|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daraness
|
Zaslal: st říjen 21, 2015 8:55 pm Předmět: |
|
|
To co jsi nahodil jsou nějaký vegetariánský jídla
Dřív u nás mívali tohle, uplně luxus:
http://helifood.com/helifood/heli-fit-style/8-kureci-gyros-s-bulgurem-370g.html
http://helifood.com/helifood/heli-fit-style/12-uzene-tofu-se-zeleninovym-kuskusem-400g.html
Taky jsem dřív kupoval Chilli con carne s rýží v Lidlu, chuťově luxus. Hodnoty byli myslim cca 430kcal, 20 B, 60 S, 10 T. Taky neni nejhorší. Ale do Lidlu už se bohužel moc nedostanu.
Je mi jasný, že na fitness foru tohle moc lidem nesedí, většina si tu vaří svoje clean specialitky. Ono ale neni hotovka jako hotovka. Některý jsou opravdu chutný a celkem i kvalitní. Běžně ty hotovky mají kolem 20g bílkovin í víc. Ty klasický jsou hodně kalorický, ale stačí vybrat něco co nemá moc tuků a hromadu sachrů a je to. Samozřejmě ne klasickou omáčku s knedlíkama. Jenže u nás právě teď už moc velkej výběr neni. Nehledam zase nějakou specialitu, je mi jasný že hotovku s 200g kusem masa nenajdu. Spíš něco kvalitního a chutnýho v rámci možností.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daraness
|
Zaslal: st říjen 21, 2015 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Muzes dat aktualku? Protoze porad tu mluvis o nejake forme co si chces udrzet.. ono udrzet hubenoura bez svalu neni prece az takovej problem, jakej z toho delas.. pokud chces i cvicit a nejak vypadat a hlavne pribrat na normalni vahu, pak uz bych to pochopil.
Jinak moc se nediv reakcim lidi, protoze tady je pro 99% lidi slovo hotovka sprosty slovo tak se tu moc diskutovat o tomhle nechce.. |
Chápu ty reakce na slovo hotovka. Jak už jsem ale psal, neni hotovka jako hotovka. Určitě nemyslim klasický omáčky s knedlíkama. Daji se najít i celkem přijatelný a chutný věci jako třeba luštěniny/maso s rýží a podobně. Aktuálku teda zkusim vyfotit a nahodit zejtra. Je jasný že jsem spíš hubeňour jak píšeš, ale to neznamená, že chci nabrat zpátky váhu kterou jsem dlouho shazoval a rád bych si to nějakou dobu udržel
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|