|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 3:33 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Když jsem sáhl na činku, tak jsem se necítil, ty svaly byly prostě unavený. Nevím jak to jinak říct. |
Na to stačí den-dva jíst a blbě se vyspat. Spousta lidí píše "přetrénování" ale přitom jde jen o trochu únavy. Skutečné přetrénování je úplně něco jiného, takže si dej trochu volna, pořádně se najez a můžeš zase v klidu trénovat :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Study
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 3:38 pm Předmět: |
|
|
Je pravda, že poslední dobou ten spánek stojí zaprd. Večer nemůžu usnout a ráno bych spal, spal a spal. Uvidím zítra. Nicméně díky za rady ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem skutecne pretrenovani zazil na vlastni kuzi a trvalo skoro ctvrt roku nez jsem se vratil zpet do fitka. Pokud se u toho clovek nejak zdravotne nedojebe, tak to povazuji svym zpusobem i za pozitivum, alespon pro me to pozitivum bylo :) Nechci hadat z kristalove koule, kdyz nevim, jak se presne citis, ale spise bych rekl, ze se u tebe jedna o pretazeni, takze par dni rege pomuze. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 7:32 pm Předmět: |
|
|
no máš asi pravdu, nejspíše jsem asi pouze přetažený
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so duben 09, 2011 6:36 pm Předmět: |
|
|
9.4. Trénink
Dřepy:
5x20
5x40
5x45
5x45
5x45
5x45
5x45
- pěkně hluboké dřepy,spokojenost, rezerva byla
Shyby:
6x6xjá s dopomocí o lavičku
- menší dopomoc, ale né moc
Přítahy T-osy nadhmatem:
4x12x40
- super cvik, krásně jsem procítil záda
Kliky na bradlech:
3x12xjá
1x10xjá
- pěkně hluboké
Tlaky s VČ
10xosa
1x10x5
2x6x5
- slabé, nejspíše kvůli tem bradlům
Biceps kladivem:
12x12
12x14
10x10
10x10
- debilní cvik, nesnáším cvičení bicepsu!
+ pár serií na břicho s vlastní váhou
Zhodnocení:
- spokojený celkem, v podstatě žádná série do selhání, kromě tlaků a poslední série kliků a bicepsu jsem odjel vše s rezervou
- v 4:30 mě vzbudil hlad, tak jsem tam poslal banán - asi po půl roce jsem snědl nějaké ovoce
EDIT: Zapomněl jsem zapsat biceps
Naposledy upravil Study dne po duben 11, 2011 6:24 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 10:26 am Předmět: |
|
|
10.4. Regenerace
- dnes doma a učit, ze včerejška mě bolí neskutečně ramena, ostatní téměř necítím, takže jsem spokojený
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po duben 11, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
11.4. Trénink
Legpress:
12x140
12x160
12x170
12x170
12x170
- dalo se, jsem spokojený, že to bylo fakt čistou technikou - žádná dopomoc rukama jako jsem to dělal dříve
MT - klasika:
5x60
5x70
5x75
5x80
5x80
- taky docela dobrý, spokojený
Veslování:
12x 2 zelený kotouče + 5kg
10x 2 zelený kotouče + 10kg
12x 2 zelený kotouče + 10kg
12x 2 zelený kotouče + 10kg
- minule jsem to zkoušel na obyč. kladkách se 60kg (to je tam max.) a šlo to v pohodě, tak jsem dnes přešel na kladky, kde jsi naložím kotouče... jenže nevím kolik váží jeden ten zelený... tipl bych že asi 15-20kg... těžko říct... nakonec jsem zjistil, že ta druhá kladka má max. 65, tak tam příště půjdu
Benchpress:
6x20
6x25
6x25
6x25
6x25
- no, s těma kozama to vidím marně  , i když tohle jsem jel poctivě... pěkně pomalu až dolů na kozy a nahoru zase pomalu - docela jsem je procítil
Rozpažování na rovné lavici:
12x10
12x10
12x10
12x10
- zlobila ramena, navíc se musím ještě naučit lépe tu techniku
Triceps - kladka:
12x40
12x40
12x40
12x40
- dalo to zabrat
Upažování v předklonu - každou rukou - střídání
15x6
15x6
15x6
15x6
- pohoda, přístě zkusím už 8kg
Zhodnocení:
- dneska to bylo docela fajn, škoda jen, že mě bolela ramena - spíše nějaký hlubší sval v oblasti ramen, ne delty... příště už hluboké kliky na bradlech nepojedu!!
- biceps taky trochu bolel a stejně by na něj nezbyl čas, tak jsem ho necvičil
- zvyšuji porce jídla
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st duben 13, 2011 6:06 pm Předmět: |
|
|
12.3. Regenerace
- stres + spánek stojí za prd
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st duben 13, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
13.4. Trénink
Shyby:
2x10xjá
3x8xjá
- s dopomocí o lavičku
Dřepy:
5x5x45
- byly akorát na paralér, síla nebyla
Přítahy v předklonu nadhmatem s VČ:
12x20
4x10x25
Tlaky na šikmé:
12x14
3x12x16
10x16
Přítahy jednoruček k bradě:
4x10x10
- blbě se držely
Biceps s Vč:
12xtyč - pomalu
3x10x5
Zhodnocení:
- nebyl jsem dostatečně zregenerovaný - poslední dobou je nějaký ten stres a spánek stojí taky opravdu zaprd
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt duben 14, 2011 5:45 pm Předmět: |
|
|
14.4. Regenerace
- dnes spánek stál opět za prd, chtělo se mi děsně spát (cca od 22:20 - 6:50 - jako vždy)
- zdá se mi že nic nebolí, váha ukazuje více (ráno na lačno - myslim 67,6-7kg)než dříve, ale při pohledu do zrcadla vypadám, jako bych spíše shodil aspon 4 kila na svalech
- cítím, že zítra bych potřeboval ještě pauzu, takže trénink bude asi až v sobotu
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 6:01 pm Předmět: |
|
|
Sry za ot, ale chtěl bych něco vysvětlit :) ty dáváš na dřepy v serii 45kg a na legpressu dáváš 12x170kg !! ? To je nehorázný rozdíl..Jak jedeš ten legpress? Nedokážu si představit že by měl někdo takový rozdíl v síle u jiného cviku, neděláš ten legpress špatně? :) _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 6:14 pm Předmět: |
|
|
Taky se dívám, co to je za človíčka...kliky na bradlech versus bench?upažování versus biceps? Triceps kladka? Ty váhy, to je snad vymyslený od pasu jinak to není možný...no koneckoncu píše stres a špatnej spánek, to se chce nejspíš nažrat a vyspat a ne chodit do posilovny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 6:47 pm Předmět: ... |
|
|
už jsem chtěl taky komentovat... přijde mi to nějaký podezřelý... _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt duben 14, 2011 6:56 pm Předmět: |
|
|
Ne ne, to bych si fakt nevymýšlel... Dřepy jezdím poctivé a hluboké, ale co se týče legpressu, tak nejezdím úplně dolů na doraz. Jinak já mám zřejmě od přírody docela silný triceps a stejně tak spodní prsa - v poměru k ostatním mím svalům a nebo je to tím, že jsem dříve docela dost klikoval.
Někdy to prostě musím natočit ;) Jen musím někomu říct až tam bude.
BTW: Používám jiný koutče na dřep i na leggpress. U dřepovacího stojanu jsou maximálně 20kg velké železné CCCP :D a u legpressu jsou zase gumové, ale nepříjde mi, že by 20kg gumové a ty železné 20kg vážily jinak když je držím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt duben 14, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
Ještě dodám, že když cvičím záda a pak dám biceps na konec, tak ta síla není jako kdybych ho jel na začátku tréninku - to je logické. Proto bych řekl, že se vysvětluje to upažování.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|