Tréninkový plán

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tréninkový plán  Úvodní stránka -> Trénink -> Tréninkový plán
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz ti reknu ze jsi vul, ze tvuj trening je na houby, budes spokojenej???
treba jenom posledni trening, proc zacinas peddeckem, pak jedes bench, biceps a zase bench a zase biceps?
kdyby jsi cetl clanky, tak vis, ze mene je nekdy vice, proc jsi treba nevzal trening ktery je ve tretim dile zacatecnikum od michala sirucky??
Magumi

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš ten trénink stejný, jako většina patnáctiletých kluků - zaměřený na hlouposti. Vykašli se na všechny ty bicepsové zdvihy a stahování kladky, a zaměř se na dřepy, mrtvé tahy, tlaky a shyby.

Proč? Za prvé, velikost paží závisí na (a) genetice a (b) celkové svalové hmotě, za druhé, v životě i v dalším cvičení se ti budou vždycky mnohem víc hodit silné nohy, ramena, záda a pevný trup, než naběhlý biceps a hýbací prsa, a jednak holky stejně klukům mnohem víc koukaj na zadek, než na horní končetiny. :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirdano

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ještě jednou přehodnoť proč chceš jet split - není to náhodou jen proto, že je to cool a že to jedou všichni? jinak můj kámoš se kterým cvičím dělá mma a v době kdy jel split míval při tréninku občas velký problémy, dvakrát skončil na kapačkách z celkový únavy organismu (zimnice, zvracení,..) jen to zvaž
co se týče objemu, trénink celého těla je super věc, dřív tak začínali všichni kulturisti a žádný drobečci to nebyli - navíc o tom jestli budeš nabírat nebo ne má, což určitě víš, hlavní slovo jídlo
Khalaf

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
kdyz ti reknu ze jsi vul, ze tvuj trening je na houby, budes spokojenej???
treba jenom posledni trening, proc zacinas peddeckem, pak jedes bench, biceps a zase bench a zase biceps?
kdyby jsi cetl clanky, tak vis, ze mene je nekdy vice, proc jsi treba nevzal trening ktery je ve tretim dile zacatecnikum od michala sirucky??

Nebudu protože budu chtít vědět proč jsem vůl a proč je můj trénink na houby...
Je tam chyba začínám Peck-deckem, potom scotova na bic., pak bench, jednoručka a konec peck-deckem
Články čtu ale nečetl jsem všechny články na RW... kouknu se na něj

citace:
Máš ten trénink stejný, jako většina patnáctiletých kluků - zaměřený na hlouposti. Vykašli se na všechny ty bicepsové zdvihy a stahování kladky, a zaměř se na dřepy, mrtvé tahy, tlaky a shyby.

Proč? Za prvé, velikost paží závisí na (a) genetice a (b) celkové svalové hmotě, za druhé, v životě i v dalším cvičení se ti budou vždycky mnohem víc hodit silné nohy, ramena, záda a pevný trup, než naběhlý biceps a hýbací prsa, a jednak holky stejně klukům mnohem víc koukaj na zadek, než na horní končetiny. :-)

Mrtvej tah ok ale dřep a tlaky do tréninku ještě zařazovat nechci ... shybů jsem za ten rok co jsem posiloval s vlastní váhou udělal myslim víc než dost (hrazda ve dveřích)..a pořád dělám
Myslim že s nohama, zádama a trupem jsem na tom na svůj věk dobře, vlastně jsem spokojenej i s tricepsem ale biceps, prsa a ramena zaostávaj (takže to potřebuju dohnat).
Od naběhlýho bicepsu a hýbajících prs mám hodně daleko..
Posiluju pro sebe, o holky tam ani moc nejde ...

citace:
ještě jednou přehodnoť proč chceš jet split - není to náhodou jen proto, že je to cool a že to jedou všichni? jinak můj kámoš se kterým cvičím dělá mma a v době kdy jel split míval při tréninku občas velký problémy, dvakrát skončil na kapačkách z celkový únavy organismu (zimnice, zvracení,..) jen to zvaž
co se týče objemu, trénink celého těla je super věc, dřív tak začínali všichni kulturisti a žádný drobečci to nebyli - navíc o tom jestli budeš nabírat nebo ne má, což určitě víš, hlavní slovo jídlo

Kdybych se na trénink necítil a byl bych unavenej tak ho radši vynechám ... teď mám tejdenní pauzu asi po měsíci
...Peter Ustinov i ty asi máte pravdu s tim ject celý tělo, ještě to zvážim (po měsíci splitu nevidim výsledky třeba mi víc bude sedět celý tělo)
Jídelníček mám

EDIT: trening ktery je ve tretim dile zacatecnikum od michala sirucky jsem zatim nenašel (pošli kdyžtak odkaz )
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Khalaf napsal:

EDIT: trening ktery je ve tretim dile zacatecnikum od michala sirucky jsem zatim nenašel (pošli kdyžtak odkaz )

http://kulturistika.ronnie.cz/c-4840-maly-treninkovy-pruvodce-nejen-pro-zacatecniky-iii.html

ale napis jeste ten jidelnicek
Khalaf

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Khalaf napsal:

http://kulturistika.ronnie.cz/c-4840-maly-treninkovy-pruvodce-nejen-pro-zacatecniky-iii.html

ale napis jeste ten jidelnicek

https://forum.ronnie.cz/jidelnicek-potrebuju-zkontrolovat-t29951.html více akorát jsem někde přidal porce (jsem na notebooku takže nemůžu postnout nejaktuálnější)

K tomu odkazu už jsem to četl i I. a II.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no hura, takze jsi na zacatku kecal, ze jsi to cetl
ale aspon tam mas ten trening
Khalaf

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
no hura, takze jsi na zacatku kecal, ze jsi to cetl
ale aspon tam mas ten trening

Kdy ?
jirdano

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teď mam za sebou celej topic s randem, tak rád vidim že sou ještě pořád lidi co si nechaj poradit
Khalaf

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano napsal:
teď mam za sebou celej topic s randem, tak rád vidim že sou ještě pořád lidi co si nechaj poradit

http://kulturistika.ronnie.cz/c-4191-mytus-nizkofrekvencniho-split-treninku.html bych tomu i věřil
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2012 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Khalaf napsal:
jirdano napsal:

http://kulturistika.ronnie.cz/c-4191-mytus-nizkofrekvencniho-split-treninku.html bych tomu i věřil

jj tohle je super clanek a zaroven je tam nekolik prikladu treningu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tréninkový plán Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: