Raděj na to ani nebudu koukat, měl bych pak zase pár hodin tep 170. Stačilo mi přečíst komenty a už mám vztek : ( Oni nemůžou někam podat nějakou stížnost, která by to mohla zvrátit?
"The ring canvas looks like a Jason Pollock painting"
SPoiLeR
Jinak teda cekal jsem ze se stane neco sportovne zajimaveho, ale to byla teda hnusna chujovina od tech rozhodci. I ten african vypadal pri vyhlaseni dost prekvapene :)
_________________ Courage is not the lack of fear but the ability to face it.
Mariusz ma noveho lapare a cornermana :) rikal ze se dobre v ATT skamaradili a ze mu bude stat i v rohu pri zapase se sappem
no na lapach mu to jde prekvapive dobre
jj, Atila s ním bol, aj na zápase, nech sa im obom aj nadalej darí, ako v Bellatore (Atilla), tak Pudzovi v KSW, zdá sa, že zlepšenie konečne prichádza.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
nepozeráte niekto ufc on fuel, práve main event korean zombie, peckový fight!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru