|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka24xx
|
Zaslal: st červen 04, 2014 9:35 pm Předmět: |
|
|
A kolik gramu bcca berete po ranu  ale asi 4 tablety podle doporucenyho davkovani to nebudou ze ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
doNny_

|
Zaslal: st červen 04, 2014 10:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: čt červen 05, 2014 6:25 am Předmět: |
|
|
Jak kdy...někdy 5g a někdy víc, pod 5g ale nejdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirkovac

|
Zaslal: čt červen 05, 2014 7:12 am Předmět: |
|
|
já 5 g před a 5 g hned po..
říkám si, že to tělu musí stačit.. víc nedostane, tak ať bere, co je :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: čt červen 05, 2014 12:09 pm Předmět: |
|
|
cekal jsem ze davate tak 4O kdyz je to po ranu :) 5g snad nemuze ani nijak nic ovlivnit
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červen 05, 2014 3:18 pm Předmět: |
|
|
nekde jsem se docetl, ze pod 0,4g/kg to nejak nema vysledky
(samozdrejme souhrne za cely den) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: pá červen 06, 2014 11:24 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | nekde jsem se docetl, ze pod 0,4g/kg to nejak nema vysledky
(samozdrejme souhrne za cely den) |
jo taky jsem to cetl a verim tomu protoze prece nemuze stacit 5 gramu pro 10 kg svalu třeba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 12:06 pm Předmět: |
|
|
Když mám čas dopoledne a nemám čas večer, tak se ráno probudím (pokud to zvládnu), hodím do sebe trochu kofeinu, zabalím si tašku a jdu - cvičil jsem takhle klidně 2h tréninky (posilování, kardio) a snad nikdy se mi necvičilo líp. Potom nějakej protein a pak oběd. Kdybych se předtím nasnídal, akorát by mi bylo blbě a nemohl bych odcvičit nic. Obecně se snažím nejíst tak 2-3hod před tréninkem, nedělá mi to dobře. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: pá červen 06, 2014 12:24 pm Předmět: |
|
|
| peetthemaster napsal: | | Když mám čas dopoledne a nemám čas večer, tak se ráno probudím (pokud to zvládnu), hodím do sebe trochu kofeinu, zabalím si tašku a jdu - cvičil jsem takhle klidně 2h tréninky (posilování, kardio) a snad nikdy se mi necvičilo líp. Potom nějakej protein a pak oběd. Kdybych se předtím nasnídal, akorát by mi bylo blbě a nemohl bych odcvičit nic. Obecně se snažím nejíst tak 2-3hod před tréninkem, nedělá mi to dobře. |
ja tento tyden zkusil nejist pred treninkem po ranu. takze probuzeni, kafe, rozcvička a trenink. mam vic sily, neni me spatne a celkove se citim lip nez kdyz jsem jedl. snidani jsem presunul po treninku cca30 min - (rozmixovany vločky+protein) o 2 hodiny pozdeji pevné jidlo. zatim je vse OK :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 12:31 pm Předmět: |
|
|
| Jirka24xx napsal: | | Peter Ustinov napsal: | nekde jsem se docetl, ze pod 0,4g/kg to nejak nema vysledky
(samozdrejme souhrne za cely den) |
jo taky jsem to cetl a verim tomu protoze prece nemuze stacit 5 gramu pro 10 kg svalu třeba. |
Jasně, ale těch 0,4/kg nemusí být nárazově v jedné dávce....
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 1:38 pm Předmět: |
|
|
| Jirka24xx napsal: | | peetthemaster napsal: | | Když mám čas dopoledne a nemám čas večer, tak se ráno probudím (pokud to zvládnu), hodím do sebe trochu kofeinu, zabalím si tašku a jdu - cvičil jsem takhle klidně 2h tréninky (posilování, kardio) a snad nikdy se mi necvičilo líp. Potom nějakej protein a pak oběd. Kdybych se předtím nasnídal, akorát by mi bylo blbě a nemohl bych odcvičit nic. Obecně se snažím nejíst tak 2-3hod před tréninkem, nedělá mi to dobře. |
ja tento tyden zkusil nejist pred treninkem po ranu. takze probuzeni, kafe, rozcvička a trenink. mam vic sily, neni me spatne a celkove se citim lip nez kdyz jsem jedl. snidani jsem presunul po treninku cca30 min - (rozmixovany vločky+protein) o 2 hodiny pozdeji pevné jidlo. zatim je vse OK :) |
taky to tak delam
Ano, to 0,4 neni v jedne davce
ale pokud je tech 5g BCAA jedina davka, tak to uz bych se na to vykaslal _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 6:05 pm Předmět: |
|
|
Já dám za den 20-25g, takže si myslím, že smysl to má.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: pá červen 06, 2014 9:40 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Já dám za den 20-25g, takže si myslím, že smysl to má. |
A nebylo by vyhodnejsi tam misto tech bcaa dat protein ? třeba 2Og ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 07, 2014 7:09 am Předmět: |
|
|
nebyl, BCAA uz jsou vlastne natravene amina z proteinu
beres je proto, aby se ychleji dostaly do tela _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Milda18
|
Zaslal: so červen 07, 2014 9:15 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | nebyl, BCAA uz jsou vlastne natravene amina z proteinu
beres je proto, aby se ychleji dostaly do tela |
Jsou to jen 3 nejdůležitější aminokyseliny, natrávený amina bych hledal v hydru což je cenově mnohem přijatelnější než bcaa a troufám si tvrdit minimálně stejné i užitkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|