A kto ano? moc kandidatov na dostojneho supera Fedor nema....Andrei trebars krasne porazil Sylviu (prvy krat), zvladol aj Werduma (aj ked nemastne neslano, ale to sa da vzhladom na okolnosti pochopit), Buentella, Zentsova....sikovny fighter. 100 x lepsi super ako Lindland.
A kto ano? moc kandidatov na dostojneho supera Fedor nema....Andrei trebars krasne porazil Sylviu (prvy krat), zvladol aj Werduma (aj ked nemastne neslano, ale to sa da vzhladom na okolnosti pochopit), Buentella, Zentsova....sikovny fighter. 100 x lepsi super ako Lindland.
Videl jsem par jeho zapasu a dost mi jich prislo takovych nijakych. Nemuzu si pomoct, ale Fedor mi prijde jako jina liga.
Že bude Fedor favoritem je jasné, ale zase až tak bych Arlovského nepodceňoval. Teď nemyslím že bych čekal jeho výhru...resp. bych ji pokládal za vyloženě náhodnou...ale on mi jako blbý nepřijde, jako měkota taky ne, takže myslím, že by mohl i docela vydržet a bude s ena co dívat. Rozhodně nevěřím, že by se opakovalo Timových 26s.
Fakt je nicméně ten, že krom Fjodora Vladimiroviče je celosvětově (ve všech federacích) v MMA úroveň HW prachmizerná. Já nemám zas až takový přehled, ale asi bych proti němu nejraději...rozumějme považoval bych to za zajímavý zápas...viděl Overeema.
A kdy to má být?
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Fakt je nicméně ten, že krom Fjodora Vladimiroviče je celosvětově (ve všech federacích) v MMA úroveň HW prachmizerná.
No alebo je to tak, ze uroven je skvela, ale Fedor je este o triedu lepsi
citace:
Já nemám zas až takový přehled, ale asi bych proti němu nejraději...rozumějme považoval bych to za zajímavý zápas...viděl Overeema.
No Overrem...toho by som radsej videl trebars s tym Arlovskym....Overreem ma fajnovu techniku, ale chyba mu tvrdost (kym treba Hunt je opacny pripad). Dobre to bolo vidiet ked ho zbil Kharitonov...Sergei nebol nejak technicky presvedcivejsi, ale tvrdostou ho skratka premlatil.
Když mně by potěšilo, kdyby toho hajzlíka někdo srovnal
EDIT: a ta úroveň je mizerná, v nižších vahách jsou k vidění mnohem zajímavější a hodnotnější zápasy. Ne že by Fedor nebyl sqělý, ale kolem něj prostě nikdo. "Dole" možná...asi...nemají takovou superstar jakou je Fedor, ale skutečně kvalitních lidí je tam zase o dost víc.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru