentare/policajti-se-utrhli-ze-retezu-klidne-vas-bezduvodne-seberou/r~62cabadca60e11e49bec0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-16

.... jako, ne že by bylo špatné se vrátit do mládí, ale zrovna tohle bych si tedy fakt odpustil .

Nebudu se nikoho zastávat a ani pranýřovat, ale v tomhle článku máme info jen z jedné strany. Jak by to vypadalo, kdyby se takhle jednostranně k celé věci vyjádřil dotyčný policista? BTW, tupě ocitovat v článku pár paragrafů, to opravdu zvládne každý novinář, dokonce i český , ale já osobně bych to přenechal odborníkům, v tomhle případě zejména poslední písmeno z citovaných možností, které pisálek tak nějak odbyl...
Ale opakuju, nechci tu dělat nějaké rezultáty, když jsem u toho nebyl.
Hulkie

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2015 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podám fízlovi občanku, přiblble se usměju, myslím si o prdeli, on mi ji vrátí a je to vyřízený.
odbojné povahy to mají holt těžší a vidí v tom záminku k "rebelii".
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2015 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je jako kdybych jel po silnici, hlídka si mně vybrala k náhodné kontrole a já jim řekl, že nemají žádný objektivní důvod mně kontrolovat.
ygg

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2015 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
podám fízlovi občanku, přiblble se usměju, myslím si o prdeli, on mi ji vrátí a je to vyřízený.

To není o odbojné povaze, ale tom, že pokud jakýkoli státní orgán něco po občanovi chce, měl by mu být jasně a zela konkrétně schopen sdělit, proč to chce. Já vím že to spoustě lidí asi přijde divné, ale já si pořád myslím, že tu je "stát" pro občana, a ne občan pro stát.

Považovat za štěstí a důvod k radosti to, že mě nechají na pokoji ti, které já platím, a současně považovat za správné být k nim milý a vstřícný kdykoli si ONI vzpomenou, že po mně něco chtějí .... no to mě poser .... se SNB na věčné časy nikdy jinak.

To Marky ... skutečně pochybuji, že by si lajsli takto jen fabulovat, navíc Fendrych (myslím, že i ty máš věk na to si pamatovat, že F nebyl vždy jen novinář) zrovna žádný bojovník za svobodu není, takže to už asi fakt muselo být docela přes čáru.
flink

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2015 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
To není o odbojné povaze, ale tom, že pokud jakýkoli státní orgán něco po občanovi chce, měl by mu být jasně a zela konkrétně schopen sdělit, proč to chce. Já vím že to spoustě lidí asi přijde divné, ale já si pořád myslím, že tu je "stát" pro občana, a ne občan pro stát.

Souhlas. Bez ohledu na minulost samotného Fendrycha, bez ohledu na fakt, že paragraf se dá točit různě: zažil jsem osobně od policie víc buzerace než pomoci
Marky V.

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2015 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Hulkie napsal:

Považovat za štěstí a důvod k radosti to, že mě nechají na pokoji ti, které já platím, a současně považovat za správné být k nim milý a vstřícný kdykoli si ONI vzpomenou, že po mně něco chtějí .... no to mě poser .... se SNB na věčné časy nikdy jinak.

To Marky ... skutečně pochybuji, že by si lajsli takto jen fabulovat, navíc Fendrych (myslím, že i ty máš věk na to si pamatovat, že F nebyl vždy jen novinář) zrovna žádný bojovník za svobodu není, takže to už asi fakt muselo být docela přes čáru.

To se s tebou naprosto shodnu. Samozřejmě i policista má povinnost, pokud zasahuje do práv a svobod občana a nejsou jiné zákonné podmínky, občanovi vysvětlit proč tak činí a co bude následovat.
ygg

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2015 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jednak nechápu, co se do tohoto MŽP sere, jednak by mě fakt zajímalo, jestli těm volům nedojde, že taky spousta lidí sice to haraburdí do sběrny dá, ale na účet jim překvapivě nic nedojde. A soudit se pro pár stovek .... u nás .... ehm.

http://ekonomika.idnes.cz/sberny-budou-od-brezna-platit-za-kov-uz-jen-hotove-fv9-/ekonomika.aspx?c=A150202_132317_ekonomika_fih#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

Já myslím, že se jednou toho znárodňování ještě dočkám, když jsem to první prošvihnul .
Hulkie

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

milovníci konspiračních teorií se radují, jejich odpůrci si klepou na čelo
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/bezpecnost/361963-pocitace-se-prodavaly-uz-zavirovane-nsa-sledovala-domacnosti-i-firmy-ve-30-zemich.html
pravda nebo fikce
ygg

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fendrych na stará kolena přichází k rozumu, což překvapilo. Už podruhé ... http://nazory.aktualne.cz/komentare/pripad-zkopaneho-motorkare-jak-se-tutla-policejni-brutalita/r~a9a090e2ddd311e4bc74002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox&utm_term=position-4

... nicméně tohle mne zcela fascinovalo, prostě se s tím vůbec nesral!

http://zpravy.idnes.cz/north-charleston-policista-cernoch-usa-jizni-karolina-p1m-/zahranicni.aspx?c=A150408_071443_zahranicni_aha#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

... jsou věci, které mi hlava prostě nebere .
mysH

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me nebere hlava ta diskuze, kde to vlastně většina schvaluje, protože utíkal, tím pádem je určitě něčím vinen .. a že by chtěli stejný fízlo-vojsko u nás .. jen to ne .. jen to ne

ygg

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diskuzi jsem nečetl, mám jen jedny nervy.

A já si umím s trochou .. velkou trochou .. fantazie představit, že střelí. Jednou. Ten černoch neutíkal, toho nebyl schopen, jen se rychle pajdal pryč, a jedna by na zastavení byla až až. Ale prostě mu pokropit záda .... fakt bych mu to doživotí přál.
Petey

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

policajt v base kde je 90% ciernych...dlhu zivotnost mat nebude
Cmeni

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co mi ale vždycky vrtá hlavou u podobných případů jsou reakce "oběti". Když vim, že žiju v zemi, kde jsou policajti dosti nervozní a dobře vyzbrojeni, tak proč před nima pořád zdrhaj a neposlouchaj rozkazy. Jasně taky by se mi nechtělo při výzvě lehnout třeba na zem ale udělal bych to bez prodlení a bez keců. To, že se policajt choval jako kokot potom můžu řešit s jeho nadřízenym.
cipinek

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
co mi ale vždycky vrtá hlavou u podobných případů jsou reakce "oběti". Když vim, že žiju v zemi, kde jsou policajti dosti nervozní a dobře vyzbrojeni, tak proč před nima pořád zdrhaj a neposlouchaj rozkazy. Jasně taky by se mi nechtělo při výzvě lehnout třeba na zem ale udělal bych to bez prodlení a bez keců. To, že se policajt choval jako kokot potom můžu řešit s jeho nadřízenym.

každý průměrný běloch v USA by uposlechl výzev policisty, jenom opičky s tím mají problém...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 326, 327, 328 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: