trénink 3+1

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - trénink 3+1  Úvodní stránka -> Trénink -> trénink 3+1
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Martin Belha 241

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 2:21 pm    Předmět: trénink 3+1 Odpovědět s citátem

dobrý den přeji známí mě doporučil tento trénink split 3+1
první den prsa bench press , tlaky na nakloněnej lavici ,rozpažování na rovnej lavici ,pullover
záda přítahy hrazda,velká činka v předklonu nadhmatem,posilovací vež přitahování spodní kladky,mrtvý tah

druhý den kvadriceps-dřepy zčinkou za hlavou,legpress,předkopávání
ramena-velká činka za hlavou vsedě,velká činka před hlavou vsedě, rozpažování ve stoje + v předklonu v supersérii
lýtka výpony ve stoje

třetí den -biceps -v stoje velká činka,v sedě jednoručky nakloněná lavice, ve stoje jednoručky z rotací ,jednoručka vsedě z oporou loktů
triceps -hrazda,stroj kladka ,francouzké tlaky vleže,jednoručka za hlavou ve stoje ,kliky mezi lavkama
hamstring zakopávání

u velkých partií sem jel jako první cvik základní piramida 12 10 8 6 4 3 2
zbilé cviky po 4-5 sérií 8-10 opakování
paže biceps po 5 sérií 8-10 opakování,triceps 5 sérií 10-12 opakování
podařilo semi nabrat 3 kila pro mě hodně vyčerpávajicí chci se zaměřit na objemovku prosím kdyžtak orady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 2:27 pm    Předmět: Re: trénink 3+1 Odpovědět s citátem

mas tam hrubek, jak kdyz naseje
no ale ted k treningu
chces v nem pokracovat, nebo je to s cim chces zacit?
objem a rysovani jsou spis zalezitosti jidla nez treningu, to si uvedom v prvni rade
je to tak 70:30 ve prospech jidla

osobne neschledavam tvuj split nejhorsim, ale prece jenom bych ho trochu preskladal
ovsem co se tyce pyramidy, tu odsuzuju vyrazne ( http://kulturistika.ronnie.cz/c-3982-intenzifikacni-treninkove-metody.html )
volil bych spis treba 2-5 rozcvicovacich serii a pak treba 3-5 (podle poradi cviku) s konstantni vahou
opakovani u bicepsu a tricepsu bych volil presne opacne, biceps tvaruj a na triceps nabaluj hmotu
pocitam, ze chces projet cele telo 2x tydne, to se mi libi, a myslim, ze nejenom me
ale preskladal bych aspon cviky, kdyz uz ne cele partie a dny:
zada prsa
ruce, ramena
nohy

Rychle na stránku:

Přejdi na: