|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
Zaslal: st duben 02, 2014 6:45 pm Předmět: |
|
|
Jestli můžu radit zařadil bych krátké kardio 15-30 minutek hned po silovém tréninku v posilovně :) to se mě velmi dobře osvědčilo, druhá alternativa je pak ráno po probuzení, já dávám ještě předtím kafe a nějaké vaječné bílky, hlavně ale bez sachrů :) ať to má smysl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: st duben 02, 2014 6:51 pm Předmět: |
|
|
Diky za radu :)
O behani rano jsem premyslel, ale nakonec jsem to zavrhnul z toho duvodu, ze vstavam ve 4 a to jen snidam, vencim psa a jedu do prace...takhle bych musel vstat uz ve 3 a to nejsem silenec :D
Po posilce bohuzel taky zas neni cas :/ :D z prace jezdim ve 4 odpoledne.... nez se dostanu do posilky je pred patou... z posilky se dostanu v pul sedmy - pes...vecere...priprava obeda na dalsi den a je 8 a v pul 9 zalehavam a druhej den nanovo :D.... takze stridam aerobku jeden den a posilku druhej... zrovna nad tim tak premejslim, ze denne na sebe mam 3-4 hodiny :D
Kazdopadne co je dulezity, tak shazuju pozvolna....mam ted 94.8kg ... jeste pred mesicem jsem mel 98.9.... celkove mi mizi pneumatika na brise....takze to snad nejak zkvalitnuju...sila a ni svaly snad nemizej _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st duben 02, 2014 7:07 pm Předmět: |
|
|
 no na mou duši :D zadny výmluvy  .... Uvidím až si navyknu na letní cas.... Zatim je to vstávání dost krize tenhle týden....je pravda ze za dvacet minut uz jsem ready to go a makam...ale ráno ...to je plný klení....rozmrzelosti a nasrání :D
Každopádně o tom popřemýšlím :)) zejtra uvidím jak zvládnu tech 10 km.... Popravdě jsem nečekal ze se po zimě kdy jsem jen kynul (rekordně 99kg kterejch jsem nemel ani ve svejch nejtemnejsich dobách pod křídly obžerství kdy jsem byl tlustoprd první třídy :D) vrátím tak rychle do behaci formy :)) takže aerobka po posilce nevim jestli by me uz nezničila zas :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st duben 02, 2014 8:38 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Hele u nás je otevřeno ve fitku až od 17h každý den :) a většinou už jsem v 19h doma i s aerobkou po tréninku, takže co se mi to tady snažíš namluvit? |
Oddo, tréningové časy neporovnávaj, cvičíte diametrálne, odlišne, osobne sme s priateľkou bežne v gyme cez dve hodiny aj bez aerobky
A Grimley, super s tou redukciou, musím uznať, že ideš pekne. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st duben 02, 2014 10:11 pm Předmět: |
|
|
Ano, cvičíme diametrálně odlišně, ale znám spoustu lidí z mého okolí, kteří mají výsledky o dost lepší než já nebo Grimley a těm trénink trvá cca 45-60 minut max :) tak proto to píšu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st duben 02, 2014 10:20 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Ano, cvičíme diametrálně odlišně, ale znám spoustu lidí z mého okolí, kteří mají výsledky o dost lepší než já nebo Grimley a těm trénink trvá cca 45-60 minut max :) tak proto to píšu.. |
Závisí od toho, čo si predstavuješ pod pojmom lepšie výsledky, čo to Znamená výkony, sila, vzhľad, dokážeš provnať ich genetiku, ako sa stravujú, čo užívajú atd.?, myslíš, že v tomto zaváži práve čas, počas ktorého odcvičia?, úprimne, toto je irelevantný parameter. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 5:16 am Předmět: |
|
|
Díky turakame, potěšilo...obzvlášt kdyz s pozitivním hodnocením tak šetříš obvykle :))
To j.kalous: Čéče dneska si dám asi lážo tempo....uvidím....chci si nejdřív zkusit jestli to zvládnu vůbec uběhnout...respektive jestli to zvládnu tak, aby to nebylo úplně na krev s tepovkou nad 170 :D
Jinak den co den jsem po ránu rozsekanější .... I kdyz behem dopoledne se uz zase dostanu do normálu a odpoledne už jsem zas připraven na další trenink a těším se :) asi mam uz vytvořenej stereotyp.... (což potrebuju, nemám rád zmatky :D)....až si zvyknu na ranní vstávání bude to ideálka. _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 9:10 pm Předmět: |
|
|
Já chtěl dnes taky na desítku a nakonec jsem šel jenom na pětku. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá duben 04, 2014 4:37 pm Předmět: |
|
|
4.4.2014
Posilka - Kozy, bicáky
JC incline
12x20kg
12x25kg
10x30kg
8x35kg
6x40kg
MP
15x40kg
12x50kg
10x60kg
8x70kg
6x80kg
Spodni protismerky
12x12.5kg
12x12.5kg
12x12.5kg
12x12.5kg
JC zdvihy
12x12.5kg
10x15kg
8x17.5kg
6x20kg
JC konc.zdvih
10x12.5kg
10x12.5kg
10x12.5kg
10x12.5kg
EZ zdvihy
12x27.5kg
12x27.5kg
12x27.5kg
12x27.5kg
Momentálně mám 93.9kg, tzn. už jsem shodil 5 kg :))
Další aktuálku hodím až budu mít zas o dalších 5 kg míň :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|