|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Magumi

|
Zaslal: čt listopad 19, 2015 10:04 am Předmět: |
|
|
Jen takový malý tip - málokdo to ví, ale z bicepsového zdvihu s olympijskou osou rostou svaly jen tehdy, když ho cvičíš v dřepovacím stojanu. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tobias92
|
Zaslal: čt listopad 19, 2015 10:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt listopad 19, 2015 10:40 am Předmět: |
|
|
Jen taková malá kontrola, jestli to děláš správně. :)
Ale vážně, pokud chceš zapracovat na nohách, taky bych radil ubrat ruce a horní část těla a místo toho přihodit víc dřepů - buď ty přední, nebo třeba bulharské s jednoručkami.
|
|
| nahoru |
|
 |
tobias92
|
Zaslal: čt listopad 19, 2015 3:19 pm Předmět: |
|
|
No dřepovací stojan v posilovně nemám, takže to v něm necvičím, ale ruce rostou, tak je to asi v pohodě :)
Každopádně máš pravdu, už jsem si tak nějak promyslel jak to pozměním, takže na vršek celkově uberu a začnu teď rozšířený trénink na nohy + přidám také víc mrtvoly, tak snad se to někam posune.
Na nohy zkusím v jednom tréninku alespoň 3 - 4 těžší cviky, které tu zmiňujete, to by mohlo začít nějak fungovat. Už to začínalo být blbý, opticky ty nohy prostě jsou špatný vůči vršku těla.
|
|
| nahoru |
|
 |
tobias92
|
Zaslal: pá listopad 20, 2015 2:57 pm Předmět: |
|
|
Tak včera jsem posilovnu nestihnul, takže nohy až dneska, vzal jsem si k srdci rady od Vás a proběhlo to takhle:
Dřep
8x30 kg
8x50 kg
8x50 kg
8x90 kg
8x120 kg
4x140 kg
4x150 kg
10x120 kg
8x120 kg
8x90 kg
8x90 kg
Výpady s velkou osou
12x50 kg
8x70 kg
8x70 kg
Předkopávání na kladce
15x50 kg
20x50 kg
30x50 kg
Výpony na lýtka
15x140 kg
15x140 kg
15x140 kg
Nemůžu chodit
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá listopad 20, 2015 3:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tobias92
|
Zaslal: čt listopad 26, 2015 10:30 am Předmět: |
|
|
Tak po několika dnech nechtěného odpočinku jsem včera zkusil ramena.
Rozehřátí - přítahy na hrazdě, široký úchop, vlastní váha
1x12
1x12
1x12
1x12
Military press
12x50 kg
12x50 kg
10x60 kg
6x70 kg
2x75 kg
1x80 kg
12x70 kg
10x70 kg
12x60 kg
12x60 kg
12x50 kg
10x50 kg
Potřebuji poradit. V čem spočívá ten trik, dostat osu ze země na úroveň klíčních kostí? Protože pokud si ji vezmu do této pozice například ze stojanu, vytlačím klidně 110 kg, ale ze země prostě nedostanu tu osu do výšky ramen. Nějaký tip? Mohu klidně nahodit video, jak to šmatlácky tahám :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt listopad 26, 2015 11:58 am Předmět: |
|
|
| tobias92 napsal: | | Potřebuji poradit. V čem spočívá ten trik, dostat osu ze země na úroveň klíčních kostí? Protože pokud si ji vezmu do této pozice například ze stojanu, vytlačím klidně 110 kg, ale ze země prostě nedostanu tu osu do výšky ramen. Nějaký tip? Mohu klidně nahodit video, jak to šmatlácky tahám :D |
potřebuješ vzpěrače nebo vhodný kurz - nevím odkud jsi, v Praze samozřejmě Kulich a jeho Arena. ten "trik" je komplexní souhra pohybů celého těla, kdy musíš ose dodat dostatečnou rychlost dokud to jde a po optimální dráze. pokud se povede, tak vylítne dostateně vysoko, abys pod ní zapadnul. nebudu to rozvádět, protože sám to neumím ani netrénuji, ale teorie a nakoukáno už mám dost :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt listopad 26, 2015 12:32 pm Předmět: |
|
|
Jestli ze stojanu vytlačíš na military 110, tak jsi fakt borec, to bych rád viděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
tobias92
|
Zaslal: čt listopad 26, 2015 12:43 pm Předmět: |
|
|
No to není problém, v pondělí to natočím :) Jdu holt studovat techniku na netu, žádného vzpěrače v okolí bohužel nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
tobias92
|
Zaslal: čt listopad 26, 2015 1:04 pm Předmět: |
|
|
Hele a jak je to s tím příjmem po tréninku? Někde jsem našel, že bych měl tělu dodat po tréninku sacharidy, a až s odstupem bílkoviny (údajně, když dodám hned po tréninku bílkoviny a nedám žádný glutamin apod., tak je tělo stejně přemění a nevyužije), a jinde jsem zase slyšel, že když dám po tréninku sacharidy, naruším tím inzulinovou špičku a s tím spojenou sekreci růstový hormonu. Tak jak, teda? :)
Teď to dělám tak, že po tréninku dám banán a cca za 30 minut pak protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: čt listopad 26, 2015 2:26 pm Předmět: |
|
|
Poslední dobou žerou všichni banay v satnach podle grznara
A zvednut inzulin po tréninku to je taky grznarovo citát
|
|
| nahoru |
|
 |
tobias92
|
Zaslal: čt listopad 26, 2015 2:29 pm Předmět: |
|
|
Banány jsem žral dřív, než nějakej Grznár začal točit videa, nevím co to má s Grznárem společnýho  Každopádně z toho tedy plyne co?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt listopad 26, 2015 2:29 pm Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | Poslední dobou žerou všichni banay v satnach podle grznara
A zvednut inzulin po tréninku to je taky grznarovo citát |
No vidíš, a já ten banán po tréninku žral ještě před tím, než jsem vůbec o nějakým Grznárovi věděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|