Svalová kapitalizace malého člověka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Svalová kapitalizace malého člověka  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Svalová kapitalizace malého člověka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: po prosinec 16, 2013 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jozi, už nefetuj
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: po prosinec 16, 2013 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Jozi, už nefetuj
Tak hádam tie moje príspevky nebudú brať ľudia doslovne, ale s rezervou... Inak odporúčam naštudovať si nejaké materiály o vojakoch, ako si zvyšujú agresivitu pred akciou...
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po prosinec 16, 2013 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
e-witch napsal:
exrx.net/Testing/WeightLifting/StrengthStandards.html

Ponechám bez reakce, všechny mé urážky a OT názory, ačkoliv jsem explicitně nepsal v uvodním příspěvku, že řeším čistě sílu, nikoliv konflikt jako takový.

TENTO LINK JE TO CO JSEM HLEDAL, respektive je daleko lepší než jsem čekal, jakou dostanu odpověď tady. A jakožto člověk z ČVUT-FEL si v matlabu dopočítám a dokřivkuju z té tabulky, přesně co jsem chtěl.

Tak bacha na chybu v desetinné čárce. :))))
MilanaliM

PříspěvekZaslal: po prosinec 16, 2013 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="ttby"]
seeya napsal:
...dostatečné uchopení ruky a řádné stisknutí mu dokáže naznačit, že cesta přezemě nebude uplně jednoduchá....

nesmí mít ruku zpocenou nebo od oleje
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ttby

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 12:48 am    Předmět: Re: Svalová kapitalizace malého člověka Odpovědět s citátem

MilanaliM napsal:
Zdravím,

ideální síla kulturisty vzhledem ke své váze (dle 20let staré kulturistické knížky):

Benčpres - 150%
Dřep - 150%
Mrtvý tah - 200 %
Tlak na ramena - 75 %
Biceps-Triceps - 75%

ještě sem odpoledne hodím foto jedné zajímavé tabulky, ale teď už odjížím do gymu

Ha, na tehle příspěvek jsem zapomnil regovat, přestože je k věci. Děkuju v kombinaci s tim linkem co mi poslali je to přesně vše co potřebuju.

DĚKUJU
ttby

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 1:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nevim jesli té tabulce uplně věřit, připadá mi věrohodná.

Na stranu druhou na stejné stránce je možnost určit do jaké kategorie člověk patří na základě počtu udělatných kliků. A píšou že pro muj věk a pohlaví je průměr 35kliků. Seriously - nemyslim si, že by lidé v mém věku byli schopni udělat v průměru 35kliků.

Myslim si, že je daleko více lidí, kterých jich neudělá ani 5, natož 35.
Magumi

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidé menšího vzrůstu mívají větší relativní sílu, proto je přesnější ta tabulka z exrx. Za "slušnou" sílu se považuje 1xbw striktní tlak, 1.5xbw benč, 2xbw dřep a 2.5xbw tah.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
drlift_

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Lidé menšího vzrůstu mívají větší relativní sílu, proto je přesnější ta tabulka z exrx. Za "slušnou" sílu se považuje 1xbw striktní tlak, 1.5xbw benč, 2xbw dřep a 2.5xbw tah.

Pro 120kg chlapa bude tedy slusnej tah 300kg, benc 180kg a drep 240kg. Prijde mi to "malinko" prepaleny
Magumi

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Magumi napsal:

Pro chlapa bude tedy slusnej tah 300 kg, benc 180 kg a drep 240 kg. Prijde mi to "malinko" prepaleny

To jsou čísla pro "normálního" člověka 175-185 cm, 80 až 100 kilo. Mně chybí ten tah, na tom teď pracuju, ale jinak jsem to za rok a půl dal.

MAST3R

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tadyhlecty teorie typu: vážím o tolik a tolik víc a zvedám o tolik a tolik víc jsou při rvačce úplně k h... jak tu někteří už napsali.

Jo taky jsem si myslel jakej nejsem frajer, když mám o 15-20kg víc a už mám něco od cvičeho. Najednou došlu k "situaci" tu jsem podcenil, dostal jsem první pěkně mířenou a za hodinu jsem jel do nemocnice na šití huby.

Takže pár věci: do ničeho se nemotat, když už se něco děje a jde to, tak utéct a když nejde utéct, tak dát aspoň první ránu. Ale většinou je vítěz ten, kdo je stejně agresivnější a nebojí se Ti cokoliv udělat.
drlift_

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
drlift_ napsal:
Magumi napsal:

Pro chlapa bude tedy slusnej tah 300 kg, benc 180 kg a drep 240 kg. Prijde mi to "malinko" prepaleny

To jsou čísla pro "normálního" člověka 175-185 cm, 80 až 100 kilo. Mně chybí ten tah, na tom teď pracuju, ale jinak jsem to za rok a půl dal.

Problem je, ze tyhle nasobky jsou k nicemu. Vzdycky zvyhodnuji lehke vahy.

Napr. 120kg kluk by mel zatahnout 300kg a 60kg 150kg? Asi nebudu sam, komu se to zda neporovnatelny. 150kg je vykon o nicem zatimco 300kg zatahne jen par lidi a i ti se cinkam musi venovat hodne intenzivne.
Magumi

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Magumi napsal:
drlift_ napsal:
Magumi napsal:

Pro chlapa bude tedy slusnej tah , benc a drep . Prijde mi to "malinko" prepaleny

To jsou čísla pro "normálního" člověka 175-, 80 až 100 kilo. Mně chybí ten tah, na tom teď pracuju, ale jinak jsem to za rok a půl dal.

Problem je, ze tyhle nasobky jsou k nicemu. Vzdycky zvyhodnuji lehke vahy.

Napr. kluk by mel zatahnout a 150kg? Asi nebudu sam, komu se to zda neporovnatelny. 150kg je vykon o nicem zatimco 300kg zatahne jen par lidi a i ti se cinkam musi venovat hodne intenzivne.

JJ, však jsem psal, že pro nižší a vyšší váhové kategorie je lepší počítat podle http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/StrengthStandards.html.

ttby

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"To jsou čísla pro "normálního" člověka 175-185 cm, 80 až 100 kilo. Mně chybí ten tah, na tom teď pracuju, ale jinak jsem to za rok a půl dal."

Náhodou nemáš k dispozici baseline, někde odkud jsi začínal či procentelní zlepšení, za rok?
Děkuju.

vítám posledních několik konstruktivních příspěvků, které se konečně obešli bez mých urážek.
Magumi

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
"To jsou čísla pro "normálního" člověka 175-, 80 až 100 kilo. Mně chybí ten tah, na tom teď pracuju, ale jinak jsem to za rok a půl dal."

Náhodou nemáš k dispozici baseline, někde odkud jsi začínal či procentelní zlepšení, za rok?
Děkuju.

vítám posledních několik konstruktivních příspěvků, které se konečně obešli bez mých urážek.

V podpisu mám link na svůj blog.

ttby

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

děkuju

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Svalová kapitalizace malého člověka Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: