Trenink + Muay Thai

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trenink + Muay Thai  Úvodní stránka -> Trénink -> Trenink + Muay Thai
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spam

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 6:15 pm    Předmět: Trenink + Muay Thai Odpovědět s citátem

Cau, pondeli, utery a ctvrtek mam Muay Thai. Trenink jsem jel asi takto : po - muay, ut - muay, streda - volno, ct - muay, pa - posilovna, so - posilovna, ne - posilovna. Nekolik mesicu se to da takhle jet, ale moc dlouho uz to asi nedam. Hlavne proc tu pisu je, ze abych odjel aspon 1x tydne cele telo tak nemuzu vynechat ani jeden trenink. Nejlepsi by bylo abych aspon 2x tydne procvicil cele telo ? (jako fighter) + nejaky beh o vikendu, na ktery pri tomto treninku nemam ani cas.
Trenink, ktery jsem jel:

Nejlepsi by bylo jet asi 2-3 tydne fullbody trenink... Posledni 2 treninky jsem takhle vyzkousel a musim rict ze jsem byl fyzicky unavenej docela stejne jako vzdy ale svalove partie me pripadaly vsechny napolo unavene/jakobych kazdou partii tim hlavnim cvikem napolo unavil a nic vic, nevim jestli to tak ma byt nebo nejake nazory na to?

Pres leto (cervenec, srpen) Muay treninky nebudu mit. Jakou kombinaci treninku by jste pres tyden dali? Jet jenom fullbody porad? Nebo ten split co tu mam + k tomu fullbody 1-2xtydne? Díky za nazory

A takovy mensi uryvek z jednoho clanku Kulturista/Fighter:
Problémem tedy je, že kulturista a fighter požadují od svalů úplně jiné kvality, které je třeba rozvíjet odlišným tréninkem. První rada pro každého fightera, co se rozhodne zesílit, tedy zní: zapomeň na bicepsové zdvihy, zakopávání a protisměrné kladky, cvič základní, vícekloubové cviky, které zaměstnávají co největší počet svalů.
Takze i tu vidim ze fullbody bude pro me nejlepsi ???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1) dostatek jidla
2) FB
3) bcaa
4) o prazdninach se zamer na to, v cem ses slabej a to zlepsi (kondice/sila/mobilita)
5) uz se tady o tom nekolikrat psalo, tak sorry, ale nechce se mi to opakovat)
Spam

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, procitam tu cele odpoledne clanky o posilce pro fightery + tady forum nejaky FB treninky a uz jsem se rozhodl jak to pojedu. Jen kouknete prosim jestli to ma hlavu a patu, popr. co zmenit. Dik
FB trenink 2-3x tydne, podle casu/vynechani Muay treninku

A
Rozcvičení - zahřátí, kliky, drepy s prazdou osou

Dřep 5x6-8
Bench 5x6-8
Mrtvý tah 5x6-8
Military Press 3x6-8
EZ 3x6-8
Tr. kliky na bradlech 3x6-8 (se zátěží)

Břicho podle energie

B

Dřep 5x6-8
Tlaky s jednoručkami 5x6-8
Shyby 5x6-8
Tlaky s jednoručkami v sedu 3x6-8
Bic. zdvih v.č. 3x6-8
Kliky za tělem (se zátěží)/Stahy h. kladky 3x6-8

A je hlavni skladba treninku, v B jsou cviky kteryma obcas obmenim trenink, nebo pri obsazeni stroje nahradim jinym cvikem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: