Trénink v dietě - klasický split

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trénink v dietě - klasický split  Úvodní stránka -> Trénink -> Trénink v dietě - klasický split
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
xxsml

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2013 1:10 pm    Předmět: Trénink v dietě - klasický split Odpovědět s citátem

Ahoj, od příštího týdne mě čeká dieta (nejdřív 190g B, 225g S, 30g T, pak sach. vlny). V objemu jsem cvičil 4 týdny klasický split 3x týdně, 4 týdny korte, 6 týdnů těžko-lehký split, 4 týdny korte, takže by to chtělo do diety nějakou změnu - klasický split 4x týdně.

Po: hrudník (benchpress, tlaky s jč, peck deck), triceps (tricepsová extenze vsedě s jč, triceps s horní kladkou)
Út: nohy (dřep, předkopávání, zakopávání), lýtka (výpony na legpressu, výpony na jedné noze vstoje)
Pá: záda (MT, přítahy jč k hrudníku, stahování horní kladky), biceps (Scott s EZ, zdvihy s jč)
So: ramena (tlaky s jč, předpažování, upažování), břicho

Každý cvik formou pyramidy 4x12,10,8,8, ke každému tréninku +kardio, ve středu plavání, v neděli rotoped (až bude počasí, tak běh).

Dát takový počet opakování i u MT nebo má dát nižší? Nebo dát u některých partií jiné cviky či jinak poskládat partie? Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2013 1:21 pm    Předmět: Re: Trénink v dietě - klasický split Odpovědět s citátem

xxsml napsal:
Ahoj, od příštího týdne mě čeká dieta (nejdřív 190g B, 225g S, 30g T, pak sach. vlny). V objemu jsem cvičil 4 týdny klasický split 3x týdně, 4 týdny korte, 6 týdnů těžko-lehký split, 4 týdny korte, takže by to chtělo do diety nějakou změnu - klasický split 4x týdně.

Po: hrudník (benchpress, tlaky s jč, peck deck), triceps (tricepsová extenze vsedě s jč, triceps s horní kladkou)
Út: nohy (dřep, předkopávání, zakopávání), lýtka (výpony na legpressu, výpony na jedné noze vstoje)
Pá: záda (MT, přítahy jč k hrudníku, stahování horní kladky), biceps (Scott s EZ, zdvihy s jč)
So: ramena (tlaky s jč, předpažování, upažování), břicho

Každý cvik formou pyramidy 4x12,10,8,8, ke každému tréninku +kardio, ve středu plavání, v neděli rotoped (až bude počasí, tak běh).

Dát takový počet opakování i u MT nebo má dát nižší? Nebo dát u některých partií jiné cviky či jinak poskládat partie? Díky.

V dietě trénink měnit nemusíš... Můžeš jet stejný trénink jak v objemu, akorát upravíš stravu, popř. přidáš aerobku.
xxsml

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2013 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já vim, že nemusim, ale rád bych nějakou změnu.
Spam

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2013 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xxsml napsal:
já vim, že nemusim, ale rád bych nějakou změnu.

Já bych jel těžko - lehký split 4x týdně + aerobku...
xxsml

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2013 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

plán je takový, že bych jel 4 týdny klasický split a pak těžko-lehký
Spam

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2013 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele co vůbec chceš... Vždyť všechno už víš a máš to naplánový, tak oč tu vůbec jde? Za mě OFF
xxsml

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2013 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

oč jde? Otázky jsou zcela jasné a jsou na konci 1. příspěvku:
"Dát takový počet opakování i u MT nebo má dát nižší? Nebo dát u některých partií jiné cviky či jinak poskládat partie?"

Rychle na stránku:

Přejdi na: