|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 5:34 pm Předmět: |
|
|
Tak pokrok jde dál .. testy DND, biometrie. Skoro všude máš kamery nebo budou .. moc šancí na omyl už nebude. Třeba přímo chycení .. useknout ruku taky není špatné řešení.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mysH

|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 5:40 pm Předmět: |
|
|
Justiční omyl je fakt, ale máš případy, kde by se na tom zfalšování muselo podílet až moc lidí .. a některý pachatelé si ten provaz zaslouží. Protože doživotí bez možnosti propuštění moc není .. a hlavně, musíš ho život .. a proč bys měl ..
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 6:12 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Tak pokrok jde dál .. testy DND, biometrie. Skoro všude máš kamery nebo budou .. moc šancí na omyl už nebude. Třeba přímo chycení .. useknout ruku taky není špatné řešení. |
V UK su kamery snad aj v zachodovych misach a kriminalita v mestach je stale vysoka.
Bicykel, ktory nebol za svoj zivot ukradnuty a predany aspon 3-4 krat, sa ani nemoze
nazyvat bicyklom.
Sekanie ruk moze pomoct ukojit sa auditoriu, ale k dlhodobemu znizeniu kriminality
drkonicke tresty nevedu. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 6:14 pm Předmět: |
|
|
by mě zajímalo jak ten bezrukej bude krást :)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 6:19 pm Předmět: |
|
|
Ma druhu ruku:) Skor mi slo o to, ze aj ked druhi vidia, ze mozu prist o ruku,
od kradnutia ich to ucinne neodradi. Tak ako to bolo aj v stredoveku. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 6:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 6:34 pm Předmět: |
|
|
Jako ty první rány, kdy šel k nim s rukou za zády chápu.. když už ležel postřelenej na zemi tak se to asi dalo dořešit jinak než ho zabít, ale těžko soudit.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 6:44 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Ma druhu ruku:) Skor mi slo o to, ze aj ked druhi vidia, ze mozu prist o ruku,
od kradnutia ich to ucinne neodradi. Tak ako to bolo aj v stredoveku. |
Že někdo udělá něco poprvý, tomu zabránit nejde .. Minority Report ještě nefunguje :) ale spíš jde o to, jak udělat, aby to neudělal podruhý. A kdo zabije, znásilní dítě nebo podobně těžký zločiny, tak už by z toho vězení neměl vyjít nikdy .. když už ho teda nejde pověsit
A k tý americe, ono neposlouchat policajta není dobrý nápad. Na druhou stranu je rozdíl honit lupiče/vraha a pak ho po neusposlechnutí sejmout .. anebo zastavit auto s nesvítícím světlem a pak popravit spolujezdce. Neposlechnout je špatně .. ale zabít kvůli ničemu + neposlechnutí je trochu moc a doufám, že tohle tu v evropě nikdy nebude
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 8:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 10:41 pm Předmět: |
|
|
Jo asi vysoká čísla, ale to jsou za celá velká USA ne?
Ale taky vědět příčinu, třeba to pěkně posrali a tu smrt si "zasloužili" .
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá červenec 15, 2016 6:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: pá červenec 15, 2016 8:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
speedy

|
Zaslal: pá červenec 15, 2016 9:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|