Cau, pondeli, utery a ctvrtek mam Muay Thai. Trenink jsem jel asi takto : po - muay, ut - muay, streda - volno, ct - muay, pa - posilovna, so - posilovna, ne - posilovna. Nekolik mesicu se to da takhle jet, ale moc dlouho uz to asi nedam. Hlavne proc tu pisu je, ze abych odjel aspon 1x tydne cele telo tak nemuzu vynechat ani jeden trenink. Nejlepsi by bylo abych aspon 2x tydne procvicil cele telo ? (jako fighter) + nejaky beh o vikendu, na ktery pri tomto treninku nemam ani cas.
Trenink, ktery jsem jel:
Nejlepsi by bylo jet asi 2-3 tydne fullbody trenink... Posledni 2 treninky jsem takhle vyzkousel a musim rict ze jsem byl fyzicky unavenej docela stejne jako vzdy ale svalove partie me pripadaly vsechny napolo unavene/jakobych kazdou partii tim hlavnim cvikem napolo unavil a nic vic, nevim jestli to tak ma byt nebo nejake nazory na to?
Pres leto (cervenec, srpen) Muay treninky nebudu mit. Jakou kombinaci treninku by jste pres tyden dali? Jet jenom fullbody porad? Nebo ten split co tu mam + k tomu fullbody 1-2xtydne? Díky za nazory
A takovy mensi uryvek z jednoho clanku Kulturista/Fighter:
Problémem tedy je, že kulturista a fighter požadují od svalů úplně jiné kvality, které je třeba rozvíjet odlišným tréninkem. První rada pro každého fightera, co se rozhodne zesílit, tedy zní: zapomeň na bicepsové zdvihy, zakopávání a protisměrné kladky, cvič základní, vícekloubové cviky, které zaměstnávají co největší počet svalů.
Takze i tu vidim ze fullbody bude pro me nejlepsi ???