_________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
a já se stydím když si jednou do roka koupím amina nebo protein...
tohle jsou chudáci normálně, fakt...
Někoho takového bych chtěl potkat a upřímně bych se mu vysmál... s úplným klidem v takových rukách o moc víc síly než já mít nebude
_________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
Heh, moc hezky jste se do nich opřeli, AS nikomu nevadí, to se obecně schvaluje, ti dotyční jsou borci a dříči, ale tihle jsou podle vás debilové, evidentně zapomínáte na to, že je to jejich věc a vám to může být ukradený, AS vychvalujete, ale synthol je fuj? používaji ho profíci, který sami chválíte a to vám nevadí, protože ho tam nemaji tolik, to je taky trochu na hlavu. Jen pro pořádek, nesypu AS, dokonce ani nesuplementuju, takže zaujatej skutečně nejsem, jen mi nejde do hlavy váš způsob uvažování.
Heh, moc hezky jste se do nich opřeli, AS nikomu nevadí, to se obecně schvaluje, ti dotyční jsou borci a dříči, ale tihle jsou podle vás debilové, evidentně zapomínáte na to, že je to jejich věc a vám to může být ukradený, AS vychvalujete, ale synthol je fuj? používaji ho profíci, který sami chválíte a to vám nevadí, protože ho tam nemaji tolik, to je taky trochu na hlavu. Jen pro pořádek, nesypu AS, dokonce ani nesuplementuju, takže zaujatej skutečně nejsem, jen mi nejde do hlavy váš způsob uvažování.
ja ti vysvetlim proc "mame" takovy nazor...
kdyz sypes tak ti nestaci ze si udelas nejakou 2mesicni kurku a bude z tebe strejda ronnie dokonce ti muzu rict ze ikdyz budes sypat budes spatne cvicit a spatne zrat tak ti ta kura vubec ale vubec nic neda.... proste AS jsou jedna vec ale diky AS clovek muze vic cvicit vic zrat lepe regenerovat ale vsechno to je velka drina .....
a co synthol?? vezmes strikacku a prdnes si to do bicaku a mas ruku 50cm stalo te to tak 15minut prace a vypadas smesne pac to nejsou svaly ale proste jen olej pod kuzi....
proto takovej nazor na synthol..... (ikdyz mne jsou syntholaci uplne nekde nikoho tim neobtezujou jen mne osobne to prijde strasne smesne jak vypadaj...)
takito komicky vyzerajuci debilkovia kazia dojem z kulturistiky pre laicku verejnost..to je na nich zle a to tu ludia odsudzuju
Nemyslim, že mohou kazit už tak zkažené jméno kulturistiky, protože směšní jsou pro celou laickou veřejnost všichni kulturisté s extrémy, každý laik hned myslí na steroidy ve spojení s kulturistikou, nikdo nemyslí ve spojení s kulturistikou na olej, protože o tom nikdo moc neví, pouze ten co už se o to aspoň trochu zajímá takže z toho vyplývá, že to jméno kazí hlavně AS nikoli synthol. Pro mě jsou taky směšní a nevim proč to dělají, ovšem každého věc pokud tim neobtěžují a neomezují ostatní, ale stejně směšní jsou pro mě i AS, zatímco pro většinu lidí tady je směšný a odsouzení hodný jen synthol.
Daymoon-to je pravda, proto jsem sem napsal i ten svůj.
Slayere nechapu proč sou pro tebe lidi co uzivaji AS smesni...celkem mi to bere rozum..jak sam rikas je dneska demokracie a kazdy si muze delat co chce
Nemyslim, že mohou kazit už tak zkažené jméno kulturistiky, protože směšní jsou pro celou laickou veřejnost všichni kulturisté s extrémy, každý laik hned myslí na steroidy ve spojení s kulturistikou, nikdo nemyslí ve spojení s kulturistikou na olej, protože o tom nikdo moc neví, pouze ten co už se o to aspoň trochu zajímá takže z toho vyplývá, že to jméno kazí hlavně AS nikoli synthol. Pro mě jsou taky směšní a nevim proč to dělají, ovšem každého věc pokud tim neobtěžují a neomezují ostatní, ale stejně směšní jsou pro mě i AS, zatímco pro většinu lidí tady je směšný a odsouzení hodný jen synthol.
Daymoon-to je pravda, proto jsem sem napsal i ten svůj.
Ano, laik do toho nevidí, proto nepozná rozdíl mezi syntholem a AS. My do toho trochu vidíme (někdo víc, někdo míň) a proto je nám směšný jen ten se syntholem.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru