|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: čt červenec 14, 2011 9:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 6:59 am Předmět: |
|
|
frozz - ty sprinteři vypadají hodně dobře  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 10:22 am Předmět: |
|
|
Maurice Green je můj all-time favourite atlet... dělal neskutečnou show a byl celkově úžasnej =) jeho gesta jazykem, sundavání dresu.... paráda
Ale i Asafa je docela namakanej, ikdyž je to samozřejmě slabej odvar oproti 90. letům. A i čtvrtkaři mi přijdou menší.... Michael Johnson třeba oproti Warinerovi taky
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 11:17 am Předmět: |
|
|
Tak u mě vede crossfit, ale kdyby lifteři/strongmani měli stejné % tuku, tak jsou jasnou jedničkou oni (viz Mariusz Pudzianowski). _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
alilinko

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 12:32 pm Předmět: |
|
|
Čo sa týka postavy tak sa mi pozdávajú liftery typu KENELLY:
_________________ [img:14bf95a3cb]http://img96.imageshack.us/img96/6109/youtubekirkkarwowski100.gif[/img:14bf95a3cb]
Na základní škole jsem dal 200 kliků v kuse...A přesto jsem na benchi začínal jen s něčím přes 70 kg...
"Popshoit"
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 7:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 8:49 am Předmět: |
|
|
| Partridge napsal: | | citace: | | Jinak Ivan má na FB jen fotky se svým synátorem... vypadá furt stejně, ale nevím nic o tom, že by zvedal... uvidíme, jestli se ukáže na MS v listopadu... přecijen olympiáda v příštím roce by ho lákat mohla... |
No já opravdu doufám že se zúčastní aspon toho MS, už dlouho jsem ho neviděl a celkem mě to mrzí, jinak na té fotce vypadaj oba dva dobře |
No já si opravdu myslím, že ho vyšlou kvůli boji o místa na olymliádu... nevím, kolik toho Bulhaři vybojovali loni, ale zdaleka nemají tak silné družstvo, jako měli dříve... A když bude startovat on, ráda se juknu... my v 77 nikoho nemáme, takže tahle konkurence nás neohozí... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 8:38 pm Předmět: |
|
|
Když bych si měl vybrat, tak proč si vybírat postavu např. gymnasty a vypadat jako "slečínka"  ..radši vypadat jako chlap, takže jednoznačně strongman.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grok

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 8:58 pm Předmět: |
|
|
Boxeři. Můj vzor je Joe Calzaghe.
Jinak, já se v tom este moc neorientuju, mohl by mi nekdo vysvetlit kdo je to Lifter a kdo Crossfiták?
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 10:38 pm Předmět: |
|
|
| refresh napsal: | Když bych si měl vybrat, tak proč si vybírat postavu např. gymnasty a vypadat jako "slečínka" ..radši vypadat jako chlap, takže jednoznačně strongman. |
Tak to se podivej na gymnasty a zmenis nazor. Totalne vysekani borci s V jako krava, takze nevim jakeho gymnastu jsi mel na mysli.
|
|
| nahoru |
|
 |
ronaldo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|