Ale uvidime, kazdopadne Danka nikdy nemluvil moc do vetru a kdyz rekl ze je to na spadnuti, tak to podle me je realne. Notabene kdyz obe strany nejspis vedi co a jak, pokud jde o finance.
Danka je najvacsi bullshit-talker aky chodi vo svete MMA, je to cistokrvny promoter ktory sa nastavuje na WWE vlnu. Ked naposledy ohlasil zapas o ktorom jeho ucastnici ani nevedeli bol to asi vrchol jeho promoterskej kariery. Pointa je, ze mu odisla najvacsia PPV star-GSP tak teraz robi co moze aby nahnal cash
Alík 257 v rifliach, Mir podobne, ale prišiel mi chudší, inak jak má dokončené to tetovanie cez celý chrbát, tak to vyzerá parádne.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nezabudaj na Silvu. Cain je tiez out. Ja tomu neverim, ze by sa Brock vratil nazad. A ak ho chce dotiahnut tak fakt len kvoli peniazom od wrestlingovych vypatlancov za ppv a pod.
Ale uvidime, kazdopadne Danka nikdy nemluvil moc do vetru a kdyz rekl ze je to na spadnuti, tak to podle me je realne. Notabene kdyz obe strany nejspis vedi co a jak, pokud jde o finance.
Danka je najvacsi bullshit-talker aky chodi vo svete MMA, je to cistokrvny promoter ktory sa nastavuje na WWE vlnu. Ked naposledy ohlasil zapas o ktorom jeho ucastnici ani nevedeli bol to asi vrchol jeho promoterskej kariery. Pointa je, ze mu odisla najvacsia PPV star-GSP tak teraz robi co moze aby nahnal cash
Nejsem si jisty o cem presne mluvis stran toho zapasu, a priznavam mu, ze umi rikat hovna, nebo napriklad vetsinou znacne tendencne komentuje vysledky nekterych utkani (treba napr. naposled GSP). Nicmene si nepamatuju situaci, kdy by napriklad prehanel, nebo predjimal neco o najek akvizici. Napriklad byl doslova na spadnuti zapas Fedor vs. Brock na stadionu Dallas Cowboys, coz by do te doby (a tusim aj do teto) byl nejvetsi event v dejinach UFC. Nicmene k tomu nedoslo a svat se to dozvedel az v dobe, kdy byl Fdor Vladimirovic v duchodu. Cili ohledne bojovniku Dana do vetru nemluvi, jinak toho samozrejme nakeca az moc.
Z rozhovorom s Danom vyplýva, že Brocka hlavne mrzí že zdravotný stav mu počs tých posledných rokov neumožnil ísť naplno a samotné ukončenie mu nebolo po chuti, takže cíti, že ešte jedne run má možno v sebe, ale sú to všetko špekulácie, ale tak Brock vs Bigfoot, Brock vs Big Nog, Brock vs Mir III sú všetko pekné matche napríklad.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Z rozhovorom s Danom vyplýva, že Brocka hlavne mrzí že zdravotný stav mu počs tých posledných rokov neumožnil ísť naplno a samotné ukončenie mu nebolo po chuti, takže cíti, že ešte jedne run má možno v sebe, ale sú to všetko špekulácie, ale tak Brock vs Bigfoot, Brock vs Big Nog, Brock vs Mir III sú všetko pekné matche napríklad.
Souhlasim, ma ma co UFC/mma dat, pas podle me je celkem nerealny, protoze pri vsi ucte k Lesnarovi, dneska je spicka jinde. Ale kdo by tipoval treba Browna na title fight a dneska je to realna vec.
A pamatuju si, ze jsme tu celkem nadavali, ze Brock jde jako prvni fajt po dlouhe pauze a operaci zaludku hned tak ostry zapas s Reemem. Pri lepsim match makingu muze, podle me, Lesnar jeste hodne ukazat.
Ja si zas myslim, ze vsetko uz ukazal a vacsinou to bola perfektna zhoda nahod prenho. Hrozne precenovany + nevidim sancu ze by porazil niekoho z: Werdum, Santos, Velasquez, Nogueira, Reem, Barnett, Cormier...
Pozrel som teda weigh iny. Tie 3 fighty... to bude lahodka. Jaj uz sa tesim na nedelu rano :). Mirove tetovanie ma dako nebere. Barao mal skoro brucho vypucene do druhej strany. Riadne "odvazeny" chodia na tie vazenia.
jestli Danoj potece finacne do bot, protoze ted proste nema zadnou hvezdu, dokazu si predstavit ze dedu Fedora jeste vytahne ze zimniho spanku a nabidne mu fight s Lesnarem. Coz by Fedor, pokud by natrneoval, mohl celkem v pohode dat :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru