|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 4:20 pm Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | Záleží na objemu a intenzitě práce . Tréninky s malým objemem se dají cvičit každý den. Já teďka třeba zrovna cvičím 6x-7x týdně, každý den dřep, mrtvolu i bench, ale jelikož je to malý objem a přiměřená intenzita, tak v tom není problém.
"Normální" trénink 6x tejdně je ale přinejlepším cesta k přetrénování a měsíční pauze od cvičení. Přinejhorším cesta do nemocnice |
Ano to bude jedna z klicovych veci, a proto hlasky typu 6x tydne = pretrenovani jsou uplne mimo
Dalsi vec je genetika ,nekdo ma proste lepsi regeneracni schopnosti nez jiny viz Clovek, ja a mozna par dalsich tady , takze je potreba si to vyzkouset _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 4:30 pm Předmět: |
|
|
Drapere- ty snad nechceš chápat a mě už tohle nebaví. Ty absolutně ignoruješ co jsem tu napsal. Takže můj názor. Pokud Ti jde jen o to být často ve fitku a trochu si máknout -cvič jak chceš. Pokud chceš výsledky, tak je tvrdý trénink 6x týdně kravina, ať si Draper píše co chce. To je prostě fakt. Pořád tu vypichuješ slova jako genetika apod. My se tu ale bavíme o průměrném nedopujícím jedinci s průměrnými schopnostmi regenerace a pro toho je to druhá nejblbější možná cesta. Tak to prostě je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 4:37 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Drapere- ty snad nechceš chápat a mě už tohle nebaví. Ty absolutně ignoruješ co jsem tu napsal. Takže můj názor. Pokud Ti jde jen o to být často ve fitku a trochu si máknout -cvič jak chceš. Pokud chceš výsledky, tak je tvrdý trénink 6x týdně kravina, ať si Draper píše co chce. To je prostě fakt. Pořád tu vypichuješ slova jako genetika apod. My se tu ale bavíme o průměrném nedopujícím jedinci s průměrnými schopnostmi regenerace a pro toho je to druhá nejblbější možná cesta. Tak to prostě je. |
Deadlifte ty zase nechces chapat, ze nemas patent na rozum, jak se tu snazis lidem casto dokazovat
Ja jen rikam, ze nejsem zastance teorizovani pres internet a automatickych zaveru ze 6x tydne = spatny trenink
Zaprve podle toho, co psal , nemuzes vedet, jakou on ma genetiku , zadruhe pokud si dobre nastavi intenzitu a objem treninku , muze mu takovy trenink dat hodne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 4:44 pm Předmět: |
|
|
Kdežto ty ten patent máš...jen těžko říct na co.
Mohl bys vědět po těch letech tady, že pokud radíš někomu koho neznáš, tak je to spíše v rovině obecné a tudíž se nezabývám 1 % populace která neuregeneruje trénink 3x týdně a opačným extrémem co uregeneruje vše a trénink 6x týdně se nebezpečně blíží do této roviny. Takže proč teoretizovat nad tím, že je TEORETICKY možné, že by to snad nějak uregeneroval, když může dostat návod na to, co mu bude fungovat prakticky jistě? Člověk tu neovládá abecedu a ty mu radíš jak psát slohovku? Proč? Proč se zabýváš takovou minoritou?...tak málo pravděpodobnými variantami? Trochu nadhledu.
P.S. je pro mě úsměvné, když tu čtu Tvoje :když nastaví správně intenzitu a objem vs. tazatelovo prohlášení, že cvičí jen objem - to o něčem svědčí a ty bys mohl vědět o čem a nemást ho tím co funguje pokročilým ,znalým nebo nadopovaným cvičencům.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 4:53 pm Předmět: |
|
|
Chapu to zacatecnicke nadseni, to sme meli vsichni, pamatuju si jak jsem byl na stredni clovek nemel nic jineho na praci, drtiva vetsina lidi si to rychle rozmysli jaka je priorita, kdyz prijde prace rodina apod. , ale casy to byly dobry _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|