|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
Zaslal: čt září 13, 2007 5:07 pm Předmět: |
|
|
ja si nemyslim ze je to kycovy tahle to proste nosijou rokyrci a punkaci a maji to tak schvalne ale kdyz se uz rozhodnu pro takhle barevny tetovani tak je lepsi si nechat udelat uz celej rukav aspon protoze samotny to vypada divne...
priklad:
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: čt září 13, 2007 5:14 pm Předmět: |
|
|
par tejdnu po dodelani... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
Naposledy upravil Psycho dne čt září 13, 2007 5:31 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: čt září 13, 2007 5:28 pm Předmět: |
|
|
barevny tetovani se mi nikdy moc nelibilo, kazdy ma ale jiny vkus _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt září 13, 2007 10:08 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | | Bara napsal: |
Na rovinu a bez absolutního pokusu tě urazit.Toto je šílenej kýč.Minimálně z pohledu profi tatéra.Jinak si samozřejmě může dát každý co chce a je to osobní věc. |
V poho ja to beru. Nejdrive sem to mel jen ciste cerny, ale pro barvu sem se rozhodl uz pred tim nez sem si to nechal delat (svet neni jen cernobilej). A Guns sou pro me srdcova zalezitost (proste az do hrobu). Trosku ,,blaznivy,, ja vim. Nechaval sem si to delat pro sebe, nikde keru neukazuju, jen lidem co to chtej videt. (ted sem to sem dal jen, jako dukaz aby cica videl ze nekecam)
btw: Samozrejmne pohledem laika nejsem profitater ani amatertater :-)). Takze v tom nevidim ty chyby. |
Chybí tomu preciznost a cit.Vyber model a uděláme to tak,že budeš mít slzy v očích a husí kůži po těle.Motiv je dobrej,ale jak říkám....chce to mistra.Jinak tvůj způsob jak bereš tatoo beru,chápu a ztotožňuju se s ním.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: čt září 13, 2007 10:17 pm Předmět: |
|
|
Druhou kerku sem zacal zvazovat prakticky druhej den po ty prvni a uz to trva 3 roky. Jediny v cem mam jasno je ze ho chci na predlokti ale motiv me zatim zadny nenapad. Musi to proste nejaky zpusobem prijit samo. Nejsem typ co pride ke katalogu a vybere si cislo 234, protoze je hezky. Kerka musi mit nejakej hlubsi smysl, vyznam, ktery muze klidne zustat okoli nejasny a utajen. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt září 13, 2007 10:33 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | | Druhou kerku sem zacal zvazovat prakticky druhej den po ty prvni a uz to trva 3 roky. Jediny v cem mam jasno je ze ho chci na predlokti ale motiv me zatim zadny nenapad. Musi to proste nejaky zpusobem prijit samo. Nejsem typ co pride ke katalogu a vybere si cislo 234, protoze je hezky. Kerka musi mit nejakej hlubsi smysl, vyznam, ktery muze klidne zustat okoli nejasny a utajen. |
Neuznávám katalog.jedině origo myšlenka.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: pá září 14, 2007 4:04 pm Předmět: |
|
|
Večer čekejte fotku:-) snad mi Bara promine, že se - vzhledem k tomu, že to je má první kérka - nejedná o umělecké dílo, ale o pouhý latinský citát _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá září 14, 2007 4:05 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | Večer čekejte fotku:-) snad mi Bara promine, že se - vzhledem k tomu, že to je má první kérka - nejedná o umělecké dílo, ale o pouhý latinský citát |
I to je uměleckej kousek když se to nezmaže rád se mrknu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: pá září 14, 2007 5:01 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | | Druhou kerku sem zacal zvazovat prakticky druhej den po ty prvni a uz to trva 3 roky. Jediny v cem mam jasno je ze ho chci na predlokti ale motiv me zatim zadny nenapad. Musi to proste nejaky zpusobem prijit samo. Nejsem typ co pride ke katalogu a vybere si cislo 234, protoze je hezky. Kerka musi mit nejakej hlubsi smysl, vyznam, ktery muze klidne zustat okoli nejasny a utajen. |
Presne tak ! ...nebo aspon ja to mam uplne stejne, myslenka musi prijit sama (a prichazi casto v neobvyklejch chvilich...a casto u sebe v ten okamzik nemam tuzku ani papr :o) _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: pá září 14, 2007 5:43 pm Předmět: |
|
|
Omluvte mě za sníženou kvalitu, mám k dispozici jen webku
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
kiLa

|
Zaslal: pá září 14, 2007 5:53 pm Předmět: |
|
|
co to znamena? _________________ Chci svaly... a nejlepe uz zitra
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: pá září 14, 2007 5:55 pm Předmět: |
|
|
Dokud dýchám, doufám _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá září 14, 2007 7:47 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | Dokud dýchám, doufám |
členové specnas Mosadu to měli za krkem Je to pěkný.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|