trénink pro začátečníky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - trénink pro začátečníky  Úvodní stránka -> Trénink -> trénink pro začátečníky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
to by mě zajímalo, co je to za debilní posilovnu, respektive debilní lidi v posilovně, co se někomu smějou za váhy.

Jediný co bývá k smíchu u nás je 7,5cm benchpress, ale vahám se nesměje nikdy nikdo a ještě jsem to nezažil ani nikde jinde.

To by mě taky zajímalo
smrtk@

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle jsem evidoval u Libora Minaříka (než to tam zavřel) jedna malá skupinka takovejch mladejch kluků se tam jeden čas motala (cca ještě před rokem). Na druhou stranu se mi tam stalo taky to, že došel kluk a říká: "Dej si míň a správná technika je takto..." Šlo mimochodem o cvik kterej jsem skutečně prasil a po snížení váhy a korekci techniky cítil sval mnohem víc. Takže konkrétně takovejm klukům díky. Bohužel ne všichni jsou stejní
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vokr

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych se vás zeptat: JE mi 16, váha 77kg a půl roku jedu split 4xtýdne (např:PO=biceps+ramena,Út=kozy+záda,ČT=bricho,PÁ=nohy+triceps) a technika nebyla příliš striktní a žádný zpevnování stredu těla.
Nejsemsi jist jestli to bylo správne ale poradili mi to ve fitku a nevím jestli v něm mám pokračovat nebo záčít od začátku. Díky moc za odpovědi
Prdka27

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:
Chtěl bych se vás zeptat: JE mi 16, váha 77kg a půl roku jedu split 4xtýdne (např:PO=biceps+ramena,Út=kozy+záda,ČT=bricho,PÁ=nohy+triceps) a technika nebyla příliš striktní a žádný zpevnování stredu těla.
Nejsemsi jist jestli to bylo správne ale poradili mi to ve fitku a nevím jestli v něm mám pokračovat nebo záčít od začátku. Díky moc za odpovědi

Pojedes objem?Nebo jen tak cvicis?
Vokr

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jedu objem a stravu mám celkem vpoho až na pár dní mě by zajímalo sestavení ještěsi přečtu článek který sem ted objevil ale nejaký názor by se mi hodil
Amerigo

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2009 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PONDELOK A1: benč 6*6, 9RM
A2: príťahy v predklone VČ 6*6, 9RM
C1: military press 4*8, 10RM
C2: krčenie ramien s vč, 4*8
D1: biceps JČ klasika (alebo kladivove), 5*10
D2: triceps napr. french press, 5*10
+ pár doplnkov ešte môžete

pls čo znamenajú tie hviezdičky????

že dám 6 opakovaní po 9 ?
a že 4*9 je že možem si vybrať 6 až p a odvičím??
BIG Lebowski

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2009 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to su serie krat opakovania..cize napriklad 6*6 - 6 serii po 6 opakovani

a druhej otazke nechapem ale budeto blbost takze ani neries.
Amerigo

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BIG Lebowski napsal:

to su serie krat opakovania..cize napriklad 6*6 - 6 serii po 6 opakovani

a druhej otazke nechapem ale budeto blbost takze ani neries.

dik aj som si myslel nakoniec:):D
Anatrotto

PříspěvekZaslal: so leden 02, 2010 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám dotaz. Máte zkušenosti s tím co Vám většinou poradil osobní trenér v posilovně za trénink? Případně obsluha. Nemuselo to být konkrétně Vám, třeba i kamarádovi sparingovi. Jen mě zajímá zda je opravdu smutnou realitou a pravdou, že trenéři většinou doporučují split partie 1x týdně? Z toho pro mě vyplývá otázka, věři tomu oni sami a nebo jde o komerci, kdy se jim to hodí z toho důvodu že mají na baru muscle and fitness a s tím propojené 1000 a 1 nutný výživový doplnek, který si tam daný cvičenec může vybrat. Nebo je realita jiný a doporučují občas i split 2xtýdně partie a nebo fullbody (myšleno i pro pokročilé, nikoliv kruháč pro začátečníky)
BIG Lebowski

PříspěvekZaslal: so leden 02, 2010 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anatrotto napsal:
Mám dotaz. Máte zkušenosti s tím co Vám většinou poradil osobní trenér v posilovně za trénink? Případně obsluha. Nemuselo to být konkrétně Vám, třeba i kamarádovi sparingovi. Jen mě zajímá zda je opravdu smutnou realitou a pravdou, že trenéři většinou doporučují split partie 1x týdně? Z toho pro mě vyplývá otázka, věři tomu oni sami a nebo jde o komerci, kdy se jim to hodí z toho důvodu že mají na baru muscle and fitness a s tím propojené 1000 a 1 nutný výživový doplnek, který si tam daný cvičenec může vybrat. Nebo je realita jiný a doporučují občas i split 2xtýdně partie a nebo fullbody (myšleno i pro pokročilé, nikoliv kruháč pro začátečníky)

uz si sa do toho az moc zazral, ser na to....
Seva98

PříspěvekZaslal: so leden 02, 2010 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U nas v posilovne ti nikdy nenaordinuje split (cele telo 1x tydne)
JOga

PříspěvekZaslal: so leden 02, 2010 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:

U nas ve fitku takhle cvičí 90% lidí, sranda je na tom ta, že vypadaj všichni dobře a všem to zabírá .
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: so leden 02, 2010 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
Seva98 napsal:

U nas ve fitku takhle cvičí 90% lidí, sranda je na tom ta, že vypadaj všichni dobře a všem to zabírá .

Mi povídej, občas se tam potkávám s jednim klukem od nás z vesnice, ten taky jede split, strašně moc cviků, snad až pomalu do srač*k, a má pěknejch 90kg v celkem dobrý kvalitě....
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Anatrotto

PříspěvekZaslal: so leden 02, 2010 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BIG Lebowski napsal:
Anatrotto napsal:

uz si sa do toho az moc zazral, ser na to....

Ježiš máš pravdu. Vůbec jsem si to neuvědomil.
kernel

PříspěvekZaslal: čt únor 11, 2010 10:22 pm    Předmět: MT Odpovědět s citátem

No popravdě dokud jsem se jen na MT díval, myslel jsem, že mne to zabije.
Dnes si dávám provozních 120g a záda nikdy nebyly rovnější s pěkným eskem:-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - trénink pro začátečníky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: