|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Nikdy-není-pozdě

|
Zaslal: so říjen 21, 2017 7:21 pm Předmět: Re: Chyba |
|
|
| Roper napsal: | | Nikdy-není-pozdě napsal: |
... evidentně silnější pes nem*dá, ale zaplatí dardu v jedné z rozmnožovacích klinik agenta Bureša z fondu Hartenberg ... |
Šetři slzy na následující čtyři roky. :) |
Slzy budu ronit maximálně v posilovně (protože prdlačku zvednu).
A nechci se s nikým přít, je po volbách, a pak budou další, a pak další...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so říjen 21, 2017 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | ygg napsal: | Piráti s ním nepůjdou ... na to bych si vsadil a klidně i hodně.
|
Což je podle mě škoda. Při rozumném nastavení pravidel by mohli ukázat co v nich je. Ať v tom dobrém či špatném. |
Škoda je to těžko, když před volbami jasně deklarovali, že s ním do vlády nepůjdou.
Jak jsem již psal ... ono bude docela zajímavé kdo s ním do té vlády půjde ... zejména pokud by chtěl být premiérem. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roper
(ban)

|
Zaslal: so říjen 21, 2017 11:30 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| ygg napsal: | | prochm napsal: |
No jasně, přeně to jsem čekal, že na tu chybu upozorníš A ano, drtivé většině |
Že drtivá většina TOP nevolila (já ostatně také ne), to je tak nějak jasné ... i slepýmu a blbýmu:-).
Že není žádná strana, kterou by většina volila .. natož většina drtivá .. je jasné podobně. Alespoň doufám:-))).
Že zrovna drtivá většina z celého srdce toužila po tom, aby se ausgerchnet TOP nedostala do PS je samozřejmě názor a nic proti němu, ale nějaký argument by nebyl? Samozřejmě s výjimkou pocitu a přání, jež je otcem myšlenky:-))). |
Z těch argumentů proti TOP 09 by se dal postavit mrakodrap, ale je po půlnoci, takže jsem línej se dlouze rozepisovat. Jeden, hlavní a zásadní argument je v podobě osoby Kalouska coby politický mrtvoly, která se už nemá v politice dlouhou dobu vyskytovat - už jenom kvůli preferencím, jež jsou nad 5% pouze kvůli Schwarzenbergovi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roper
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Roper
(ban)

|
Zaslal: so říjen 21, 2017 11:55 pm Předmět: |
|
|
Btw, nemůžu si odpustit poznámku, ale kde teď jsou ti uživatelé, kteří tvrdili, že Realisté budou mít okolo 5%?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne říjen 22, 2017 12:03 am Předmět: Re: ... |
|
|
| Roper napsal: |
Z těch argumentů proti TOP 09 by se dal postavit mrakodrap, ale je po půlnoci, takže jsem línej se dlouze rozepisovat. Jeden, hlavní a zásadní argument je v podobě osoby Kalouska coby politický mrtvoly, která se už nemá v politice dlouhou dobu vyskytovat - už jenom kvůli preferencím, jež jsou nad 5% pouze kvůli Schwarzenbergovi. |
U tebe by to rozepisování se byla stejně ztráta času.
Ale ok, ještě jednou ... otázka nezněla proč TOP nevolit, ale jaký je relevantní důkaz pro tvrzení, že si drtivá většina občanů vášnivě přála, aby se konkrétně TOP nedostala do PS. Pokud ti to totiž ještě nedošlo, tak původní předmětné prohlášení bylo toto: " Nebýt Prahy tak by TOP09 vůbec neprošla což by drtivé většině lidí udělalo velkou radost. ".
On samozřejmě žádný takový důkaz není, ale klidně to zkoušejte dál, to nic nestojí:-))).
Čistě na okraj a aby to nikoho nemátlo ... TOP jsem nevolil. Nikdy. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roper
(ban)

|
Zaslal: ne říjen 22, 2017 12:51 am Předmět: Re: ... |
|
|
| ygg napsal: | | Roper napsal: |
Z těch argumentů proti TOP 09 by se dal postavit mrakodrap, ale je po půlnoci, takže jsem línej se dlouze rozepisovat. Jeden, hlavní a zásadní argument je v podobě osoby Kalouska coby politický mrtvoly, která se už nemá v politice dlouhou dobu vyskytovat - už jenom kvůli preferencím, jež jsou nad 5% pouze kvůli Schwarzenbergovi. |
U tebe by to rozepisování se byla stejně ztráta času.
Ale ok, ještě jednou ... otázka nezněla proč TOP nevolit, ale jaký je relevantní důkaz pro tvrzení, že si drtivá většina občanů vášnivě přála, aby se konkrétně TOP nedostala do PS. Pokud ti to totiž ještě nedošlo, tak původní předmětné prohlášení bylo toto: " Nebýt Prahy tak by TOP09 vůbec neprošla což by drtivé většině lidí udělalo velkou radost. ".
On samozřejmě žádný takový důkaz není, ale klidně to zkoušejte dál, to nic nestojí:-))).
Čistě na okraj a aby to nikoho nemátlo ... TOP jsem nevolil.
Nikdy. |
Byť je pokročilejší hodina a začínáš bejt lehce natvrdlej, tak ještě zareaguju.
Jo, nebýt Prahy, Kalousek by skončil pravděpodobně na Bulovce, ale překvapilo mě, kolik lidí TOP 09 volilo mimo ČR.
A prostě odpor k TOP 09 je z 99% díky Kalouskovi a jeho 76% nepopularitě v tuzemsku. To je ten důvod, proč jej, resp. jeho stranu „venkovští“ Češi nechtěli v PS.
|
|
| nahoru |
|
 |
KrystofK
|
Zaslal: ne říjen 22, 2017 8:08 am Předmět: |
|
|
Lidi "venku" volili v drtive vetsine TOPku. Celkem neprekvapivy socio-politicky fenomen. Odlukou od deni a realne situace v domovine to nicmene asi nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne říjen 22, 2017 9:08 am Předmět: Re: ... |
|
|
Jo, nebýt Prahy, Kalousek by skončil pravděpodobně na Bulovce, ale překvapilo mě, kolik lidí TOP 09 volilo mimo ČR.
|
Krásná ukázka myšlení člověka, co nevolí Ano, SPD či Piráty, ale volí Babiše, Okamuru či Bartoše
Mimochodem, Kalousek skutečně není lepší či horší než ten zbytek ve sněmovně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roper
(ban)

|
Zaslal: ne říjen 22, 2017 10:48 am Předmět: Re: ... |
|
|
| Mablung napsal: | | Roper napsal: |
|
Krásná ukázka myšlení člověka, co nevolí Ano, SPD či Piráty, ale volí Babiše, Okamuru či Bartoše
Mimochodem, Kalousek skutečně není lepší či horší než ten zbytek ve sněmovně. |
Já jsem jej, resp. ANO, volil z trucu, protože nemám jinou eventualitu.
A Kalousek už má tak pošramocenou pověst, že ani otrava svěcenou vod (k)ou by mu nepomohla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne říjen 22, 2017 10:55 am Předmět: Re: ... |
|
|
A Kalousek už má tak pošramocenou pověst, že ani otrava svěcenou vod (k)ou by mu nepomohla. |
Čím má pokaženou pověst? Padáky? Jedno podobné pochybení je na politika (v Čechách) málo a to mu ještě nebylo prokázáno, že z toho měl nějaký zisk. Že je ožrala? Je v dobré společnosti. Že to je oportunista? Je na správném místě.
Srovnej si jeho profil s jeho konkurenty. Ti si vážně nemají co vyčítat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roper
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne říjen 22, 2017 11:01 am Předmět: Re: ... |
|
|
Byť je pokročilejší hodina a začínáš bejt lehce natvrdlej, tak ještě zareaguju.
A prostě odpor k TOP 09 je z 99% díky Kalouskovi a jeho 76% nepopularitě v tuzemsku. To je ten důvod, proč jej, resp. jeho stranu „venkovští“ Češi nechtěli v PS. |
No, je fajn, že na rozdíl od někoho teprve začínám:-).
Ale ještě jednou a pomalu ... drtivá většina ... nechtěla v PS žádnou z kandidujících stran ... neb drtivá většina nikoho nevolila a víc jak třetina lidí dokonce nevolila vůbec nikoho.
Až si ujasníš základní pojmy jako drtivá většina a pochopíš, že nevolit někoho neznamená automaticky učůrávat blahem z toho, že se tam dotyčná strana/politik nedostane, tak ti třeba konečně dojde o čem je řeč.
Sice o tom pochybuji, ale ještě jednou .... naposledy .... jsem to zkusil ... když je ta neděle:-).
Ale jinak si můžete s Bábou podat ruce a musím uznat, že ty jsi volil opravdu správně:-))). Ten je taky schopen plácat, že většina občanů si jej přeje za premiéra ... když má cca 27% hlasů při cca 60% volební účasti. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roper
(ban)

|
Zaslal: ne říjen 22, 2017 11:07 am Předmět: Re: ... |
|
|
| Mablung napsal: | | Roper napsal: |
A Kalousek už má tak pošramocenou pověst, že ani otrava svěcenou vod (k)ou by mu nepomohla. |
Čím má pokaženou pověst? Padáky? Jedno podobné pochybení je na politika (v Čechách) málo a to mu ještě nebylo prokázáno, že z toho měl nějaký zisk. Že je ožrala? Je v dobré společnosti. Že to je oportunista? Je na správném místě.
Srovnej si jeho profil s jeho konkurenty. Ti si vážně nemají co vyčítat. |
Přeběhlictví, opilost, vulgarismy, paběrkování na hraně 5%, neochota vzít na sebe vinu za výsledek voleb, 76% nepopularita, nafackování na ulici apod. On je zkrátka mezi shnilejma politickejma jablkama jeden z těch nejshnilejší.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|