|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SMG
|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 2:26 am Předmět: Trenink 1x tydne |
|
|
Ahoj,
z casovych duvodu ted bohuzel nezvladam chodit casteji nez 1x tydne do fitka. Dokazal by mi nekdo poradit jake cviky zaradit a jak dlouhy by mel trenink byt, kdyz bude nasledovat 7 denni pauza.
Jde mi spise o objem.
Diky za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 12:32 pm Předmět: Re: Trenink 1x tydne |
|
|
| SMG napsal: | Ahoj,
z casovych duvodu ted bohuzel nezvladam chodit casteji nez 1x tydne do fitka. Dokazal by mi nekdo poradit jake cviky zaradit a jak dlouhy by mel trenink byt, kdyz bude nasledovat 7 denni pauza.
Jde mi spise o objem.
Diky za rady |
na zacatek neco dynamickeho jako jsou trhy, premisteni
pak neco, kde muzes hodne nalozit: mrtve tahy, drepy
nasledovat necim tlakovym: kliky na bradlech, bench, military press
potom neco na kompenzaci: bradla nebo shyby
no a pak uz jenom neco pumpovaciho: francouzaky, triceps extenze, bocni zadni delty, bicepsy lytka bricho _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 12:37 pm Předmět: |
|
|
FB, takže dřepy, bench, mrtvolu, veslování a doplňky. Objem ani síla ti nahoru nepůjde, ale nebudeš ubývat.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 1:58 pm Předmět: |
|
|
Fullbody, silové cviky jak psali výše, větší objem práce, 5x5op.
2x týdně si doma odcvič ještě dřepy, kliky, časem dřepy na jedné noze a kliky na jedné ruce, nejlepé si pořídit dveřní hrazdu a odcviřit na ní i shyby ať pokryješ záda, a kettlebell ať pokryješ i posterior chain. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 2:22 pm Předmět: |
|
|
shyby se zatezi, kliky ve stojce a drepy na jedne noze s KTB vydaji na solidni trening i doma na chodbe ! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|