|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
HOVADO

|
Zaslal: út září 11, 2007 8:20 pm Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | | HOVADO napsal: | | TomDelonge napsal: | | Kdyz uz v Brne tak bych sel k Robinovi ten je jeden z nej v republice... | a kde bych ho v brne nasel? |
http://www.tattoo.cz/gallery/index.php?cat=5
je to na Orli tusim ze cislo 7 | dik _________________ Všichni lidi, co znám, co začali s kreatinem se změnili na primitivní rádobynabušence s nepřirozeně "vypracovaným" tělem plného uhrů a zkažených šťáv.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tyrael

|
Zaslal: st září 12, 2007 1:04 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: |
Libi se mi tetovani ktery ma nejaky duvod, treba kdyz je nekdo spojenej s nejakym symbolem, neceho k cemu vzhlizi, co zastava, kdyz po otazce co to je dokaze odpovedet jinak nez jen "proste neco co se mi libi".
Kdyz proste to tetovani vyjadruje cestu nebo zivotni cil svyho nositele.
|
Mam stejnej nazor.
Nejlepsi sou ty borci a borkyne co maj nekde na tele vytetovany jedno cinsky pismeno, aby byli cool nebo in, nebo co vlastne :-)) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: st září 12, 2007 1:17 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Jak tu malou sracku na rameni , tak i kod mam z Lexusu, vetsina lidi co takhle chodila nebo jeste chodi do naseho fitka meli od tama kerku ...
ta zenska, za boha uz si nevzpomenu na jmeno, je fakt profik ... vzdycky sem pokecal, s cenou sme se domluvili ... v klidecku :)
tu prvni kerku mi dali slevu 200, at mi zbyde na proteinak :) ... dokonce sem jim skousel vysvetlovat nejaky veci o kulturistice a posilal aj fotky Ronnieho, jak to vypadat nema
doporucuju ...
Z druhy vyplaty pude kerka pres cely rameno az na zada ... ale chcu skusit Our Future na Koblizne ... |
Menuje se Kubinova!Ted uz tam u pultu dela i jeji syn,Roman Kubin kterej se mnou chodil do areny nez se vymlel na motorce!
Nikam jinam bych nesel _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: st září 12, 2007 6:54 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | ItachiUchiha napsal: | Menuje se Kubinova!Ted uz tam u pultu dela i jeji syn,Roman Kubin kterej se mnou chodil do areny nez se vymlel na motorce!
Nikam jinam bych nesel |
slo mi o krestni ... myslim Renca, ne? a mladej ma mit myslim na lytku nejakou kerku ...
Co se tyka duvodu, s tim naprosto souhlasim, kazdy tetovani ma mit svuj vyznam ...
Moje rameno - mala mrdka - laska k metalu a ke kapele Slipknot :)
kod - po x letech prace za kasou , pripominka ze nikdy nechcu delat manualni praci ... |
Jj Renca a roman ma takovej ten plamen na lytku _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st září 12, 2007 6:57 pm Předmět: |
|
|
Potkal jsem jen jednoho tatéra,který je mistrem řemesla a nedělá pro mamon.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st září 12, 2007 10:12 pm Předmět: |
|
|
Bara:Povídej _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: st září 12, 2007 10:32 pm Předmět: |
|
|
Jednou chci take tetovani,az budu veliky. Zatim uvazuju o tomto:
a nebo o zviratku nejakym,prip. vlkodlaku.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st září 12, 2007 10:37 pm Předmět: |
|
|
Já bych chtěl také cool bravo tetování, ale zatím je o ve fázi dlouhodobých výzkůmu, hledáni a přemýšlení.
Mrzí mě, že neumím kreslit, pač me napadlo pár věcí, ale v mém podání by to bylo spíš komické:-) navíc chci něco svého a ne jenom něco bezhlavě okopčit.
Baro ten tatér ke kterému chodíváš, kde sídli, pokud to není tajné, tvoje tetování vypadají super. Ty kérky sis vymyslel sám? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: čt září 13, 2007 9:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
trvo

|
Zaslal: čt září 13, 2007 2:27 pm Předmět: ... |
|
|
ja osobne tetovania neuznavam nie ze by sa mi niektore fakt vydarene nepacili ale nemyslim si ze je to ono
otec mi vzdy hovoril : nikdy sa nedaj tetovat a nikdy nevstup do ziadnej strany , lebo budes poznaceny na cely zivot
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt září 13, 2007 4:27 pm Předmět: |
|
|
Na rovinu a bez absolutního pokusu tě urazit.Toto je šílenej kýč.Minimálně z pohledu profi tatéra.Jinak si samozřejmě může dát každý co chce a je to osobní věc.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|