založim si tu po Novým roce log tak si budeme psát kraviny pořád ok?
tak to bude ostrytooo, jako dyž sekakosa!
Zrovna jsem tady našel pár prehistorickejch fotek, tak ti pak přispěju na uvítanou do tvého nového úžasného tréninkového logu.
Takhle bys mohl třeba začít:
Ahoj kamajádi, jmenuji se Keba a jsem moc jád, že se můžu pšidat k vám silákům na jonnie fójum. Nekoušu a hodím se k domečku, ale i do bytečku, loužičky už nedělám a budu vaším vějným pajtnejem jak v domácnosti tak na tjéninku.
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Přidávám videa ze včerejšího tréninku. Teď když to vidím takhle z profilu, tak bych dal sice Lukášovi pár facek, páč to byl teda éňo ňůňo jeřáb, no ale je to tam. Rekordy ČR se nepřekonávaj každej den.
Mých 240 kg. Tady zase koukám, že to letělo ještě rychlejc než mi to připadalo na živo. No, jsem zvědav co se z toho vyklube na jaře.
ta podoba zůstala, vidim tam jasnou evoluci ke dnešnímu stavu
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Výkon mladýho je to pěkněj, ale prasárna je to neskutečná.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
mladej teda fuj, bolí mě z něj záda a nevim nevim jestli by mu to dotahování uznali.... ale když to poladíte tak to bude super.
njn, stalo se. Zaplat pan buh má silnej střed těla jako málo kdo, nic ho nebolí tak gut. Např Tomáš Šárik takhle tahá celej život, každej se mu směje a se zádama problémy nemá. Ale to nic nemění na tom, že už dostal vyhubováno a doufám, že si z toho vezme ponaučení pro příště. Přece jen to byl včera totální strop, tak ho to malinko omlouvá. Zatím šel max do 3x200 kg a chodil to pořád hezky.
Jinak mladej ještě v míře únosnosti...na soutěžích jsou vidět horší prasopokusy...a zase to nebylo miliong kg, takže to záda přežijou, tahal jsem podobně
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru