Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Conan

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz jsem ti tu dlouho nespamoval :)
takze:
1) pekne jedete
2) hezka vzpirarana, akorat se mi nezda ze ty prkna davate podelne s tramkama pod nima, ja bych to daval napric aby se pekne svazaly, nebo je pod tim neco, co nevidim ?

btw, vcera jsme byli s Marci na Barrandove zkusit dres na drepy, slo ji to pekne, ja si zkusil otocit 430kg pneu, a ani jsem se s tim neuprdnul, az kdyz mi pomoh Andy, tak jsem to spolu dali :)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
uz jsem ti tu dlouho nespamoval :)
takze:
1) pekne jedete
2) hezka vzpirarana, akorat se mi nezda ze ty prkna davate podelne s tramkama pod nima, ja bych to daval napric aby se pekne svazaly, nebo je pod tim neco, co nevidim ?

btw, vcera jsme byli s Marci na Barrandove zkusit dres na drepy, slo ji to pekne, ja si zkusil otocit 430kg pneu, a ani jsem se s tim neuprdnul, az kdyz mi pomoh Andy, tak jsem to spolu dali :)

Pic Onasisu :-)

Ještě žiješ? Trénuješ? Nu a jak to šlo Marci v dresu? Pěkně je širokej pojem. :-)

Docela by mě zajímalo, jaký prkna myslíš? Žádný tam totiž nejsou.
Conan

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2013 7:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zdar velkoprdeláči, žiju, a trénuju... ale ne sebe, jsem teď přísnej a tvrdej trenér

Ty jsi asi teda slepej, nakreslil jsem ti to:
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2013 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:

Ty jsi asi teda slepej, nakreslil jsem ti to:

Jo tohle myslíš. Ty seš slepoň ty vokurko!

Kdybys uměl číst a neprohlížel sis jen obrázky tak by ses dočet, znovu opakuji, že podium je 10 cm masiv a okolo jsou trámky a celé je to překryto ještě deskama. Polopaticky pro ty méně chápavé Conane to znamená, že to cos myslel že jsou prkna, jsou lepené trámky různých tlouštěk a délek o šířce cca 10 cm, to celé znovu k sobě přiklížené a prošroubované tvoří masiv o rozměrech cca 220x200x10 cm. Už cháping? Nezničitelnej ingot, může přijet klíďo i Orság zahodit nějaký kvantum.

To že jsme se srali s těma trámkama okolo, jsme dělali proto, že jsme to prostě chtěli mít hezký a zvedli jsme s tím celou podlahu od baru ke zdi, aby to bylo v jedné rovině a neleželo jen podium uprostřed místnosti o které by každý jen zakopával.
Conan

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2013 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz ja si dycky prohlizel i v knizkach jen obrazky

rikas nerozbitny sleničky z NDR, jooo ?
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2013 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
kdyz ja si dycky prohlizel i v knizkach jen obrazky

rikas nerozbitny sleničky z NDR, jooo ?

to doufám nee
drlift_

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2013 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moje rec, tohle podium nemuze dlouho vydrzet :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2013 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan + DrLift: vy dva jste se taky hledali co? Jak není něco z USA tak se to pánům nelíbííí!
drlift_

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2013 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Conan + DrLift: vy dva jste se taky hledali co? Jak není něco z USA tak se to pánům nelíbííí!

To si urcite nemyslim, ale u nas jsme si taky udelali rosty a vsichni jsme si mysleli, jak to vydrzi. No a ono prekvapive nevydrzelo. Nekolikrat se opravovaly, ted se udelali novy a zatim 3 mesice drzej, coz je super vykon
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Tom.K. napsal:

To si urcite nemyslim, ale u nas jsme si taky udelali rosty a vsichni jsme si mysleli, jak to vydrzi. No a ono prekvapive nevydrzelo. Nekolikrat se opravovaly, ted se udelali novy a zatim 3 mesice drzej, coz je super vykon

tak jestli jste hulváti a třískáte s tím i na roštu tak se snad není čemu divit, ale my mame podium od roštů barevně oddělený a chraň pán bůh jak někoho přistihnu, že s tim hází vedle. Jinak to samotný podium, myšleno masiv, je už minimálně 10 let starý přivezený od našich atletů, kterých je asi 10 a jsou tam i tací, kteří chodí výrazy se 150 kilama. A když z toho za 10 let nevylezla ani tříska při zahození 150 kil ze dvou metrů, pochybuju, že to já poškrábu mrtvolou 250 se kterou jen lehce bouchnu od kolen.
drlift_

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
drlift_ napsal:
Tom.K. napsal:

tak jestli jste hulváti a třískáte s tím i na roštu tak se snad není čemu divit, ale my mame podium od roštů barevně oddělený a chraň pán bůh jak někoho přistihnu, že s tim hází vedle. Jinak to samotný podium, myšleno masiv, je už minimálně 10 let starý přivezený od našich atletů, kterých je asi 10 a jsou tam i tací, kteří chodí výrazy se 150 kilama. A když z toho za 10 let nevylezla ani tříska při zahození 150 kil ze dvou metrů, pochybuju, že to já poškrábu mrtvolou 250 se kterou jen lehce bouchnu od kolen.

My dokazali vybouchat snad 5 cm diru v betonu pod rostem. Je ale fakt, ze u nas na stanovisti na mrtvolu vystrida docela dost lidi a jemne se to moc nepoklada (ono to snad jemne sumem ani nejde )
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Tom.K. napsal:
drlift_ napsal:
Tom.K. napsal:

My dokazali vybouchat snad 5 cm diru v betonu pod rostem. Je ale fakt, ze u nas na stanovisti na mrtvolu vystrida docela dost lidi a jemne se to moc nepoklada (ono to snad jemne sumem ani nejde )

asi máte na hovno beton, těch vašich pár kilo na mrtvolu tomu přece nemůže ublížit.

Ted si představ, že my jsme předtím byli v patře, to vy už by jste se dávno probourali do přízemí.

Už se těším na tréninky dole na platu, protože jak říkáš, to pokládání těžších mrtvol citovkou fakt nejde. A stojí to půlku sil navíc.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čautě všeci :-)

dnes jsem si poprvé troufl na dřepy a pozvedy. Ale bylo to dost komediální. Vzal jsem to tak trochu po vzoru jedné internetové čarodějnice. :-)

Takhle to vypadalo

Minidřípeček
5 x 20 kg
5 x 40 kg
5 x 60 kg
3 x 80 kg
5 x 3 x 100 kg

Pidisumopozvedíček
3 x 60 kg
5 x 3 x 100 kg

Tlaky ramena v sedě před hlavou
20 x 20 kg
10 x 50 kg
5 x 6 x 70 kg

Jo a málem bych zapoměl, že jsme už šli první trénink dole na platě a je to teda fakt fajnový! Až mě mrzelo, že nemůžu jet na plno. :- (

A ještě jsme měli dalšího Ježíška. :-) Kámoš přivezl ještě jednu novou vzpěračkou osu z maďarska a pár bomber kotoučů na nadhozy atd a je to fakt luxusní. Osa super pružná, idoš na pozvedy. Osy už máme teda tři, pánské Ivanko a tuhle novou maďarskou, výrobce nevím a dámské vzpěračské eleiko. To aby jsme nediskriminovali něžné pohlaví. :-)

Tady slíbené foto kompletu. Kdokoli budete mít cestu okolo, srdečně zveme na pořádnej trénink!

Judson

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo je ta kocka, a co je to na te stene za maluvku ?

Ted ma napada, proc je ta podlaha tak slozita ? Nestaci dat na beton gumove rohoze, k tomu, do posiloven, urcene ?
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
1.Kdo je ta kocka?
2. co je to na te stene za maluvku ?
3. proc je ta podlaha tak slozita ?
4. Nestaci dat na beton gumove rohoze, k tomu, do posiloven, urcene ?

Moc otázek najednou tak jsem si to dovolil malinko sesumírovat, abych nezapoměl na něco odpovědět.

1.Ta kočka, to je moje koule u nohy.
2.znásilnili jsme dětský koutek, tohle tam po těch pidižvících zůstalo. Ale neboj, ještě přes to přijde zrcadlo. :-)
3.protože je pod kobercem dlažba a ta nám neříká pane. Původně tam byl jen bar, který se pak předělal na dětskej koutek. Ale děcka se nám povedlo vystrnadit.
4.viz. odpověď č.3

Uff, náročné odpovídání.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: