Trenink? vas nazor ?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trenink? vas nazor ?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Trenink? vas nazor ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Daspy

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 8:43 pm    Předmět: Trenink? vas nazor ? Odpovědět s citátem

cau hosi cvicim 4 mesice.. na zacatku moje vaha byla 68 kg, momentalne 79 ... chtle bych se zeptat co rikate na muj treninkovy plan? prosim o nazory dekuji
--------------
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela OK. Rosteš jak z vody, takže to asi nemůže být pto Tebe špatně, ne?
Daspy

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Docela OK. Rosteš jak z vody, takže to asi nemůže být pto Tebe špatně, ne?

rostu protoze jsem vazil predtim 68 kg a zacal sem hodne jist:)) ale ted uz to neni tak znatelna..ted sme pribla za mesic a pul snad 1.5 kg
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Což je tímto tempem 12 kg/ rok.
to co tam máš rozepsané je klasika kterou nic nepokazíš. Pokud jsi nikdy před tím necvičil, tak je to možná trochu moc, ale to už by stejně bylo po čtyřech měsících pozdě bycha honit:o)
Myslím, že to je OK.
spíš bych se zaměřil na stravu.
Daspy

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Což je tímto tempem 12 kg/ rok.
to co tam máš rozepsané je klasika kterou nic nepokazíš. Pokud jsi nikdy před tím necvičil, tak je to možná trochu moc, ale to už by stejně bylo po čtyřech měsících pozdě bycha honit:o)
Myslím, že to je OK.
spíš bych se zaměřil na stravu.

este prosimte jedna otazka... pribral sem cca 11 kg za par mesicu takze je jasne ze to neni ve svalech.. zvetsil sem se celkove ale pribral sem i na brichu.. jde to proste videt:D ja chci dale pribrat na vaze na vetsi objem ale chci proste zastavit pribirani tuku na brichu.. jde tomu nak predejit? nemuzu cvicit kardio a behat a u toho prece se snazit o objem.. nebo jak to funguje?
zatim jsem se spise zameril na to ze vecer cca 2 hodky pred spanim jsem vzdy jedl balicek ryze s kurecima prsama.. ted jiz jim pouze kureci prso nebo rybu se zeleninou.. bohuzel prijdu o dost sacharidu ale doufam ze to trosku pomuze aby slo bricho dolu.. jinak bricho cvicim kazy trenink cca 20 minut na konci ( kardio zatim vubec necvicim protoze se bojim abych svoji vahu opet neshodil)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nabrat čiště svaly prakticky moc dobře nejde. Omez cukry před spaním (ta rýže např.). Nebudeš tolik tahat tuk, ale taky počítej s tím, že budeš nabírat pomalu.
Pokud se Ti zdá, že to nestačí, přidej jakýkoliv pohyb - běh, kolo, plavání, basket...cokoliv.
v "objemu" jsi v kalorickém přebytku a proto přibíráš. Okolnostmi jako je trénink ve fitku nebo jiná pohybová aktivita jen hlídáš poměr svaly/tuk, které tvoří přírůstek.
Za mě je např. 6 kg přírůstek za rok úplně super výsledek. Víc bude pravděpodobě za cenu tukového přírůstku.
Daspy

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 9:14 pm    Předmět: dik Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Nabrat čiště svaly prakticky moc dobře nejde. Omez cukry před spaním (ta rýže např.). Nebudeš tolik tahat tuk, ale taky počítej s tím, že budeš nabírat pomalu.
Pokud se Ti zdá, že to nestačí, přidej jakýkoliv pohyb - běh, kolo, plavání, basket...cokoliv.
v "objemu" jsi v kalorickém přebytku a proto přibíráš. Okolnostmi jako je trénink ve fitku nebo jiná pohybová aktivita jen hlídáš poměr svaly/tuk, které tvoří přírůstek.
Za mě je např. 6 kg přírůstek za rok úplně super výsledek. Víc bude pravděpodobě za cenu tukového přírůstku.

Takze kdyz to shrnu tak staci jist hodne bilkovin a primerene cukru a sacharidu a budu pribirat pomaleji, ale s mensim obsahem tuku je tak ?:) tak v tom pripade je to ideal
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 9:21 pm    Předmět: Re: dik Odpovědět s citátem

Daspy napsal:
Deadlift napsal:

Takze kdyz to shrnu tak staci jist hodne bilkovin a primerene cukru a sacharidu a budu pribirat pomaleji, ale s mensim obsahem tuku je tak ?:) tak v tom pripade je to ideal

Asi tak:o) Musíš být v mírném kalorickém přebytku. Když budeš tahat tuk, uber sacharidy, případně tuky.
Daspy

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 9:24 pm    Předmět: Re: dik Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Daspy napsal:
Deadlift napsal:

Asi tak:o) Musíš být v mírném kalorickém přebytku. Když budeš tahat tuk, uber sacharidy, případně tuky.

no bude to tezsi nabrat ale aspon to nebude v tukach :)tak moc dekuji za pomoc :)) premejslim na co bych se te este zeptal.. co nevim :D
Daspy

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 9:28 pm    Předmět: otazka Odpovědět s citátem

muýzes me treba rict a nebo ukazat na nakem videu kvalitni cvik na bricho :)) protoze v tom mam nedostaky:) a popripade este kvalitni cvik na ramena kdyz nepocitam klasicke tlaky a rozpazovani
Spam

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych jenom k tomu tréninku měl, v prvním a třetím dni (Prsa, Záda, Ramena), tak na ramena bych minimálně jednou týdně vyřadil tlaky a nechal tam cviky na střední delty a přidal tam něco na zadní. Takhle jsou v tom tréninku přední delty přetížené už dost z BP a BP hl. nahoru.

A k těm nohám... klidně v jeden den jako základní cvik dej klasický dřepy a další trénink dej čelní dřepy, myslím že je to mnohem lepší jak legpress.

A taky bych popřemýšlel, jak velká sval. skupina jsou záda a jak velká jsou prsa. Tím chci říct, že bych ubral jeden cvik na prsa a přidal jeden cvik na záda. Aby pak nedošlo k tomu že budeš mít ramena hozený dopředu a budeš se jakoby předklánět při chůzi/stoji (zkrácení prsních svalů...) No a taky že by neměl být poměr zatížení prsa:záda 1:1, ty záda toho potřebují víc, např.: prsa:záda 2:3.... jestli mě chápeš
Daspy

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 4:15 pm    Předmět: cc Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Já bych jenom k tomu tréninku měl, v prvním a třetím dni (Prsa, Záda, Ramena), tak na ramena bych minimálně jednou týdně vyřadil tlaky a nechal tam cviky na střední delty a přidal tam něco na zadní. Takhle jsou v tom tréninku přední delty přetížené už dost z BP a BP hl. nahoru.

A k těm nohám... klidně v jeden den jako základní cvik dej klasický dřepy a další trénink dej čelní dřepy, myslím že je to mnohem lepší jak legpress.

A taky bych popřemýšlel, jak velká sval. skupina jsou záda a jak velká jsou prsa. Tím chci říct, že bych ubral jeden cvik na prsa a přidal jeden cvik na záda. Aby pak nedošlo k tomu že budeš mít ramena hozený dopředu a budeš se jakoby předklánět při chůzi/stoji (zkrácení prsních svalů...) No a taky že by neměl být poměr zatížení prsa:záda 1:1, ty záda toho potřebují víc, např.: prsa:záda 2:3.... jestli mě chápeš

no jasne chapu presne tento problem mam.. pri chuzi sem jakoby predkloneny a taham ramena dopredu..takze ubrat.. a jake z tech cviku na prsa mam ubrat? motylek a treba bench na rovne lavici ?
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyhle tréninky nejsou úplně moje parketa, ale klasickej bench bych nechal a šel bych víc shybů (případně veslování s jednoručkama, asi nejlepší varianta je "Batwing", použij google). Nějak na pohodu, žádná krev, ale každej trénink. Třeba hned po rozcvičce, dvě sérky v polovičním počtu opakování, než uděláš max, pokud uděláš <10. Pokud víc než deset, choď to ve dvou po pěti s lehkou zátěží (10 - 15kg)
Daspy

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 4:28 pm    Předmět: cc Odpovědět s citátem

mohl bych te prosim poprosit o prosbu ? byl by si tak hodnej a ukazal me tu nazornej trenink kterym bych mel cvicit pri cviceni 4x tydne? ja opravdu nevim jak si poskladat plan jak vidim..myslel sem si ze je tento ok ale jak vidim tak ne tak pokud by to slo abyl bys tak hodnej muzes me s tim pomoct? chci osvedcenej trenink kterym uz nekdo cvici nebo aspon aby me ho poskladal nekdo kdo tomu vice rozumi abych se prave vyvaroval takovych chyb :/
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.zeleznakoule.cz/silnym-snadno-za-40-dni/

Mrtvola, benč, shyb, swing a něco na břicho (já jsem to šel s kolečkem, přednosy taky fajn, full contact twist taky).

Naposledy upravil ZeleznaKoule dne st březen 12, 2014 4:33 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Trenink? vas nazor ? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: