Tak já vycházel z toho, co máš napsaná nahoře, tam jsou dřepy i kliky. Akorát jsem si nebyl jistej, jestli to náhodou nejsou kliky mezi lavičkama, případně teda i klasický kliky. Trh může klidně být silou, což znamená, že nejdeš do dřepu a na tom nic není, pokud umíš powerclean, jen prostě vemeš lehčí váhu a činka poletí nad hlavu. Můžeš použít širší úchop, což ti umožní vyšší váhu nebo clean grip.
Případně tam může být trh jč, to je celkem jedno.
Každopádně si ten trénink udělej jednoduchej od pohledu s nějakou logikou. Přidat můžeš vždycky. Ať už sérii, opakování, váhu nebo cvik.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Než začnu fakt pořádně cvičit a pořádně jíst (v plánu cca od půlky října až začátek listopadu), tak budu mít dostatek času si vyzkoušet ty tréninky a určitě vyzkoušim i ten od tebe a uvidim, co mi bude vyhovovat.
Případně je můžu střídat, to se ještě uvidí.
S jednoduchostí a s tim, že přidat můžu vždycky cokoli máš recht, zbytečný pokaždý cvičit doplňky na biceps a triceps, radši se soustředit na základní cviky a doplňky dávat podle energie a chuti
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru