|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
smrtk@
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 12:47 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych se vás zeptat: JE mi 16, váha 77kg a půl roku jedu split 4xtýdne (např:PO=biceps+ramena,Út=kozy+záda,ČT=bricho,PÁ=nohy+triceps) a technika nebyla příliš striktní a žádný zpevnování stredu těla.
Nejsemsi jist jestli to bylo správne ale poradili mi to ve fitku a nevím jestli v něm mám pokračovat nebo záčít od začátku. Díky moc za odpovědi
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 1:15 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | Chtěl bych se vás zeptat: JE mi 16, váha 77kg a půl roku jedu split 4xtýdne (např:PO=biceps+ramena,Út=kozy+záda,ČT=bricho,PÁ=nohy+triceps) a technika nebyla příliš striktní a žádný zpevnování stredu těla.
Nejsemsi jist jestli to bylo správne ale poradili mi to ve fitku a nevím jestli v něm mám pokračovat nebo záčít od začátku. Díky moc za odpovědi |
Pojedes objem?Nebo jen tak cvicis?
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 1:51 pm Předmět: |
|
|
jedu objem a stravu mám celkem vpoho až na pár dní mě by zajímalo sestavení ještěsi přečtu článek který sem ted objevil ale nejaký názor by se mi hodil
|
|
| nahoru |
|
 |
Amerigo

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 6:13 pm Předmět: |
|
|
PONDELOK A1: benč 6*6, 9RM
A2: príťahy v predklone VČ 6*6, 9RM
C1: military press 4*8, 10RM
C2: krčenie ramien s vč, 4*8
D1: biceps JČ klasika (alebo kladivove), 5*10
D2: triceps napr. french press, 5*10
+ pár doplnkov ešte môžete
pls čo znamenajú tie hviezdičky????
že dám 6 opakovaní po 9 ?
a že 4*9 je že možem si vybrať 6 až p a odvičím??
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: so říjen 03, 2009 6:33 pm Předmět: |
|
|
to su serie krat opakovania..cize napriklad 6*6 - 6 serii po 6 opakovani
a druhej otazke nechapem ale budeto blbost takze ani neries.
|
|
| nahoru |
|
 |
Amerigo

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 5:58 pm Předmět: |
|
|
| BIG Lebowski napsal: |
to su serie krat opakovania..cize napriklad 6*6 - 6 serii po 6 opakovani
a druhej otazke nechapem ale budeto blbost takze ani neries. |
dik aj som si myslel nakoniec:):D
|
|
| nahoru |
|
 |
Anatrotto
|
Zaslal: so leden 02, 2010 10:21 am Předmět: |
|
|
Mám dotaz. Máte zkušenosti s tím co Vám většinou poradil osobní trenér v posilovně za trénink? Případně obsluha. Nemuselo to být konkrétně Vám, třeba i kamarádovi sparingovi. Jen mě zajímá zda je opravdu smutnou realitou a pravdou, že trenéři většinou doporučují split partie 1x týdně? Z toho pro mě vyplývá otázka, věři tomu oni sami a nebo jde o komerci, kdy se jim to hodí z toho důvodu že mají na baru muscle and fitness a s tím propojené 1000 a 1 nutný výživový doplnek, který si tam daný cvičenec může vybrat. Nebo je realita jiný a doporučují občas i split 2xtýdně partie a nebo fullbody (myšleno i pro pokročilé, nikoliv kruháč pro začátečníky)
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: so leden 02, 2010 11:36 am Předmět: |
|
|
| Anatrotto napsal: | | Mám dotaz. Máte zkušenosti s tím co Vám většinou poradil osobní trenér v posilovně za trénink? Případně obsluha. Nemuselo to být konkrétně Vám, třeba i kamarádovi sparingovi. Jen mě zajímá zda je opravdu smutnou realitou a pravdou, že trenéři většinou doporučují split partie 1x týdně? Z toho pro mě vyplývá otázka, věři tomu oni sami a nebo jde o komerci, kdy se jim to hodí z toho důvodu že mají na baru muscle and fitness a s tím propojené 1000 a 1 nutný výživový doplnek, který si tam daný cvičenec může vybrat. Nebo je realita jiný a doporučují občas i split 2xtýdně partie a nebo fullbody (myšleno i pro pokročilé, nikoliv kruháč pro začátečníky) |
uz si sa do toho az moc zazral, ser na to....
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so leden 02, 2010 11:44 am Předmět: |
|
|
U nas v posilovne ti nikdy nenaordinuje split (cele telo 1x tydne)
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: so leden 02, 2010 11:51 am Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | U nas v posilovne ti nikdy nenaordinuje split (cele telo 1x tydne) |
U nas ve fitku takhle cvičí 90% lidí, sranda je na tom ta, že vypadaj všichni dobře a všem to zabírá .
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: so leden 02, 2010 12:26 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | Seva98 napsal: | | U nas v posilovne ti nikdy nenaordinuje split (cele telo 1x tydne) |
U nas ve fitku takhle cvičí 90% lidí, sranda je na tom ta, že vypadaj všichni dobře a všem to zabírá . |
Mi povídej, občas se tam potkávám s jednim klukem od nás z vesnice, ten taky jede split, strašně moc cviků, snad až pomalu do srač*k, a má pěknejch 90kg v celkem dobrý kvalitě.... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anatrotto
|
Zaslal: so leden 02, 2010 12:46 pm Předmět: |
|
|
| BIG Lebowski napsal: | | Anatrotto napsal: | | Mám dotaz. Máte zkušenosti s tím co Vám většinou poradil osobní trenér v posilovně za trénink? Případně obsluha. Nemuselo to být konkrétně Vám, třeba i kamarádovi sparingovi. Jen mě zajímá zda je opravdu smutnou realitou a pravdou, že trenéři většinou doporučují split partie 1x týdně? Z toho pro mě vyplývá otázka, věři tomu oni sami a nebo jde o komerci, kdy se jim to hodí z toho důvodu že mají na baru muscle and fitness a s tím propojené 1000 a 1 nutný výživový doplnek, který si tam daný cvičenec může vybrat. Nebo je realita jiný a doporučují občas i split 2xtýdně partie a nebo fullbody (myšleno i pro pokročilé, nikoliv kruháč pro začátečníky) |
uz si sa do toho az moc zazral, ser na to.... |
Ježiš máš pravdu. Vůbec jsem si to neuvědomil.
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: čt únor 11, 2010 10:22 pm Předmět: MT |
|
|
No popravdě dokud jsem se jen na MT díval, myslel jsem, že mne to zabije.
Dnes si dávám provozních 120g a záda nikdy nebyly rovnější s pěkným eskem:-) _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|