Milý deníčku , dlouho jsem se neozval a ani pěkně dlouho se neozvo. Je dovolená,léto a potřebuju si trošku vypustit starosti z hlavy. Posiluji stále , mákám víc a víc a jim líp a líp. Dalšími příspěvky do logu přispěju až na konci prázdnin. Bye , bye .... užívejte si prázdniny.
Jelikož jsem se dlouho neozval , tak bych měl aspoň v jednom příspěvku zhodnotit mojí současnou životosprávu a fyzické aktivity.
Něco málo k jídelníčku -> Žádnou extra dietu nyní nedržím. Občas si tam nějakou tu čokoládku dopřeju (no co , jsou prázdniny ).
Začal jsem také dělat MMA (Mixed Martial Arts) , což mě hodně baví a možná to i nahradí rugby. Uvidím...
Co mě mile překvapilo je to , že i přesto , že jsem schodil 10kg (což je alespoň viditelné na fotkách v príspěvku nad tímhle) se pořád moje silové výkony zvyšujou ... čekal jsem spíše klesání. Předevčírem jsem potvrdil 1x 70kg na bench-pressu a řekl bych , že tam byla i malá rezerva , ale nevyužil jsem jí , protože ta benchová lavice byla pro mě nezvyk. Až se v září vrátim do mé ,,rodné posilovny'' , tak zkusím zatáhnout 75,80....
A na závěr dodávám video,jako důkaz toho, že se neflákám
Dobrý, tady stále přibývá MMA zápasniků, za chvíli z toho bude MMA forum . Zkus ve zkratce popsat první trening, jaký to bylo a jak ti to šlo, docela mě to zajímá.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Zkus ve zkratce popsat první trening, jaký to bylo a jak ti to šlo, docela mě to zajímá.
No , mě trénink bavil a hlavně jsem se pořádně zapotil. Myslim , že na spalování je to ideální. Stačí minuta pořádnýho stínovaní
Nemůžu říct , že by mi to šlo , ale ani jsem nebyl za největší blbce (doufám)
Nicméně , teď už mám všechno vybavení a jde to!
Jestli byste měli připomínku k nějakému z těchto doplňků , tak bude rád , když jí napíšete. Kdybych zvolil tedy nízkosacharidovou dietu , šlo by to takto?:
myslím si, že vzhledem k věku, délce cvičení a váze (pokud ses nedostal za tu dobu, cos nepřispíval někam na hranice obezity) je jakákoli dieta zbytečná a kotraproduktivní, takže bych poradil vyhodit zbytečně tučný + zbytečně sladký věci a v klidu dál cvičit, za pár let bude na nějaký diety času i podmínek dost. Výběr dplňků do diety - vzhledem k tomu, co jsem napsal - hodnotit nebudu, obecně bych být tebou nejspíš vůbec žádné doplňky nebral, myslím, že jsi docela normálně schopen to ujíst.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru