|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SlayerCZ
|
Zaslal: so březen 01, 2008 5:02 pm Předmět: |
|
|
Cutler-jj, každý si může vyjádřit svůj názor, pro mě jsou směšní oba, pro vás jen olejáři, každý to máme nějak, tobě nebere hlava můj pohled, mně nebere hlava váš pohled dvojího metru.
YUD-jestli do toho vidíš ty, já nebo někdo tady jsem neřešil, jen ti pode mnou argumentovali tím, že je to sere proto, že to kazí jméno u laické veřejnosti a ne na tomhle foru, proto trochu nechápu tvůj příspěvek. Všimni si, že jméno kulturistiky bylo dááávno pošpiněno a a v očích veřejosti na nejnižším stupni ještě před používáním syntholu. Kromě toho znova opakuju, že i profíci co vám nepřijdou směšní, si dopřejou synthol do ramen, lýtek atd. ale nevadí to nikomu, jen ti co to ženou do extrému.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
YUD

|
Zaslal: so březen 01, 2008 5:06 pm Předmět: |
|
|
| SlayerCZ napsal: | Cutler-jj, každý si může vyjádřit svůj názor, pro mě jsou směšní oba, pro vás jen olejáři, každý to máme nějak, tobě nebere hlava můj pohled, mně nebere hlava váš pohled dvojího metru.
YUD-jestli do toho vidíš ty, já nebo někdo tady jsem neřešil, jen ti pode mnou argumentovali tím, že je to sere proto, že to kazí jméno u laické veřejnosti a ne na tomhle foru, proto trochu nechápu tvůj příspěvek. Všimni si, že jméno kulturistiky bylo dááávno pošpiněno a a v očích veřejosti na nejnižším stupni ještě před používáním syntholu. Kromě toho znova opakuju, že i profíci co vám nepřijdou směšní, si dopřejou synthol do ramen, lýtek atd. ale nevadí to nikomu, jen ti co to ženou do extrému. |
Ano, kulturistika má špatné jméno. Ale čím víc se takovýchhle bude exhibovat (a pohříchu se tihle dobráci rádi hodně ukazují), tak si ještě víc lidí bude klepat na čelo, když uvidí kulturistu, protože je bude házet do jednoho pytle s těmito lidmi.
|
|
| nahoru |
|
 |
SlayerCZ
|
Zaslal: so březen 01, 2008 5:11 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že by o nich nikdo nevěděl, a sami se určitě nevystavují, vystavují je ostatní, a víš proč? slovy drtivé většiny lidí tady co obhajuje AS proto, že lidi chtějí extrémy! stejně jako chtěli extrémy v případě AS, tak chtějí ještě větší, spousta těhlech jedinců je na soutěžích a nikomu to nevadí. A do jednoho pytle? jak jsem napsal, profíci "jen" s AS si taky rádi dopřejí synthol, takže už v tom pytli jsou, jen dokážou kontrolovat svoje špičky a ne jako tihle olejáři.
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: so březen 01, 2008 5:23 pm Předmět: |
|
|
slayer zdaju sa ti smiesny sprinteri,atleti,futbalisti,hokejsti,cyklisti?...su na tom s dopingom rovnako ako kulturisti..
negativne reakcie ludi na kulturistov su za prve neznalostou-lebo laici nevedia pochopit co to chce driny urobit postavu kulturistu..
a za druhe zavistou-leboj e jednoduche hovorit o tom aky by bol kazdy kulturista len nechce brat steroidy a cela kulturistika je len o tom... _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
SlayerCZ
|
Zaslal: so březen 01, 2008 5:43 pm Předmět: |
|
|
poldi-"opovrhuji" pouze sportovci co se uchýlí k nepovoleným látkám, což AS jsou, a pak shlížejí na ostatní s "opovržením" že je to on ten lepší, takže mezi ně klidně zařaď i sporty co jsi vyjmenoval ty.
Laici to sice nevědí jaká je to dřina udělat skvělou postavu a sílu a to ne s AS ale hlavně bez nich je to dřina, to snad každý uzná, ale nebýt těch co šli do AS, nikdo by o tom nevěděl a nikdo by tudíž kulturisty neopovrhoval.
Závistí to být může, ale to o čem mluvíš je spíš hloupost a arogance a neznalost než závist, to co jsi napsal řekne jen ten co splňuje výše uvedené vlastnosti, a to že je kulturistika a další sporty jen o tom je myslim bez diskuse ať říká kdo chce co chce, protože takový sport pro čisté jedince neni.
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: so březen 01, 2008 5:49 pm Předmět: |
|
|
teraz uz neviem presne v com je tvoj problem,,teda co ti vadi..
mysim ze je hlupost tvrdit ze s AS to neni drina..aleo ok,nejsom profik  ,ani neberiem nic,takze to nebudem riesit..
ked opovrhujes tym co uzivaju AS (a cely doping,lebo AS nejsu jediny doping) tak to by si musel opovrhovat naozaj celym profesionalnym sportom..
uvedom si ze ti kulturisti to beru pre seba..nikoho tym nepodvadzaju a nikomu tym neublizuju..[/b] _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
SlayerCZ
|
Zaslal: so březen 01, 2008 5:57 pm Předmět: |
|
|
poldi-uff, tak tohle by bylo na delší debatu (to jestli tim nikomu neškodí apod.) a bylo by to hlavně mimo téma a pro většinu tady jako vždy totální flame, jen napíšu, že v tomhle s tebou absolutně nesouhlasim.
Že to neni s AS dřina jsem nenapsal ani jednou, jen, že bez AS je to větší! dřina. A máš pravdu osobně neuznávám profesionální sport, nekoukám na něj, nepodporuju atd., sice je to gesto v celku k prdu, ale aspoň vim, že sám osobně nepřispívám k podpoře těhlech podvodů.
Ptal si se o co mi jde, jen jsem chtěl vyjádřit názor, že tu do debilů nadáváte jednomu extrému (synthol), ale s klidem přehlížíte, uznáváte a defacto podporujete extrém druhý (AS), protože se ho mnozí zde i sami aktivně účastní, tzn. podle tvých slov je to asi závist, že maji menší ruce než ten debil:)))) Jinak je to tedy čiré pokrytectví.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so březen 01, 2008 6:00 pm Předmět: |
|
|
SlayerCZ: bohuzel ty jsi taky velkej laik a vidis jen AS v kulturistice ( protoze kulturistika vyuziva z AS maximum a to svalovy rust atd.) za to treba hokejisti silu vybusnost regeneraci atd... ale ono to je jednoduchy normalni clovek vidi hokejistu a rekne si no jo ja jsem taky hral hokej tihle to hrajou proste lepe atd. ale vidi kulturistu kterej ma ruku jak normalni clovek stehno a je to pro nej proste nepochopitelny.....
hlavne nebud naivni 90% top sportovcu sype (a nepoznas to na nich ze by mnely svaly, ale uz treba zeleznej aby si "uzdravil" rameno atd. atd.)
ja proti AS nic nemam kazdej si nici zdravi sam a proste lidi jsou soutezivy kazdej chce byt lepsi a lepsi... (btw. taky to je desnej business)
|
|
| nahoru |
|
 |
SlayerCZ
|
Zaslal: so březen 01, 2008 6:07 pm Předmět: |
|
|
M4l-to že jsem nezmínil ostatní sporty hned na začátku neznamená, že bych naivně věřil v jejich čistotu, takže platí to v mém posledním příspěvku pokud si ho nečetl, nevidím AS jen v kulturistice:))) Ostatní sporty jsem nezmínil, protože tohle forum je převážně o kulturistice a vzpírání ne o hokeji atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
usd07
|
Zaslal: so březen 01, 2008 6:56 pm Předmět: |
|
|
potom co sem pročet vaše příspěvky tak se taky přidám
ty co berou AS tak alespoň vipadaj normálně a ne jak kreatury se syntholem,který sou nafouklí jak balón, a profesionální kulturisty obdivuju neni to sport jen o AS ale i o disciplíně a dřině _________________ "Každý chce mít svaly, ale nikdo nechce zvedat proklatě těžké váhy."
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po srpen 11, 2008 10:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po srpen 11, 2008 10:59 am Předmět: |
|
|
to je kašpárek ty voe
cože má povolání ??? Türsteher ??  a kde jako, v disneylandu ne ?! :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po srpen 11, 2008 11:03 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | to je kašpárek ty voe
cože má povolání ??? Türsteher ?? a kde jako, v disneylandu ne ?! :-) |
skoda,ze nejde zvuk...sme se mohli neco dozvedet
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: po srpen 11, 2008 11:25 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | to je kašpárek ty voe
cože má povolání ??? Türsteher ?? a kde jako, v disneylandu ne ?! :-) |
co je to Türsteher ??nejsem nemcinar
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: po srpen 11, 2008 11:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|