Strikeforce: Fedor vs. Werdum *spoil*

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Strikeforce: Fedor vs. Werdum *spoil*  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Strikeforce: Fedor vs. Werdum *spoil*
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Vítězem bude:
Fedor by KO/TKO
56%
 56%  [ 22 ]
Fedor by sub.
25%
 25%  [ 10 ]
Werdum by KO/TKO
5%
 5%  [ 2 ]
Werdum by sub.
12%
 12%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 39

Autor Zpráva
agnez

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
agnez... myslim ze tvoje parketa je spis squash, ping pong a dalsi nekontaktni sporty...

hmm ale ty vis hovno.
Jako fanda si nasrany,ale ja rikam ze kdyby se bil s Alistairem tak nema narok.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viděl jsem to prozatím asi 10x a pořád absolutně nechápu, co se to stalo. Fedor tapnul? Proč zrovna Werdum musel být ten, který ho poprvé porazil? Z Werduma se teď všichni poserou a já si přitom myslím, že tohle byla prostě jen náhoda, zopakovat by to nedokázal ani omylem.

V podstatě jsem si tuhle situaci přál, ale teď jsem z toho hodně rozpačitý a těžko hledám slova...
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Faktom je, ze Fedor sa s tak kvalitnym bjj ako ma Werdum este nestretol...Nogueiru nevynimajuc. A faktom je, ze ta chyba sa na Fedroa vobec nepodobala...vliezol mu do toho az moc lahko. Uz koluju toerie, ze to urobil naschval. Ja by som si s tym hlavu nelamal, uvidime co bude.
DiMatteo

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zas moc nefantazirujte ok... Werdum proste proto ze ma dobry BJJ zadna nahoda, jasne - fedor mu do toho skocil a sam rikal ze udelal chybu... ale stane se - podle me aji tu porazku potreboval - prisel mi na post conferenci uvolneny a asi sam citil ze se to melo stat, mozna to nedaval najevo - ale ten tlak na neho musel byt obrovsky - zadny jiny mma fighter nepotreboval tolik drzet win alfer win tak jako on... ted to cele spadlo a jede se od znova

resp.: 3 cervence se stretnou momentalne dva best HW... ted uz bez debat

Naposledy upravil DiMatteo dne ne červen 27, 2010 2:50 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fámy o "prodaném zápase" vypouštím. Tyhle srágory mně nezajímají. Znova opakuju - podle mně tohle bylo prostě jen štěstí. Podle toho, co teď čtu chce Strikeforce rematch a mně to v tuhle chvíli taky přijde jako nejlepší varianta. Werdum tohle vítězství zopakovat prostě nedokáže.

dimatteo: Nesouhlasím, podle mně to prostě haluz byla.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
JInak Mirio, sice jsem nepobral proc tu Aholovi vyznavas lasku
Nežárli, prosím tě. Já mám v srdci místo pro vás oba...
DiMatteo

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio: no ja nevim prave, stesti bych to nenazyval - to je az moc silne slovo... preci jen ma cerny pas v Jiu-Jitsu - ok na top urovni ho ma kde kdo... ale myslim ze subnout Aleksandra Emelianenka a Overeema uz kua podle me neco znamena... a fighter celkove je to dost dobry, mozna az moc podcenovany
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Hammer_Fist

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemusel to byt predany zapas, mozno uz mal fedor dost toho polobozskeho kultu osobnosti okolo neho tak nato raz hodil bobek
ursus.

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
A faktom je, ze ta chyba sa na Fedroa vobec nepodobala...vliezol mu do toho az moc lahko. Uz koluju toerie, ze to urobil naschval. Ja by som si s tym hlavu nelamal, uvidime co bude.

+1

tento pocit som mal bezprostredne ako som to live pozeral,
..ked si vezmeme ze s nogeirom mu lezal 20min dobrovolne v guarde..

//aj ked pozeram replaye tak to bolo hlboko nasadene ale proste, tu ruku mu tam velmi lacno dal, a potom sa aj lacno vzdal podla mna, aspon slam skusit, alebo sa nechat vyskrtit alebo ja nevem, proste sa vzdal..
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Znova opakuju - podle mně tohle bylo prostě jen štěstí. Werdum tohle vítězství zopakovat prostě nedokáže.

No doufám, že Fedor takto nebude uvažovat protože to je to nejhorší co by si z té prohry mohl odnést...
ursus.

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kurevsky dobre nasadene, ak chcel escapnut z trianglu tak ho do tej strany armbaroval, ak skusil druhu stranu, tak triangel bol prilis silny, z toho uz velmi ujst neslo, krasne BJJ

ale dopicii, jak ho dropol, nasadil mu armbar werdum, tomu sa vysmykol, ako uz tisic krat predtym...ale znova mu skocil do guardu a ruku mu dal zadarmo, achjo
Freimen

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

už je někde záznam? na youtube pořád nic
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
už je někde záznam? na youtube pořád nic

https://forum.ronnie.cz/no-spoil-strikeforce-fedor-vs-werdum-t25473.html

Ale reakcie na zapas len do tohto topicu.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
mirio napsal:
Znova opakuju - podle mně tohle bylo prostě jen štěstí. Werdum tohle vítězství zopakovat prostě nedokáže.
No doufám, že Fedor takto nebude uvažovat protože to je to nejhorší co by si z té prohry mohl odnést...
Neměl bych z toho obavy. Na rematch budu každopádně hodně zvědavý a momentálně mě opravdu zajímá více, než fight s AO.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tomu se říká radost. Já jí sice nesdílím, ale jo, přeju mu to. Je první, kdo to skutečně dokázal.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Strikeforce: Fedor vs. Werdum *spoil* Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: