|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spazik

|
Zaslal: ne říjen 18, 2015 4:55 pm Předmět: |
|
|
Hotová jídla jsou na prd - je to předražený na to co v tom je. A navíc tam je spousta balastu.
Uvařit těstoviny nebo rýži a něco na to dát je otázka max. 15min a ještě u toho můžeš dělat něco jiného.
Když už tak třeba plněné těstoviny, kdyby si byl líný těstoviny posypat sýrem sám:
http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/ProductDetail/ProductDetail/2001017409563
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daraness
|
Zaslal: ne říjen 18, 2015 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Hotová jídla jsou na prd - je to předražený na to co v tom je. A navíc tam je spousta balastu.
Uvařit těstoviny nebo rýži a něco na to dát je otázka max. 15min a ještě u toho můžeš dělat něco jiného.
Když už tak třeba plněné těstoviny, kdyby si byl líný těstoviny posypat sýrem sám:
nakup.itesco.cz/cs-CZ/ProductDetail/ProductDetail/2001017409563 |
Ty těstoviny co jsi sem hodil jsou chuťově dobrý, znam je. Bohužel ty nutriční hodnoty jsou na prd. Je toho hodně, ale já chtěl právě najít hotový jídlo co má nějaký slušný nutriční hodnoty, ale asi nenajdu no
Baked beans v konvervě jsou na tom docela slušně: 390 kcal - 20 B - 60 S - 4 T. Akorát mě štve že maji 20g cukrů, ale zase 15-20g vlákniny.
To hovězí s rýží je na tom podobně, aspon tam neni cukr, taky to neni nejhorší.
Pak tady u nás v Albertu občas mají gyros s bulgurem, ten má 440 kcal - 34 B - 48 S - 10 T. To je suprový jídlo, chutná dobře, ale maji ho málokdy.
Asi si budu holt muset najít něco, co uvařim rychle. Nebo vzít něco z toho, co je k dostání. Díky za každej tip
Naposledy upravil daraness dne ne říjen 18, 2015 7:14 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
daraness
|
Zaslal: ne říjen 18, 2015 7:09 pm Předmět: |
|
|
EDIT: omylem dvojitej příspěvek
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: po říjen 19, 2015 5:36 am Předmět: |
|
|
Vyčekuju si v Albertu nebo Kanfulandu slevu na tuňáka Franz Josef (klasicky stojí 70 Kč, občas ho prodávají za 30-35 Kč).
K tomu sem si koupil KusKus. Pro lenochy ideální, stačí pouze zalít horkou vodou. Smícháš a máš supr jídlo. Dost bílkovin a dost "komplexních" (žádný rychlý) sacharidů.
Ale jak píše tady kapacita přede mnou - pokud tomu nic neobětuješ, ničeho nedosáhneš.
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: po říjen 19, 2015 8:44 am Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | Vyčekuju si v Albertu nebo Kanfulandu slevu na tuňáka Franz Josef (klasicky stojí 70 Kč, občas ho prodávají za 30-35 Kč).
K tomu sem si koupil KusKus. Pro lenochy ideální, stačí pouze zalít horkou vodou. Smícháš a máš supr jídlo. Dost bílkovin a dost "komplexních" (žádný rychlý) sacharidů. |
co blbnes? toto uz nesplna poziadavky naseho princatka, on pozaduje nieco co nemusi varit, nebude predsa zohrievat vodu v konvici, ked je po celodennej sichte v skole...
Daraness: si lenivy vos a mal by si sa dat radsej na sach, alebo pocitacove hry, tie dokazes praktizovat aj na vifonoch a balenom "hovadzom s ryzou" z tesca. ty vole, ze dojdes neskoro zo skoly, tak sa ti s tym uz nechce delat a uvarenie cestovin nesplna tvoje poziadavky, tak to som asi este nevidel. kedy prichadzas zo skoly? o polnoci a rano o siestej znovu vstavas? chces po ludoch, aby ti nieco poradili, aby investovali svoj cas a energiu a natukali ti tu par viet aby ti pomohli, ale ty si lenivy uvarit cestoviny??? teraz nejde vobec o cvicenie, lebo s tymto pristupom k vareniu nepochybujem, ze mas podobny pristup aj k cviceniu a preto radsej ani nechcem vidiet ako vyzera tvoj trening, ale mal by si skusit si uvedomit, ze varit budes potrebovat este priblizne dalsich 60-70 rokov svojho zivota, takze sa to raz naucit budes musiet a ked na to nemas cas a energiu ako student, tak ked zacnes tahat sichty, tak uz vidim ako sa ti bude chciet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po říjen 19, 2015 10:02 am Předmět: |
|
|
| daraness napsal: |
Ty těstoviny co jsi sem hodil jsou chuťově dobrý, znam je. Bohužel ty nutriční hodnoty jsou na prd. Je toho hodně, ale já chtěl právě najít hotový jídlo co má nějaký slušný nutriční hodnoty, ale asi nenajdu no
|
Co to jako znamená "slušný nutriční hodnoty?
Sachrů tam máš kopec, jestli ti tam chybí bílkoviny, hoď si na to konzervu tuňáka nebo 5 vajec, jestli tuky, hoď na to pár lžic oliv. oleje.
Jinak jednou budeš vzpomínat na to, kolik volného času si měl, když si chodil do školy
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po říjen 19, 2015 10:31 am Předmět: |
|
|
| daraness napsal: | | Tom3 napsal: | Nechce se mi, neumim, je to drahy, spatne se to shani.. dej si zmrzlinu, stejne s timhle pristupem niceho nedosahnes.
e: pocky az budes pracovat, to se teprv poseres. Varim kazdej vecer po sichte, delat to jako ty tak mam tak 50kg.. lemro lina studentska
|
No jo, já až budu pracovat tak už se na všechnu dietu a cvičení stejnak nejspíš vybodnu, protože pak na to nebudu mít nervy
|
A až bude rodina a tisíc dalších starostí, tak skočíš pod vlak? Trochu se nadechni a zapřemýšlej. Co ti tu radí kluci, ohledně navaření si většího množství jídla do krabiček, je značka ideál. Nemusíš totiž každý den vymýšlet oběd, každý den vařit, ale prostě jen třeba 3 - 4 dny odebíráš a ohříváš. Navíc, když vidím dnešní generaci mladých holek (nevím, kolik ti je), tak ti vřele doporučuji, aby ses vařit hodně rychle naučil. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po říjen 19, 2015 11:07 am Předmět: |
|
|
Co řešítě ... nemusíš jíst 8x za den a srát 3x za den a pít 5 proteinových drinků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po říjen 19, 2015 12:12 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | ... Navíc, když vidím dnešní generaci mladých holek (nevím, kolik ti je), tak ti vřele doporučuji, aby ses vařit hodně rychle naučil. |
This
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: po říjen 19, 2015 12:22 pm Předmět: |
|
|
Jako lemra na vaření Ti poradím jít na to postupně - kuskus, těstoviny a hnedle pak dáš i rejži, ta už se jako příloha dá. Brambory určitě ne, ty se musí škrábat, fuj! :-)
No a co se týče masa, kuřecí prsa na pánvi (na teflonce to jde i bez tuku) zvládneš určo taky.
A máš jedno jídlo.... pak jde o to, jestli jsi víc línej a budeš to jíst denně, než se z toho pobl. a nebo to psychicky nevydžíš a naučíš se nějaký další, třeba vařená rejže a do toho kydnout konzervu tuňáku ve vl. šťávě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po říjen 19, 2015 12:44 pm Předmět: |
|
|
| MSG napsal: | Jako lemra na vaření Ti poradím jít na to postupně - kuskus, těstoviny a hnedle pak dáš i rejži, ta už se jako příloha dá. Brambory určitě ne, ty se musí škrábat, fuj! :-)
|
Brambory netřeba škrábat, vařím je ve slupce a vařená slupka se pak sundá velmi lehce.
Přijde mi že jsou tak i lepší, protože ve slupce je dost látek a trochu je to i ochranná vrstva, brambory se tolik "nevyvaří".
|
|
| nahoru |
|
 |
daraness
|
Zaslal: po říjen 19, 2015 3:59 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: |
Co to jako znamená "slušný nutriční hodnoty?
Sachrů tam máš kopec, jestli ti tam chybí bílkoviny, hoď si na to konzervu tuňáka nebo 5 vajec, jestli tuky, hoď na to pár lžic oliv. oleje.
Jinak jednou budeš vzpomínat na to, kolik volného času si měl, když si chodil do školy |
No slušný nutriční hodnoty jsem myslel spíše více bílkovin. Sacharidů tam je právě až moc.
Jinak celkově ty řeči kolem tý lenivosti, celkem se to tu rozjelo. Na jednu stranu Vás chápu. Ale na druhou stranu, proč složitě počítat nutriční hodnoty, všechno vážit a všechno vařit a připravovat sám? Když můžu otevřít balení, hodit to do mikrovlnky a je to
Jako jídel a možností je velká hromada, to je mi jasný. Neni to tak, že bych něco nedokázal vymyslet sám. Spíš jsem měl takovej speciální požadavek, prostě nějaký slušný hotový jídlo na ohřátí. Nechtěl jsem rozpoutat debau o tom, kdo je jak línej si něco vařit sám.
Jinak jsem zkusil nasypat konzervu hrachu do misky, do toho jsem nakrájel krutí šunku na jemno, trochu to ochutil a hodil do mikrovlnky. Světe div se, vůbec to neni špatný a bílkovin v tom je hromada
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po říjen 19, 2015 4:07 pm Předmět: |
|
|
V mikrovlnce uděláš i vajíčka nebo brambory. Když budeš mít něco ready to use, tak to hodně zaplatíš. AČR má hromadu jídel, které jsou připraveny ke konzumaci - mají to v kdejakém armyshopu. Jak to chutná ale nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po říjen 19, 2015 4:22 pm Předmět: |
|
|
Hotový/konzervovaný/předzpracovaný jídlo prostě přeplácíš třeba 2x/3x+ (podle toho jak je to kvalitně udělaný).
Chce to číst složení, ale těm levným hotovkám v supermarketech bych moc nevěřil, aby to prostě měsíce (e) vydrželo, dávají se tam i různé stabilizátory, konzervanty atd.
Jinak hodit mraženou zeleninu + filet tresky na pánev je podle mě stejně náročný jako ohřát hotovku v mikrovlnce. A nemáš v tom nic navíc a je to levnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po říjen 19, 2015 5:05 pm Předmět: |
|
|
Jaký složitý počítání, to jsou výmluvy ty jo...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|