Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petey

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Koukám, že su asi mimoidní retard, bo jedinou firmu z uvedených neznám

ja tiez nie,z toho si nic nerob
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
nakonec budeš ten, kdo bude pro nějakýho Turka za průměrnou mzdu pracovat a on se ti bude smát .

No, tak to budeš leda ty, když budeš prodávat ,,krutý hadry,, já dělám jen pro sebe LJ
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Navíc, brát multiculti z pohledu milionářských elit je mimo, protože takový multiculti fungovalo vždycky
Tihle ale LJ nejsou nikde ,,videt,, to znamena, ze kdyz se dostanou do vecernich zprav, tak se tam nedostanou jako titulek ,, majitele obchodů s diamanty, placatými čepicemi a potisklými jeansy vyšli do ulic, pálili auta, rabovali v obchodech a křčeli allah akhbar,, Na 1 takovýho obchdníka je tam 1000 příživníků, naprosto zbytečných, kteří ekonomiku jen vysávají, ale ničím nepřispívají. To, že si 1000 takových sociálů koupí krutě placatej kšilt od strejdy Turka je sice krása, ale peníze jim na to musela dát sociálka.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
LJ napsal:
nakonec budeš ten, kdo bude pro nějakýho Turka za průměrnou mzdu pracovat a on se ti bude smát .
No, tak to budeš leda ty, když budeš prodávat ,,krutý hadry,, já dělám jen pro sebe LJ
Ty děláš jen pro sebe? A jak to děláš, když jsi tady nedávno vykřikoval, že IČ je větší zlo, než cigán na podpoře? Vymyslel jsi nový způsob podnikání? Nějaký ACABič?
cipinek

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/zena/deti/225013-clovek-v-tisni-nabizi-nebudes-chodit-za-skolu-dostanes-tisicovku-mesicne.html
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
LJ napsal:
Ty děláš jen pro sebe? A jak to děláš, když jsi tady nedávno vykřikoval, že IČ je větší zlo, než cigán na podpoře? Vymyslel jsi nový způsob podnikání? Nějaký ACABič?

asi jo, neni na tom nic az tak tezkyho nemit sefa
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
http://www.novinky.cz/zena/deti/225013-clovek-v-tisni-nabizi-nebudes-chodit-za-skolu-dostanes-tisicovku-mesicne.html

UČ SE, MORE ?? no me poser. Sociálne vyloučené děti? Je snad trestný napsat, že jsou to jen další love pro cigány? Protože pak to ,,more,, neztratí význam.
FAKT NECHAPU, CIGOSUM SE BUDE PLATIT ZA TO, ZE CHODI DO SKOLY ???
Bombay

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok. Cikánek dostane měsíčně litr za to, že seká dobrotu. Bude nějaká kontrola, kam litr jde?
Jestli na cikánkovy sešity, mlíčko na svačinu, nebo to tatínek s maminkou nahážou do bedny, poplatí lichvu?
Ono v podstatě tohle mě nesere až tak moc, jako název programu. Souhlas se Supem, jaký "Uč se, more"??? Sociálně slabé rodiny jsou i bílé, to jako není i pro ně? Proč tam nedali třeba málčik? Ukrajinci nemají problémy s vyžitím? Pokud to jde pro cívky, tak pro píšou sociálně slabé rodiny, proč nenapíšou program pro cikánské děti
frode

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jste si asi nevsimli toho dodatku "a z hlavních předmět ů nebudou mít horší průměr než 2 ", ktery da maximalne tak jeden ze 100000. Tim ů a tou 2kou se cela ta krasna nabidka anuluje, protoze tohle proste cikani nedaj.
Diana

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:

Za mé školní docházky, co vím, dostávaly děti "sociálně vyloučených" zadarmo "jen" školní obědy.... Koukám, že doba se mění a nároky též
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Bombay

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frode napsal:
Jste si asi nevsimli toho dodatku "a z hlavních předmět ů nebudou mít horší průměr než 2 ", ktery da maximalne tak jeden ze 100000. Tim ů a tou 2kou se cela ta krasna nabidka anuluje, protoze tohle proste cikani nedaj.

Ale já třeba zas tak neprskám kvůli stípku, mě štve název programu.
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:

UČ SE, MORE ?? no me poser. Sociálne vyloučené děti? Je snad trestný napsat, že jsou to jen další love pro cigány? Protože pak to ,,more,, neztratí význam.
FAKT NECHAPU, CIGOSUM SE BUDE PLATIT ZA TO, ZE CHODI DO SKOLY ???

Jo taky si rikam, jak dlouho jeste bude trvat a kolik hoven, jeste budeme muset zkousnout, nez tu zacne nekdo delat poradek.. a trochu ma strach,ze ten nekdo nebude z CR.
kubaz

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je v prdeli tak oni nam to tu totalne devastuji a znemoznuji normalnim obcanum zit a oni jim cim dal vic pomahaji
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frode napsal:

houby ... zmlatí učitele a to by v tom byl čert, aby to nebylo za 2 propříště
kubaz

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
cipinek napsal:

Za mé školní docházky, co vím, dostávaly děti "sociálně vyloučených" zadarmo "jen" školní obědy.... Koukám, že doba se mění a nároky též

jeste obedy zadarmo , u nás to až tak špatné nebylo , akorát je zbuzerovali , že nemají chodit do školy smradlaví a špinaví jak prasata

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: