|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Conan

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 7:56 pm Předmět: |
|
|
uz jsem ti tu dlouho nespamoval :)
takze:
1) pekne jedete
2) hezka vzpirarana, akorat se mi nezda ze ty prkna davate podelne s tramkama pod nima, ja bych to daval napric aby se pekne svazaly, nebo je pod tim neco, co nevidim ?
btw, vcera jsme byli s Marci na Barrandove zkusit dres na drepy, slo ji to pekne, ja si zkusil otocit 430kg pneu, a ani jsem se s tim neuprdnul, az kdyz mi pomoh Andy, tak jsem to spolu dali :) _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom.K.

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | uz jsem ti tu dlouho nespamoval :)
takze:
1) pekne jedete
2) hezka vzpirarana, akorat se mi nezda ze ty prkna davate podelne s tramkama pod nima, ja bych to daval napric aby se pekne svazaly, nebo je pod tim neco, co nevidim ?
btw, vcera jsme byli s Marci na Barrandove zkusit dres na drepy, slo ji to pekne, ja si zkusil otocit 430kg pneu, a ani jsem se s tim neuprdnul, az kdyz mi pomoh Andy, tak jsem to spolu dali :) |
Pic Onasisu :-)
Ještě žiješ? Trénuješ? Nu a jak to šlo Marci v dresu? Pěkně je širokej pojem. :-)
Docela by mě zajímalo, jaký prkna myslíš? Žádný tam totiž nejsou. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: po duben 22, 2013 7:31 am Předmět: |
|
|
zdar velkoprdeláči, žiju, a trénuju... ale ne sebe, jsem teď přísnej a tvrdej trenér
Ty jsi asi teda slepej, nakreslil jsem ti to:
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po duben 22, 2013 9:02 am Předmět: |
|
|
| Conan napsal: |
Ty jsi asi teda slepej, nakreslil jsem ti to:
|
Jo tohle myslíš. Ty seš slepoň ty vokurko!
Kdybys uměl číst a neprohlížel sis jen obrázky tak by ses dočet, znovu opakuji, že podium je 10 cm masiv a okolo jsou trámky a celé je to překryto ještě deskama. Polopaticky pro ty méně chápavé Conane to znamená, že to cos myslel že jsou prkna, jsou lepené trámky různých tlouštěk a délek o šířce cca 10 cm, to celé znovu k sobě přiklížené a prošroubované tvoří masiv o rozměrech cca 220x200x10 cm. Už cháping? Nezničitelnej ingot, může přijet klíďo i Orság zahodit nějaký kvantum.
To že jsme se srali s těma trámkama okolo, jsme dělali proto, že jsme to prostě chtěli mít hezký a zvedli jsme s tím celou podlahu od baru ke zdi, aby to bylo v jedné rovině a neleželo jen podium uprostřed místnosti o které by každý jen zakopával. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: po duben 22, 2013 10:45 am Předmět: |
|
|
kdyz ja si dycky prohlizel i v knizkach jen obrazky
rikas nerozbitny sleničky z NDR, jooo ? _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po duben 22, 2013 10:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po duben 22, 2013 1:37 pm Předmět: |
|
|
moje rec, tohle podium nemuze dlouho vydrzet :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po duben 22, 2013 6:21 pm Předmět: |
|
|
Conan + DrLift: vy dva jste se taky hledali co? Jak není něco z USA tak se to pánům nelíbííí! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po duben 22, 2013 11:05 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Conan + DrLift: vy dva jste se taky hledali co? Jak není něco z USA tak se to pánům nelíbííí! |
To si urcite nemyslim, ale u nas jsme si taky udelali rosty a vsichni jsme si mysleli, jak to vydrzi. No a ono prekvapive nevydrzelo. Nekolikrat se opravovaly, ted se udelali novy a zatim 3 mesice drzej, coz je super vykon
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út duben 23, 2013 7:10 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Tom.K. napsal: | Conan + DrLift: vy dva jste se taky hledali co? Jak není něco z USA tak se to pánům nelíbííí! |
To si urcite nemyslim, ale u nas jsme si taky udelali rosty a vsichni jsme si mysleli, jak to vydrzi. No a ono prekvapive nevydrzelo. Nekolikrat se opravovaly, ted se udelali novy a zatim 3 mesice drzej, coz je super vykon |
tak jestli jste hulváti a třískáte s tím i na roštu tak se snad není čemu divit, ale my mame podium od roštů barevně oddělený a chraň pán bůh jak někoho přistihnu, že s tim hází vedle. Jinak to samotný podium, myšleno masiv, je už minimálně 10 let starý přivezený od našich atletů, kterých je asi 10 a jsou tam i tací, kteří chodí výrazy se 150 kilama. A když z toho za 10 let nevylezla ani tříska při zahození 150 kil ze dvou metrů, pochybuju, že to já poškrábu mrtvolou 250 se kterou jen lehce bouchnu od kolen. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út duben 23, 2013 10:13 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | drlift_ napsal: | | Tom.K. napsal: | Conan + DrLift: vy dva jste se taky hledali co? Jak není něco z USA tak se to pánům nelíbííí! |
To si urcite nemyslim, ale u nas jsme si taky udelali rosty a vsichni jsme si mysleli, jak to vydrzi. No a ono prekvapive nevydrzelo. Nekolikrat se opravovaly, ted se udelali novy a zatim 3 mesice drzej, coz je super vykon |
tak jestli jste hulváti a třískáte s tím i na roštu tak se snad není čemu divit, ale my mame podium od roštů barevně oddělený a chraň pán bůh jak někoho přistihnu, že s tim hází vedle. Jinak to samotný podium, myšleno masiv, je už minimálně 10 let starý přivezený od našich atletů, kterých je asi 10 a jsou tam i tací, kteří chodí výrazy se 150 kilama. A když z toho za 10 let nevylezla ani tříska při zahození 150 kil ze dvou metrů, pochybuju, že to já poškrábu mrtvolou 250 se kterou jen lehce bouchnu od kolen. |
My dokazali vybouchat snad 5 cm diru v betonu pod rostem. Je ale fakt, ze u nas na stanovisti na mrtvolu vystrida docela dost lidi a jemne se to moc nepoklada (ono to snad jemne sumem ani nejde )
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út duben 23, 2013 10:36 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Tom.K. napsal: | | drlift_ napsal: | | Tom.K. napsal: | Conan + DrLift: vy dva jste se taky hledali co? Jak není něco z USA tak se to pánům nelíbííí! |
tak jestli jste hulváti a třískáte s tím i na roštu tak se snad není čemu divit, ale my mame podium od roštů barevně oddělený a chraň pán bůh jak někoho přistihnu, že s tim hází vedle. Jinak to samotný podium, myšleno masiv, je už minimálně 10 let starý přivezený od našich atletů, kterých je asi 10 a jsou tam i tací, kteří chodí výrazy se 150 kilama. A když z toho za 10 let nevylezla ani tříska při zahození 150 kil ze dvou metrů, pochybuju, že to já poškrábu mrtvolou 250 se kterou jen lehce bouchnu od kolen. |
My dokazali vybouchat snad 5 cm diru v betonu pod rostem. Je ale fakt, ze u nas na stanovisti na mrtvolu vystrida docela dost lidi a jemne se to moc nepoklada (ono to snad jemne sumem ani nejde ) |
asi máte na hovno beton, těch vašich pár kilo na mrtvolu tomu přece nemůže ublížit.
Ted si představ, že my jsme předtím byli v patře, to vy už by jste se dávno probourali do přízemí.
Už se těším na tréninky dole na platu, protože jak říkáš, to pokládání těžších mrtvol citovkou fakt nejde. A stojí to půlku sil navíc. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so duben 27, 2013 9:13 pm Předmět: |
|
|
Čautě všeci :-)
dnes jsem si poprvé troufl na dřepy a pozvedy. Ale bylo to dost komediální. Vzal jsem to tak trochu po vzoru jedné internetové čarodějnice. :-)
Takhle to vypadalo
Minidřípeček
5 x 20 kg
5 x 40 kg
5 x 60 kg
3 x 80 kg
5 x 3 x 100 kg
Pidisumopozvedíček
3 x 60 kg
5 x 3 x 100 kg
Tlaky ramena v sedě před hlavou
20 x 20 kg
10 x 50 kg
5 x 6 x 70 kg
Jo a málem bych zapoměl, že jsme už šli první trénink dole na platě a je to teda fakt fajnový! Až mě mrzelo, že nemůžu jet na plno. :- (
A ještě jsme měli dalšího Ježíška. :-) Kámoš přivezl ještě jednu novou vzpěračkou osu z maďarska a pár bomber kotoučů na nadhozy atd a je to fakt luxusní. Osa super pružná, idoš na pozvedy. Osy už máme teda tři, pánské Ivanko a tuhle novou maďarskou, výrobce nevím a dámské vzpěračské eleiko. To aby jsme nediskriminovali něžné pohlaví. :-)
Tady slíbené foto kompletu. Kdokoli budete mít cestu okolo, srdečně zveme na pořádnej trénink!
_________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so duben 27, 2013 9:17 pm Předmět: |
|
|
Kdo je ta kocka, a co je to na te stene za maluvku ?
Ted ma napada, proc je ta podlaha tak slozita ? Nestaci dat na beton gumove rohoze, k tomu, do posiloven, urcene ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so duben 27, 2013 9:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|