Jeden základní cvik a pár smysluplných doplňků. Třeba. Ono je to v podstatě jedno. Podle tónu dotazu to bereš jako dietu, takže uděláš nejlépe, pokud se budeš snažit zapojit co nejvíce svalů co nejefektivnějším způsobem - vícekloubové cviky.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
V knize je pasáž Warrior Workout, která Ti dá jasný návod, jak k WD cvičit (byť ne úplně se vším souhlasím, ale generelně proč ne). Já jsem k WD jel vždycky low rep/low fatigue fullbody protokol a byl jsem maximálně spokojený, takže můžu jedině doporučit totéž.
V knize je pasáž Warrior Workout, která Ti dá jasný návod, jak k WD cvičit (byť ne úplně se vším souhlasím, ale generelně proč ne). Já jsem k WD jel vždycky low rep/low fatigue fullbody protokol a byl jsem maximálně spokojený, takže můžu jedině doporučit totéž.
Knihu nemám. Mohl by si mi prosím ukázat alespoň přibližnou kostru tréninku?
Poříď si ji, přečti si ji. Warrior Diet je mnohem víc než "přes den nejím, večer se nažeru". To je jak kdybys chtěl řídit auto, protože víš, jak se točí volantem. Nemyslím to ve zlém, ale jako dobrou radu.
EDIT: A pokud hledáš low volume/low fatigue full body, pak Easy Strength.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru