|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
L.Černý
|
Zaslal: út srpen 05, 2014 5:36 pm Předmět: |
|
|
To jo ale ja mam pak deprese, kterej stech cviku nemam delat.
Nohy mi prijdou jako nepodstatny cvicit 2 mesice zpatky jsem tam nemel ani ty drepy.
Jsem v tomdle zacatecnik takze mi spis pomuze nejaka konkretnejsi rada nez rypani jak je to na nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
L.Černý
|
Zaslal: út srpen 05, 2014 5:41 pm Předmět: |
|
|
Nevim co to je Beara,FB :D
jak jsem psal davam si dve odmerky 60 gramu (realne 48 gramu) v jedne davce ne 90.
Jinak ten trenink tam mam jak pises vzdy biceps,zada,ramena dalsi den hrudnik,nohy,triceps,bricho volno a pak zase dokola, ale jine cviky na ty partie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út srpen 05, 2014 5:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
L.Černý
|
Zaslal: út srpen 05, 2014 6:55 pm Předmět: |
|
|
To jsem si napsal sam.
Jedu to ve 4 seriich.
Proste jsem se snazil leden-cerven zhubnout to se mi povedlo.
A od cervna se snazim nabrat a to mi nejde.
|
|
| nahoru |
|
 |
L.Černý
|
Zaslal: út srpen 05, 2014 6:59 pm Předmět: |
|
|
Postupne jak ctu vic a vic clanku dochazi mi, ze ten trenink co mam je proste spatny musim asi zradukovat cviky a pridat vahy, protoze sice progres oproti zacatku tam je znatelny, ale cca 2 mesice jsem byl po tom treninku pocitove nadherne unavenej ted jedu s vetsima vahama jedu hodinu jako fretka mezi cvikama cca max 20 vterin pauza a stejne nejsem unavenej.
|
|
| nahoru |
|
 |
L.Černý
|
Zaslal: út srpen 05, 2014 7:04 pm Předmět: |
|
|
Takze jak to ctu opravdu mi staci na biceps 1-2 cviky v jednom treninku dvakrat tydne?
Takze dohromady napr ve 4 seriich za tyden 16?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út srpen 05, 2014 7:16 pm Předmět: |
|
|
ano, nedelej vlasnti program, vem nektery hotovy, davali to dohromady lidi, co maji vic zkusenosti _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
L.Černý
|
Zaslal: út srpen 05, 2014 7:20 pm Předmět: |
|
|
Jenze, kdyz si vezmu nejaky clanek co treba posilas tak tam je u kazdeho proste napsany
napr.
utery
biceps
mrtvy tah
nohy
bricho
automaticky nevim kolik cviku mam na co delat.
jestli mas sam na sobe nejaky trenink odzkouseny, ze se ti pri nem povedlo nabrat nejaky svaly tak sup sem snim a ja si to predelam takhle je na tom netu toho tolik, ze proste nevim.
Naposledy upravil L.Černý dne út srpen 05, 2014 7:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út srpen 05, 2014 7:22 pm Předmět: |
|
|
| L.Černý napsal: | Jenze, kdyz si vezmu nejaky clanek co treba posilas tak tam je u kazdeho proste napsany
napr.
utery
biceps
mrtvy tah
nohy
bricho
automaticky nevim kolik cviku mam na co delat. |
kecas, takhle to tam nikde neni
mas vsude napsane cviky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
L.Černý
|
Zaslal: út srpen 05, 2014 8:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
L.Černý
|
Zaslal: út srpen 05, 2014 8:50 pm Předmět: |
|
|
Co mi teda prijde divny je to, ze tam nema zadne cviky na bricho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st srpen 06, 2014 8:33 am Předmět: |
|
|
| L.Černý napsal: | | Co mi teda prijde divny je to, ze tam nema zadne cviky na bricho. |
pridej si jeden cvik ke kazde treningove jednotce _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: st srpen 06, 2014 9:58 am Předmět: |
|
|
| L.Černý napsal: | | Co mi teda prijde divny je to, ze tam nema zadne cviky na bricho. |
- bricho staci na zacatku treninku, kdy v ramci rozcvicky pridas aktivaci HSS + komplexni cviky
- podle cilu muzes jeste par serii na konci treninku nebo doma
|
|
| nahoru |
|
 |
L.Černý
|
Zaslal: st srpen 06, 2014 2:55 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem si postavil posilovnu doma, takze veskere cviky muzu delat jak chci.
pocitam tedy, ze bricho muzu cvicit dle libosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
L.Černý
|
Zaslal: st srpen 06, 2014 8:05 pm Předmět: |
|
|
Jeste dotaz dnes jsem odcvicil prvni trenink podle toho a trval jen 45 minut a to jsem do nej jeste zaradil 8 cviku na bricho.
Opravdu teda staci cvicit 3 krat tydne 45 minut nez 4 krat tydne 1 hodinu, aby mi narostli vic svaly?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|