_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Crossfit, podle mě nejpraktičtější, jediné dlouhodobě provozovatelné a nejzdravější. Mám zatím iluzi, že Crossfiťáci jsou všichni čistí, i když muskulatura některých monster je až přehnaná.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Mě se líbí postavy většiny silových sportovců, když to nejsou extrémy které se objevujou v kulturistice, strogmanech ale třeba i u vzpěračů nebo lifterů...... jedině třeba u gymnastů a plavců jsou problém ty nohy no....
Jinak Stoitsov no ty jeho fotky jsou pro mě srdeční záležitost, naprostá dokonalost ve všech směrech.
_________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
Crossfit, podle mě nejpraktičtější, jediné dlouhodobě provozovatelné a nejzdravější. Mám zatím iluzi, že Crossfiťáci jsou všichni čistí, i když muskulatura některých monster je až přehnaná.
Taky jsem se CF nakazil, ale jsem přesvědčen, že ze všech těch top maníků budou v určitým věku (35 a výš) kriplové na klouby, šlachy, úpony apod. Stejně je to u atletů.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Crossfitacky upperbody
Stoitsovovo (lifter) lower body - hlavně jeho quadricepsy
Ha... Ivan....
Bulharská vzpěrač, chycen těsně před OH 2008....
Abych byla k tématu... Ve všech sportech se najdou figuráři... Těžko porovnávat... osobně nemusím úplně vysekané jedince a tak se mi nejvíc líbí vzpěrači/strongmeni/lifteři... Rozhodně ne pumpičky v top formě...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Ha... Ivan....
Bulharská vzpěrač, chycen těsně před OH 2008....
Abych byla k tématu... Ve všech sportech se najdou figuráři... Těžko porovnávat... osobně nemusím úplně vysekané jedince a tak se mi nejvíc líbí vzpěrači/strongmeni/lifteři... Rozhodně ne pumpičky v top formě...
A nevíš jak to sním ted vypadá? Ani na anglických webech jsem o něm nenašel skoro nic.
_________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Sprinteři už zdaleka nejsou co dřív.. když vzpomenu na Morice Greena a jeho generaci... dneska jsou to vyzáblíci všechno...:)))
Jinak Ivan má na FB jen fotky se svým synátorem... vypadá furt stejně, ale nevím nic o tom, že by zvedal... uvidíme, jestli se ukáže na MS v listopadu... přecijen olympiáda v příštím roce by ho lákat mohla...
Tu jedno vzpomínkové...:))
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru