Treningovy log muza, ktory chce prekrocit tien svojho brata

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Treningovy log muza, ktory chce prekrocit tien svojho brata  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Treningovy log muza, ktory chce prekrocit tien svojho brata
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: so červenec 11, 2015 11:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No kamosi kedze tento log neni len o sile a zlepsovani sa, ale aj o tom, preco som povedne zacal cvicit a to je, ze chcem byt sexi na kupalisku, tak prikladam foto aktualnej formy po citrulinovej pumpe v zrkadle, ktore rozmyslam ci nerozsiruje ale myslim ze po doladeni ceckov, uz budem uplne spokojny a bude to zas len o sile. Aktualna vaha vyska vaha 183/82

ps. priobjednal som este arginin, iste zdroje uvadzaju ze kombinacia s citrulinom, ma nejake benefity
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: so červenec 11, 2015 11:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hahahaha tak neprikladam lebo to furt nejde som moc novacik
seeya

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2015 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

namiesto hahaha si to mohol postnut ty exhibicionista. Tusim destat prispevkov je treba.
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2015 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2015 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze nadalej pokracuje taky mizernejsi spanok, dnes som bol hore do 3rano a spal som asi do 8-9. Kalorie stale obmedzene, ale nie umyselne, ale skor tym ze nestiham zrat :)

bench na rovnej : 10x95 (rezerva 1-2opacka urcite, ale neriskoval som), 8x95 (znovu rezerva) viacmenej ciel splneny, mozno nabuduce pridam na 97,5 a potom to stiahnem a pridam intenzitu

jednorucky na 45 stupnovej lavicke , 3x7opakovani x 34kg

neckpress : 3x10x60kg

box squat : 3x100, 3x110, 1x120 (rezerva ale nejak sa mi tocila hlava)

+ nejake brucho na zaver so zavazim
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2015 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Inak chalosi este by som dodal, ze som si vsimol sirenie zaujimaveho trenduu, benchovanie s nohami vo vzduchu a to dokonca aj s jednoruckami na sikmej, to je uz velmi vazna diagnoza
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2015 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes prvykrat do predtreningovky 5g argininu, mozno placebo, ale citil som jak keby mi islo vybuchnut telo, jak keby ma nafukli jak heliovy balonik.

mrtvola : 5x150, 4x4x160 celkom pohoda, snazil som sa viac precitovat nohy a sem tam to aj slo, zamkovy uchop som vymenil spat za striedavy s tym ze kazdu seriu som menil strany, pocitovo je to fajn

hrazda neutral grip : 3x3x40 na ziadne special vykony som sa necitil

muscle upy z deadhangu : 3x3

na konci nejaka saskaren s dipmi a brucho, spanok za len 5hodin, ale sila slusna, vaha 82stale
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: so červenec 18, 2015 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spanok 5hodin....

military 2x5x65kg, 4x5x70kg, 2x7x60kg, ciel najblizsie bude 5x5x70, potom zas skusim vyfailovat 80tku

box squat nic moc 2x100x 2x110, 2x120, 1x120, skusim potiahnut viac objem pri 110kg najblizsie

doplnky na na ramena nejake bocne zadne, brucho
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2015 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No dnes boli v plane kozy a drepy, drepy som vynechal, pobolievali vcera kolena a ani mi nebolo moc dobre. Do predtreningovky sa mi odsypalo trosku viac guarany konkretne nieco cez 2,5gramu co by zodpovedalo 0,5-0,6mg kofeinu co teda som konecne zistil kde je moj limit, lebo som myslel ze zinfarktujem a asi 45min po vypiti sa mi teda dost tazko dychalo + som sa dost posral v posilke

bench rovna : 5x5x100 s krasnou rezervou aspon 5kg

sikma 45 stupnov jednorucky : 5x5x34

neck press 14x60, 10x60

+ nejake brucho, inak nesom daleko od front leveru uz, este to chce vychytat to prepnutie laktoch, ale posunulo sa to dost, na to ze som sa nejak specialne nezameriaval na tuto srandicku

velka spokojnost s benchom, coskoro skusim maximalku, ktoru by som rad zatlacil 120+
Dave1913

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2015 5:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya ml. brat v tieni napsal:
Do predtreningovky sa mi odsypalo trosku viac guarany konkretne nieco cez 2,5gramu co by zodpovedalo 0,5-0,6 mg kofeinu co teda som konecne zistil kde je moj limit, lebo som myslel ze zinfarktujem a asi 45min po vypiti sa mi teda dost tazko dychalo + som sa dost posral v posilke

Nemyslíš náhodou 0,5-0,6g kofeinu? :)
Mám extrakt z Guarany (22% kofeinu) od 4fitness a jednou jsem to taky přehnal Dal jsem si malou vrchovatou lžičku (cca 7g), takže zhruba 1,2g kofeinu, to už bylo dost.

Cvičilo se mě perfektně, jenže jsem v pátek ve 2 skončil v práci, do 5 jsem se smažil na koupališti (pospávání + občasný skočení a zchlazení) a 10km jízda na kole dom do kopce. Je to peklo, přijel jsem dom, z koupáku a kola totálně vyfluslej, tak jsem si trochu přisypal a večer v 9 jsem měl strach že neusnu, přitom jsem byl z týdnu hrozně unavenej.
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2015 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anooo jasne myslel som 0,5gramu :), tak to je super 7g guarany , podla toho co som zazil vcera, myslim ze po tej davke by som bol uz mrtvy, aj ked ja som to skombinoval este s 15g citrulinu a 5g argininu, bohvie ci to nemalo nejaky dalsi vplyv.
Dave1913

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2015 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anooo jasne myslel som 0,5gramu :), tak to je super 7g guarany , podla toho co som zazil vcera, myslim ze po tej davke by som bol uz mrtvy, aj ked ja som to skombinoval este s 15g citrulinu a 5g argininu, bohvie ci to nemalo nejaky dalsi vplyv.

já dal 5g argininu, 5g lysinu a 2g ornitinu fakt sem měl ve sprše strach že mě trefí. Dneska mám v plánu dat 5g (no prostě zarovnanou čajovou lžičku) té guarany ;)
dej si do googlu "4fitness guarana"
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2015 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
já dal 5g argininu, 5g lysinu a 2g ornitinu fakt sem měl ve sprše strach že mě trefí. Dneska mám v plánu dat 5g (no prostě zarovnanou čajovou lžičku) té guarany ;)

ano ano ja mam nieco podobne tiez 22% kofeinu guarana v prasku, inak ten ornitin vyzera zaujimavo, mas pocit ze to slape? ked to takto pojde dalej tak budem mat 20zlozkovy predtreningac
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2015 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no dnes zase halabala mrtvola, uz minuly tyzden som sa zaprisahaval, ze nato nasadim nejaky plan... kazdopadne velmi zly spanok zas len 4hodiny a strasne nizky tlak v posilke inak sila slusna

mrtvola nejaka rozcvicka 60-90-110-130 po par opaciek, 150x1, 160x1, 170x1 - ta 170 letela jak nic ale hrozne sa mi zatocila hlava, 0x180 cisto fail pre nizky tlak proste zas mdloby, tak som to pustil a zo zufalosti som dal nejaku '''akoze'' dynamicku 3serie x 8 opakovani x110, poslednu seriu som si uvedomil jeden detajl co spominal aj (ne ze by som bral vsetko co hovori) elijot hasl a sice ze hore to dotiahnut latami, co som teda pekne precitil a dost zasadne mi to odlahcilo spodny chrbat, urcite sa na to najblizsie zameram

pritahy na hrazde nadhmat 7x30kg, 6x30kg, 6x30kg

+ nejake saskovanie s front leverom
Dave1913

PříspěvekZaslal: pá červenec 24, 2015 5:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

ano ano ja mam nieco podobne tiez 22% kofeinu guarana v prasku, inak ten ornitin vyzera zaujimavo, mas pocit ze to slape? ked to takto pojde dalej tak budem mat 20zlozkovy predtreningac

Hele, asi to šlape já to fakt nějak extra nepoznám. Zrovna v neděli jsem vynechal arginin-lysin-ornitin, dám od nich pauzu, teď dávám jen bcaa a glutamin. Přemýšlím že budou nějakou dobu cvičit uplně bez doplňků, asi v září. Teď mám dietu a dvoufázový tréninky (kardio+silovka), takže by to byla blbost, ale nikdy jsem na sobě nepoznal extra účinky. Nějaká zlepšená regen trochu jo, ale žádnej extrém

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Treningovy log muza, ktory chce prekrocit tien svojho brata Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: