|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 07, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
kdyz ti reknu ze jsi vul, ze tvuj trening je na houby, budes spokojenej???
treba jenom posledni trening, proc zacinas peddeckem, pak jedes bench, biceps a zase bench a zase biceps?
kdyby jsi cetl clanky, tak vis, ze mene je nekdy vice, proc jsi treba nevzal trening ktery je ve tretim dile zacatecnikum od michala sirucky?? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: po květen 07, 2012 7:07 pm Předmět: |
|
|
Máš ten trénink stejný, jako většina patnáctiletých kluků - zaměřený na hlouposti. Vykašli se na všechny ty bicepsové zdvihy a stahování kladky, a zaměř se na dřepy, mrtvé tahy, tlaky a shyby.
Proč? Za prvé, velikost paží závisí na (a) genetice a (b) celkové svalové hmotě, za druhé, v životě i v dalším cvičení se ti budou vždycky mnohem víc hodit silné nohy, ramena, záda a pevný trup, než naběhlý biceps a hýbací prsa, a jednak holky stejně klukům mnohem víc koukaj na zadek, než na horní končetiny. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: po květen 07, 2012 7:07 pm Předmět: |
|
|
ještě jednou přehodnoť proč chceš jet split - není to náhodou jen proto, že je to cool a že to jedou všichni? jinak můj kámoš se kterým cvičím dělá mma a v době kdy jel split míval při tréninku občas velký problémy, dvakrát skončil na kapačkách z celkový únavy organismu (zimnice, zvracení,..) jen to zvaž
co se týče objemu, trénink celého těla je super věc, dřív tak začínali všichni kulturisti a žádný drobečci to nebyli - navíc o tom jestli budeš nabírat nebo ne má, což určitě víš, hlavní slovo jídlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Khalaf

|
Zaslal: út květen 08, 2012 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | kdyz ti reknu ze jsi vul, ze tvuj trening je na houby, budes spokojenej???
treba jenom posledni trening, proc zacinas peddeckem, pak jedes bench, biceps a zase bench a zase biceps?
kdyby jsi cetl clanky, tak vis, ze mene je nekdy vice, proc jsi treba nevzal trening ktery je ve tretim dile zacatecnikum od michala sirucky?? |
Nebudu protože budu chtít vědět proč jsem vůl a proč je můj trénink na houby...
Je tam chyba začínám Peck-deckem, potom scotova na bic., pak bench, jednoručka a konec peck-deckem
Články čtu ale nečetl jsem všechny články na RW... kouknu se na něj
| citace: | Máš ten trénink stejný, jako většina patnáctiletých kluků - zaměřený na hlouposti. Vykašli se na všechny ty bicepsové zdvihy a stahování kladky, a zaměř se na dřepy, mrtvé tahy, tlaky a shyby.
Proč? Za prvé, velikost paží závisí na (a) genetice a (b) celkové svalové hmotě, za druhé, v životě i v dalším cvičení se ti budou vždycky mnohem víc hodit silné nohy, ramena, záda a pevný trup, než naběhlý biceps a hýbací prsa, a jednak holky stejně klukům mnohem víc koukaj na zadek, než na horní končetiny. :-) |
Mrtvej tah ok ale dřep a tlaky do tréninku ještě zařazovat nechci ... shybů jsem za ten rok co jsem posiloval s vlastní váhou udělal myslim víc než dost (hrazda ve dveřích)..a pořád dělám
Myslim že s nohama, zádama a trupem jsem na tom na svůj věk dobře, vlastně jsem spokojenej i s tricepsem ale biceps, prsa a ramena zaostávaj (takže to potřebuju dohnat).
Od naběhlýho bicepsu a hýbajících prs mám hodně daleko..
Posiluju pro sebe, o holky tam ani moc nejde ...
| citace: | ještě jednou přehodnoť proč chceš jet split - není to náhodou jen proto, že je to cool a že to jedou všichni? jinak můj kámoš se kterým cvičím dělá mma a v době kdy jel split míval při tréninku občas velký problémy, dvakrát skončil na kapačkách z celkový únavy organismu (zimnice, zvracení,..) jen to zvaž
co se týče objemu, trénink celého těla je super věc, dřív tak začínali všichni kulturisti a žádný drobečci to nebyli - navíc o tom jestli budeš nabírat nebo ne má, což určitě víš, hlavní slovo jídlo |
Kdybych se na trénink necítil a byl bych unavenej tak ho radši vynechám ... teď mám tejdenní pauzu asi po měsíci
...Peter Ustinov i ty asi máte pravdu s tim ject celý tělo, ještě to zvážim (po měsíci splitu nevidim výsledky třeba mi víc bude sedět celý tělo)
Jídelníček mám
EDIT: trening ktery je ve tretim dile zacatecnikum od michala sirucky jsem zatim nenašel (pošli kdyžtak odkaz )
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 08, 2012 6:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Khalaf

|
Zaslal: út květen 08, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 08, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
no hura, takze jsi na zacatku kecal, ze jsi to cetl
ale aspon tam mas ten trening _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Khalaf

|
Zaslal: út květen 08, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | no hura, takze jsi na zacatku kecal, ze jsi to cetl
ale aspon tam mas ten trening |
Kdy ?
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
Khalaf

|
Zaslal: út květen 08, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 09, 2012 3:32 pm Předmět: |
|
|
jj tohle je super clanek a zaroven je tam nekolik prikladu treningu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|