|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PMKB5

|
Zaslal: ne duben 19, 2015 10:12 pm Předmět: |
|
|
Mno, buttwing se může pořešit strečinkem - zkus streč, který ti pošlu do soukromé zprávy
(pro ostatní - prosím nepište mi, že jej též chcete zaslat - na fóru plošně zakázali odkaz na články na našem webu, respektuji, ale na to, abych pak zasílal odkazy padesáti lide nemám čas, omlouvám se)
...ale z mé zkušenosti často nepomůže, příčina může bý úplně jinde - např. slabé břicho, anebo jeho neschopnost jej správně použít, využít správně flexory (v dřepu, mrtvole), křídla... _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PMKB5

|
Zaslal: ne duben 19, 2015 10:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po duben 20, 2015 6:11 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | Makuška je tady nová, ale píše jako chlap a zná detailně práci Pavla Macka
ale to není nic nového, virtuální diskutéry si tady vytvářel už Radar |
Joo? To mi nějak uniklo
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: po duben 20, 2015 6:39 am Předmět: |
|
|
Gentleman na některé posty odpoví nejlépe toto:
. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: po duben 20, 2015 7:04 am Předmět: |
|
|
Makuško, klid, to byla trapná invektiva na mojí adresu, nenech se vyvést z míry. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po duben 20, 2015 7:20 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | Aha. Tady to asi nováčci a zvlášť holky nemají moc jednoduchý co??
Btw. k té páteřní extenzi.....já si až do doby než jsem začala s pole dance myslela, že ji nepotřebuju a teď v těch extenzích teda dooost trpím. |
Naopak, tady ti stačí uvést že jsi holka okamžitě získáš o 1 000 % větší pozornost.
Invektiva byla vedená vůči někomu jinému, jak správně PMKB5 uvedl (a já si jdu po napsání tohoto jména vzít zyrtec)
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: po duben 20, 2015 7:29 am Předmět: |
|
|
Mablung: možná sis nevšiml, ale narozdíl od naprosté většiny diskutérů nejsem anonym, ale v podpisu je celé jméno.
Obvinění, že si tu zakládám falešné profily nebudu komentovat. Pokud Makuška nesedí zrovna v Benátkách na letišti, budeme mít pravděpodobně jiné IP adresy - což moderátor zjistí během 3 sekund. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: po duben 20, 2015 10:24 am Předmět: |
|
|
Teda, mě to prosazování Pavlovy pravdy občas taky přišlo až moc, ale abyste se do něj museli trapně navážet a obviňovat tady lidi, že si zakládají virtuální nicky, to mi hlava nebere. Nedá se upřít, že tomu, co dělá, rozumí dobře, tak trošku zvolněte. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po duben 20, 2015 10:26 am Předmět: |
|
|
IP adresy daných uživatelů rozhodně nejsou stejné, ani mezi nimi není žádná souvislost. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: po duben 20, 2015 10:44 am Předmět: |
|
|
Gentlemen, děkuji. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|