Na to jaký je to obr, mu docela lítaj nohy, hlavně směrem nahoru, kord oproti práci rukou a celkovému pohybu. Tohle se mi ale nelíbí. Je to těžkopádné, utahané, pomalé.
Me se dost libil... ten herec je sympatak.. (tez dobre zahrana role ve SPUNU) .. je to hlavne o zivote nez o fightu.. ale aspon mi pripada wrestling o trochu tvrdsi... a tez se tam sype takze +
wrestler je gut film, ale posobil na mna strasne depresivne
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
To se pridam, ja si to pustil po takovym tom dnu jak cloveku uz rano vsecko pada z ruky, pak blby pocasi, nestihate jidlo, honicka v praci, trenink na prd...zna to kazdej. Tak si vecer rikam ze si pustim nejakej peknej film, dam si jednu plzen studenou. Tak sem se koukl na toho Wrestlera a to me dorazilo
**ikdyz ho moc neznam tak fakt to je naprostej pohodar
Ondra je takový i v realu, tzn. v tom klipu to neni poza, je takovej, alespoň co jsem měl tu čest, musim říct, že je to člověk, kterej si dokáže udržet nadhled a nebere všechno smrtelně vážně.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru